Marko Paşa Daçka ile mi anlaşmış? 

Daçka Semih'i de alır sanırım bizden çok daha fazla ihtiyaçları var en azından...
Dans ediyor bişey yazmamış![]()
Dorsey, Lasme, Green.
4-5 Numara Veli efendi gibi. (Green tam uzun olmasa da)
4 Numara pozisyonu zayıf kaldı,savunmacı bir 4 veya 4.5 oynayan oyuncu daha şart gibi Erwin Dudley iyi giderdi bu takıma ve uzun rotasyonu o zaman iyi olurdu gerçekten.Eğer pg ve yanına 1.5 oynayacak kısa skorer oyuncu gelecekse ben bu uzun rotasyonunada razıyım,sezon ortası ihtiyaç olursa 4.5 oynayan birisi daha alınır yolumuza devam ederiz böylesi daha iyi olur.
Bu arada Dacka Seibutis'ten çıkabilir.
Daçka'nın Seibutis'den çıkma olasılığı duyum mu tahmin mi.Transfer dönemi başında da bunu birkaç yerde okumuştum ama Eylüle geldik nerede ise şu andan sonra bir anda kontrattan çıkmak için yıllık ücretin büyük kısmını oyuncuya vermek lazım.Oyuncuya sen kendine takım bak demiş olsalar azçok kokusu çıkardı sanki.
Bir pg daha alırlar mı emin değilim alsalar bile yine de pek mantıklı işler yapmamış olurlar. Hem Gordon iki numarada oynayınca verimi düşüyor hem de madem bir pg alma planın var 2-3 numara pozisyonunu bu kadar neden şişiriyorsun bir pg daha alınca bu sefer 1 numara şişecek Gordona 2 numarada da süre vermen gerekecek.Zaten yeterince şişmiş 2-3 pozisyonları daha da şişmiş olacak
5 numara için savunmacı bir oyuncuya ihtiyaçları olduğu açık ama bu pozisyon için öncelikleri Semih değil de yabancı oyuncu olsa Dorseyi bize bırakmazlardı sanki hem EL hem bütçe avantajı onlarda .Savunmacı 5 numara tanımına uygun Dorseyden daha iyi bir yabancı da piyasada var mı bilmiyorum.
Hal böyle olunca Semihi ne yapar eder alırlar sanıyorum .Emiri almamız zaten baştan beri imkansız gibi 2 yıllık 3.2 milyon kontrattan çıkarmak için ya buna yakın kısa vadeli bir sözleşme önermek lazım ya da biraz daha düşük ama uzun vadeli ,bana kalırsa ikisini de yapamayız.
Sonuç olarak artık maliyetli bir yerli hamle hamlesi olasılığımız oldukça düşük gibi belki Semihi zorlarız .
BJK Lasmeye resmi teklif yapmış bu arada
Lampe'ye demek istedi zaten Kutay Abi.
Beşiktaş için iyi hamle mi emin değilim.
Bence Dorsey tarzı bir uzuna ihtiyaçları var.