• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duşan'ı aldık mı kesin olarak ?

Mejri şu an piyasada ki bize en uygun pivot.2.17'lik boyuyla ribaunt ve savunmada bize çok faydalı olur.Jawai , Vuyukas ve Maric facialarından sonra benim için Marjanovic'i transfer etmiş kadar sevindirici bir transfer olur.

Vallahi Rowland'a hiçbir zaman dilenmedim, ki bence dilenecek bi oyuncu da değil. Bizim seviyemiz hiç değil, açık ve net oyununu beğenmiyorum bu kadar yani.

Yunan basınında Djordjevic'in Lasme'yi kadroda düşünmediği yazılıyordu dün.İlk günden beri hedef Milutinov Pao cephesinde büyük ihtimalle de o transfer gerçekleşir.Lasme'nin ücret olarak bizden daha iyi bir teklif alma ihtimali yok Eurocup oynama kısmını dert etmesin en nihayetinde Türkiye liginde oynayacak olması 1 sene Euroleague oynama fikrini rafa kaldırabilir.

Basketdergisi Sofo dan vazgeçtiğimizi yazmış

Yapılan resmi açıklamalar ışığında üç transfer olasılığı var kadroyu şöyle yapıyor:

PG: X, Şafak
SG: Sinan, Schilb
SF: Micov, Göksenin
PF: X, İzzet, Ege
C: Sofo, Lasme

X'lere doğru hamleler yapılırsa bence gayet tecrübeli ve güzel kadro olacak.

Efes bu sefer gerçekten muazzam kadro kuruyor. Tam Ivkovic'in takımı diyorum artık. Oly'i Euroleague şampiyonu yaptığı kadro kimyasına çok yakın kadro:

Guard: Heurtel, Granger
Guard: Diebler, Furkan
Forvet: Cedi, Birkan, Okben
Forvet: Saric, Brown
Center: Dunston, Tyus, Krstic, Emircan

Evet odeobank son anda.... Cümlesini bir kez daha duyacağız demektir
Herkesin bildiği bir durum değil mi Sofo ile prensip de anlaştığımız? Ama son kararı vermediğimiz? Bu transferden vaz geçmek demek karalar bağlamak demek değil. Diğer pivot seçeneklerinden birinde karar kıldığımız demek.

Sofo'dan vazgeçmişiz. Ergin Hocanın Sofo macerası yine olmadı.

Lasme / Mejri daha iyi bir ikili olabilir aslında

Herkesin bildiği bir durum değil mi Sofo ile prensip de anlaştığımız? Ama son kararı vermediğimiz? Bu transferden vaz geçmek demek karalar bağlamak demek değil. Diğer pivot seçeneklerinden birinde karar kıldığımız demek.

Orada Sofo kesin bitti diye duyumculara gönderme var yoksa Sofonun olmamasına sevinirim

Sofo'dan vazgeçilmesine şahsen üzüldüm.Lasme yanına iyi bir pivot daha alınmadan orayı idare edemez.Çok fazla dakika alma alışkanlığı olan bir isim olmadı hiçbir zaman.Sofo bize zenginlik katardı epey

Hoca uzun yerine guardı 2 yabancıyla geçmeye yöneldi herhalde ama o durumda da muhakkak kaliteli yerli uzun lazım.Daçka'dan ayrılacaksa eski dost Dudley alınmalı

basketdergisi.com'un haberine göre sofo'dan vazgeçmişiz

Sofo'dan vazgeçtiğimiz doğru ise eğer bugün aldığım en güzel haber olur.Umarım Mejri'yi alırız.Hoca daha önce de transfer etmek istiyordu.Umarım bu sefer gerçekleşir.Ayrıca Mejri'nin boşa çıkması Sofo'dan vazgeçmemiz bana sanki birbirleriyle birbirleriyle bağlantılı gibi geliyor.

Harangody - Dudley - Ege
Holman - Mejri

Bizi ihya eder.

Mejri , Ersin ve Duşan hiç fena olmaz.

Sofo'nun olmaması Lasme'nin olması anlamına gelebilir.Tip olarak farklı oyuncular da olsalar Lasme, Sofo'dan önce gündemdeydi.Lasme olumsuz gidince Sofo gündeme geldi

Ayrıca dün Topsakal'ın Lasme ile ilgili kurduğu ''imzalar atılmadan bitmiş diyemeyiz '' cümlesi de sanki işin imzaya kaldığını gösteriyor

Lasme - Mejri - Haragondy ile sahada her daim mücadele eden, pota altında rakibe kolay sayı tanımayan bir rotasyon kurulabilir.Ayrıca bu üclünün herhangi ikisinin aynı anda sahada kalabilecek olması da dar rotasyonla oynamayı seven Ergin hocanın hoşnut kalacağı bir husus

Sofo'nun olmaması Lasme'nin olması anlamına gelebilir.Tip olarak farklı oyuncular da olsalar Lasme, Sofo'dan önce gündemdeydi.Lasme olumsuz gidince Sofo gündeme geldi

Ayrıca dün Topsakal'ın Lasme ile ilgili kurduğu ''imzalar atılmadan bitmiş diyemeyiz '' cümlesi de sanki işin imzaya kaldığını gösteriyor

Lasme - Mejri - Haragondy ile sahada her daim mücadele eden, pota altında rakibe kolay sayı tanımayan bir rotasyon kurulabilir.Ayrıca bu üclünün herhangi ikisinin aynı anda sahada kalabilecek olması da dar rotasyonla oynamayı seven Ergin hocanın hoşnut kalacağı bir husus

Dudley - N'Dong'un ayni anda sahada oldugunda nasil dominant olduguna sahit olmustuk. Uzundan uzuna alley-ooplar falan.

Lasme - Mejri'de ayni anda sahada olabilir ikisininde gayet iyi sutu var spacing sorunu yaratmaz ve pota altinida karartirlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri