• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marko Paşa Daçka ile mi anlaşmış? :(

Marko ile serhat dacka da. Garip bi rotasyonlari oldu. Adam gibi bir numara ve bes numara yok arada bir suru oyuncu var. Bence corba gibi bi takim yaptilar. Serhat ta kendine yazik etti, gene oynamadan bir sezon gecirir orda. Keske ersini biraksalarda biz alsak. Hatta mehmet yagmur da olabilir bize.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunların yedi yabancısı oldu. Oyun kurucu yok. Pivot yok 2 tane 4 numara, 5 tane 2-3 numaraları var

Daçka Semih'i de alır sanırım bizden çok daha fazla ihtiyaçları var en azından...

Daçka Semih'i de alır sanırım bizden çok daha fazla ihtiyaçları var en azından...

Kutay bey insallah alirlar ve ersin'i serbest birakirlar ve bizde onu aliriz. Semih oguz pivot ikilisi ile euroleague de elek gibi olurlar. Ben hala atletik bi bes numara aradiklari kanaatindeyim, semih oguz yapmazlar yani az bisey basketbol zekalari varsa yapmamalari gerek ama insallah da yaparlar ve hem eurolegue de hem de sbl de rezil bir sezon gecirirler. Acik ara en antipatik takim benim gozumde.

Bizim yabanci pg den sonra en az bir yerli oyuncu almamiz gerek.

Huertası bir şekilde kandırmak lazım. Artık altına garentadan araba vercez özel şöför mu vercez derler? Gs adasıni üzerine mi yapcaz derler bilemem :) furkan aldemir olsaydı sadece kısalar kalırdı. Yok mu dönme ihtimali? Sixers hayli 5 numara aldı sanki. Seneye dönmez mi?

Dorsey, Lasme, Green.
4-5 Numara Veli efendi gibi. (Green tam uzun olmasa da)

Dorsey, Lasme, Green.
4-5 Numara Veli efendi gibi. (Green tam uzun olmasa da)

4 Numara pozisyonu zayıf kaldı,savunmacı bir 4 veya 4.5 oynayan oyuncu daha şart gibi Erwin Dudley iyi giderdi bu takıma ve uzun rotasyonu o zaman iyi olurdu gerçekten.Eğer pg ve yanına 1.5 oynayacak kısa skorer oyuncu gelecekse ben bu uzun rotasyonunada razıyım,sezon ortası ihtiyaç olursa 4.5 oynayan birisi daha alınır yolumuza devam ederiz böylesi daha iyi olur.

4 Numara pozisyonu zayıf kaldı,savunmacı bir 4 veya 4.5 oynayan oyuncu daha şart gibi Erwin Dudley iyi giderdi bu takıma ve uzun rotasyonu o zaman iyi olurdu gerçekten.Eğer pg ve yanına 1.5 oynayacak kısa skorer oyuncu gelecekse ben bu uzun rotasyonunada razıyım,sezon ortası ihtiyaç olursa 4.5 oynayan birisi daha alınır yolumuza devam ederiz böylesi daha iyi olur.

Yabancı Guard + 1 Yerli kısa + 1 Yerli uzun çok iyi olurdu abi ama para meselesi. Umarım 1 guard alıp transferi kapatmayız.

Fenerbahçe Emir'in kontratını kaybetmemek için yabancı olarak oynatmaya bile razi durumda. Dixon en çok 2 sene oynar. Hatta 1 bile denebilir. Bu aşamada Emir için yabancı oynatmak dışındaki tek alternatif onlar için Dacka idi ama onlar da Serhat ve Marko transferi ile bu işin olmayacağını gayri resmi olarak açıklamış oldular. Bu durumda Emir Fener'de Dudley Dacka'da kalacak. Bu arada Dacka Seibutis'ten çıkabilir. Bir guard ve bir atletik Pivot ile kadroları tamamlanır. Son durumda bu iki takımdan da bize uyacak oyuncu kalmıyor. Aslında Samet Geyik forma şansı bulamayabilir belki. Kiralasalar süper olurdu. Tabi Bjelica sadece Avrupa'da oynarsa o da mümkün değil.

Will Bynum Çin Ligindeki Takımı'na tekrar imza atmış.

Gal Mekel Kızılyıldız ile imzalayacakmış galiba.

Bu arada dün attığım linkte David Pick; henüz resmi olarak anlaşmadıklarını söylemiş.

Huertas'a sevgilerimle..

H aydi kop gel Marcelinho artık zaman doluyor,
U zunlar ikili oyun için hazır, herkes seni bekliyor.
E urocup şampiyonluğu kariyerine yakışır,
R eal'i tokatlayan ellerin ülkere de alışır.
T araftar istiyorsan İpekçi'de en kralı,
A taman'la çalışacak olman işin en güzel yanı.
S en de gel tamamlayalım eksik kalan Voltran'ı..

Daçka'nın Seibutis'den çıkma olasılığı duyum mu tahmin mi.Transfer dönemi başında da bunu birkaç yerde okumuştum ama Eylüle geldik nerede ise şu andan sonra bir anda kontrattan çıkmak için yıllık ücretin büyük kısmını oyuncuya vermek lazım.Oyuncuya sen kendine takım bak demiş olsalar azçok kokusu çıkardı sanki.

Bir pg daha alırlar mı emin değilim alsalar bile yine de pek mantıklı işler yapmamış olurlar. Hem Gordon iki numarada oynayınca verimi düşüyor hem de madem bir pg alma planın var 2-3 numara pozisyonunu bu kadar neden şişiriyorsun bir pg daha alınca bu sefer 1 numara şişecek Gordona 2 numarada da süre vermen gerekecek.Zaten yeterince şişmiş 2-3 pozisyonları daha da şişmiş olacak

5 numara için savunmacı bir oyuncuya ihtiyaçları olduğu açık ama bu pozisyon için öncelikleri Semih değil de yabancı oyuncu olsa Dorseyi bize bırakmazlardı sanki hem EL hem bütçe avantajı onlarda .Savunmacı 5 numara tanımına uygun Dorseyden daha iyi bir yabancı da piyasada var mı bilmiyorum.

Hal böyle olunca Semihi ne yapar eder alırlar sanıyorum .Emiri almamız zaten baştan beri imkansız gibi 2 yıllık 3.2 milyon kontrattan çıkarmak için ya buna yakın kısa vadeli bir sözleşme önermek lazım ya da biraz daha düşük ama uzun vadeli ,bana kalırsa ikisini de yapamayız.

Sonuç olarak artık maliyetli bir yerli hamle hamlesi olasılığımız oldukça düşük gibi belki Semihi zorlarız .

BJK Lampeye resmi teklif yapmış bu arada

Daçka'nın Seibutis'den çıkma olasılığı duyum mu tahmin mi.Transfer dönemi başında da bunu birkaç yerde okumuştum ama Eylüle geldik nerede ise şu andan sonra bir anda kontrattan çıkmak için yıllık ücretin büyük kısmını oyuncuya vermek lazım.Oyuncuya sen kendine takım bak demiş olsalar azçok kokusu çıkardı sanki.

Bir pg daha alırlar mı emin değilim alsalar bile yine de pek mantıklı işler yapmamış olurlar. Hem Gordon iki numarada oynayınca verimi düşüyor hem de madem bir pg alma planın var 2-3 numara pozisyonunu bu kadar neden şişiriyorsun bir pg daha alınca bu sefer 1 numara şişecek Gordona 2 numarada da süre vermen gerekecek.Zaten yeterince şişmiş 2-3 pozisyonları daha da şişmiş olacak

5 numara için savunmacı bir oyuncuya ihtiyaçları olduğu açık ama bu pozisyon için öncelikleri Semih değil de yabancı oyuncu olsa Dorseyi bize bırakmazlardı sanki hem EL hem bütçe avantajı onlarda .Savunmacı 5 numara tanımına uygun Dorseyden daha iyi bir yabancı da piyasada var mı bilmiyorum.

Hal böyle olunca Semihi ne yapar eder alırlar sanıyorum .Emiri almamız zaten baştan beri imkansız gibi 2 yıllık 3.2 milyon kontrattan çıkarmak için ya buna yakın kısa vadeli bir sözleşme önermek lazım ya da biraz daha düşük ama uzun vadeli ,bana kalırsa ikisini de yapamayız.

Sonuç olarak artık maliyetli bir yerli hamle hamlesi olasılığımız oldukça düşük gibi belki Semihi zorlarız .

BJK Lasmeye resmi teklif yapmış bu arada

Lasme değil Lampedir o. Lasme olsa duramayız :D

Lampe'ye demek istedi zaten Kutay Abi.
Beşiktaş için iyi hamle mi emin değilim.
Bence Dorsey tarzı bir uzuna ihtiyaçları var.

Lampe'ye demek istedi zaten Kutay Abi.
Beşiktaş için iyi hamle mi emin değilim.
Bence Dorsey tarzı bir uzuna ihtiyaçları var.

Aynen öyle Nihat.. Hamilton - Lampe - Murphy hepsi yumuşak oyuncular..Bunların yanına savunmada Arroyo kıvamında Wolters 1 numarada...İşin kötü tarafı, kadronun geri kalanında da Broekhoff dışında iyi savunmacı yok..Oda Kuban'a giderse Beşiktaş'ı çok zor günler bekliyor..Bir basketbolsever olarak Beşiktaş'a yazık ettiklerini düşünüyorum...

Beşiktaşın koçu oyun sadece rakip potada oynanacakmış gibi takım kurdu gerçekten.Gerçi hücüm açısından da B planı olmayan bir takım olacak sanki patlayıcı,delici kısaları post oynayacak sert uzunları olmadığını düşünürsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri