1,2milyon euro eboue tutulmalı.
Ben Muslera'nın satılmasına karşıyım. Çünkü gelecek paranın yönetim tarafından akıllıca kullanılacağına inanmıyorum. Podolski'yi bile taraftar baskısıyla almak zorunda kaldıkları için aldılar. O sebeple bir de Nando'muzdan olmayalım. Zamanında bir sezon oynayıp 40 gol atan Jardel'i de satıp yerine çöp, kazma doldurmuştu o zamanki yönetim.
1,2milyon euro eboue tutulmalı.
Hamza Hamzaoğlu, Fransa Ligi takımlarından Nantes'e transfer olan İzlandalı forvet Kolbeinn Sigthorsson'u elden kaçırdıklarını belirterek, "Sigthorsson konusunda içim kanıyor biraz. Tam bizim oyuncumuzdu. En az 10 sene bize forvet arattırmazdı. Ailesi Nantes'i tercih etti ama çocuğun gönlü hala bizde. Aile olarak toplanıp, karar vermişler. Kendisiyle telefonda da konuştuk. Transferden sonra aradı. Çok da üzülmüştü" ifadelerini kullandı.
Hamza Hoca'nin bugünkü açıklamalarından bir bölüm.
Keşke olsaymış
Vallahi en kötü Elmander etkisi yaratırdı.
Taraftarın sevgilisi olurdu.
Şimdi bende çok üzüldüm
Hollanda Ligi gibi gol ortalaması yüksek bir ligde 100 maç 30 gol atıp , tonla maç kaçıran bir adam. 10 yıl forvet aramazdık boş laf . Hoca oyuncuyu İzlanda-Türkiye maçındaki oyununa göre değerlendirmiyorsa bende birşey bilmiyorum. 3-0 lık maçta çok etkili oyun çıkarmıştı. Rotasyon için uygun bir oyuncu olurdu maaliyeti de uygun ama yaklaşım saçma.
Oğuzhan bu adam gelseydi cok iyi olurdu.
İlerde top tutardı.
Kafa hakimiyeti kurardı.
En kötü Elmander etkisi yapardı.
Elmander'i de bu taraftar ne kadar çok sevdi sende biliyorsun.
Bence gelseydi çok iyi işler yapardı.