• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al lampeyi olsun bitsin:)

Lampe savunmada Erceg'ten azcik daha iyi olsa da Erceg'den daha kotu bi sutor.

Tercihim kesinlikle Erceg olur.

Hazir takim bulamamisken donsun geri. Come back Zoran kardes.

Ergin hoca yine erceg i isteye bilir sonuçta bildiği tanıdığı oyuncu. Yanına bir de Ersin i eklersen Erceg-Ersin ikilisi yeterli olur dört numara için.

SummerLeague'de baya parladı açıkçası ilk etapta kesik yemeyeceğini düşünüyorum.

Keşke yoklansa ahım şahım bir para almıyor vergileri düşünce...Burada garanti bir parayı tercih edebilir...Dediğin gibi gelmeme ihtimali de var tabii..Tek bir olumsuz tarafı olur gelmesinin kalıcı olmaz..Bir sene oynar gider büyük ihtimal...

Lampe'yi Erceg'e çok rahat tercih ederim ki edilmeli de zaten.

Oyun kurucu pozisyonunda huertası beklemek yerine bobby brown alsak çok güzel olur aslında

Caleb Green için henüz netleşen bir durum olmadığını da unutmamak lazım tabi.

İsmail Şenol da daha topa girmedi ayrıca, çıkan haberler ciddiyse o da bu akşam/bu gece bir bilgi paylaşımı yapabilir.

Yine bir Erceg sorunsalı aldı başını gidiyor forumda :).
Savunma yapmadığı ön plana atılıp duruyor. Çok maç kazandırdığı da unutuluyor. Öyle tek celsede karalanacak bir oyuncu olmadı Erceg. Bana kalırsa Lampe'den daha akıllıca bir tercih olur Erceg skor anlamında. Caleb kapalı kutuydu açıkçası. Erceg ve Lampe'ye göre de pek esamesi okunmaz gibi :)
Herkes sallayıp tutsa da Erceg, Ergin Ataman tarafından kolay kolay silinecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Senelik ücrette indirime giderse tercih olabilir bizim açımızdan.

Erceg'in Kenan Bajramovic,Mc Cauley ve tüm Euroleague 4 numaralarına karşı rezil olduğunu da unutmamak gerek yorum yaparken
En iyi oynadığı Kızılyıldız maçında bile Mitrovic onun savunmasında 30 sayı atmıştı.En iyi günü bile nötrdü bana kalırsa.Balık hafızalı olmaya gerek yok

Daha geçen yazdım şu takıma erceg ne güzel olurdu zoran başkan geri dönsün arkasında lasme ve dorsey le oynasın nasıl fark yaratıcak bir izleyelim

Huertas - Safak
Sinan - Schilb
Micov - Goksenin
Erceg - Izzet - Ege
Lasme - Dorsey - Ersin

Erceg biraz da başka takım taraftarlarına saç baş yoldursun. Bize uzak, Allah'a yakın..

Tekrar baktım 30 dakika 4.3 ribaunt,0.1 blok Zoran Erceg.Komik bile değil.Cidden yazık yanında oynayacak adamlara.Dorsey-Lasme de olsa onların üstün fiziğini Erceg ile dengeleyip rakiplerle aynı seviyeye inmeye gerek var mı?

Lampe de hiç bir zaman üst seviye savunmacı olmasa da 30 dakika süre aldığında 6.5-7 ribaunt,1 blok ortalamasını rahatça tutturan bir oyuncu.Sırtı dönük oyun vb opsiyonları da var Erceg de olmayan.Daha kalıplı,yer tutabiliyor.Daha fazla üst düzey maç tecrübesi var.
Şu kıyas da Erceg bile Lampe der muhtemelen.40 yaşındaki Bajramovicinve benzerlerinin bize karşı tek başına maç alacağı bir sezon hayal etmeyen herkes de aynı şeyi isteyecektir

petway sarsariye gitti galiba ama ben hala petway diyorum.niye tercih edilmedi anlamış değilim

Bu takıma ne savunma yönünden boş Erceg ne de ciddi sakatlık geçirmiş bir oyuncu gelmesin arkadaş ağzımız yandı,sinirden kudurduk geçen yıllarda maçları izlerken. Olmuyor,tutmuyor işte en güzel örneği Pocius önümüzde Jamont Gordon keza öyle.

Ben Green den nedense ümitliydim bu sakatlık durumununda gercek olduğunu düşünmüyorum koc büyük ihtimal lampe yi istiyordur. Bjk falan ilgilenince bizde teklif yapabiliriz diye düşünmüş olabilir. Ercegin ücretini zaten karşılayamayiz Ergin hoca hazırlık maclarinda oyuncumu baktı ne yaptı acaba

Shawne Williams bostaymis. Dusunulebilir. Iyice atletik bi takim oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri