2015-2016 Transfer Sezonu

Ozan Fenerbahçe'ye giderse bence hayatının hatasını yapar. En rahat oynayacağı yer aslında Beşiktaş ama Recep Bölükbaşı, Beşiktaş'a vermem dedi. Mehmet Topal ve Josef de Souza'nın arkasında yedek oturmak zorunda kalacağına gidip gitmeyeceği meçhul olan Felipe Melo'nun yerine oynaması daha garanti gibi duruyor. Takasla da şu çöp oyunculardan kurtulduk mu tamamdır. İnşallah olur.
 
Mehmet Topal bu saatten sonra zor toparlanır. Avrupa ´ya gitmezse kariyeri çöküş devrine girer. Bu yüzden Ozan gelirse ilk 11 oynar Fener´de. Bize gelse Melo´ya bagli ama iyi bir alternatif olur. Bir de söyle bir şey var: bu cocuk istanbul´da sapitabilir. O da şimdi geldi aklıma: Mesela Muhammet. Melo giderse en sevinecegim isim Alex Song´ dur. Tarik, Sercan, Koray, Umut, Olcan, Emre hepsi çöp, unuttuklarım da vardır. Bunlardan kurtulmak lazım hatta her ne kadar sevsem de Semih Kaya 8 -10 verene direk satarım bu yabancı kuralı kalkmisken. Forvete kesinlikle takviye gerekiyor tamam FFP anladık ama Niasse nedir ya. Adam değil Şampiyonlar Ligi , UEFA topçusu bile değil. Hadi onu da anladık, ben onu geliştireceğim diyorsun ama adam Burak´ la aynı tip santrofor. Ya bu ne saçma bir harekettir, oldu olacak sat Muslera´yı al kaleye de Oguz´u al. Emeğine ve sana saygı duyarım ama kesinlikle kaliteli bir teknik direktör değilsin.
 
Ozan Tufan gelirse sağ bek oynasın bizde.
Melo inşAllah kalacak gibi.
Neyse ki Uğur Akdemir Osmanlıspor'a gitmiş.
Bir stoper bir forvet ile eksikliklerimiz en azami hâle gelmiş olur.
 
Herkes forvet istiyor ama ben eğer İbra, Huntelar gibi bir yıldız getirmeyeceksek forvet yerine sağ açık/forvet tarzı bir adam alalım. Burak varken dağ açık yokken forvet oynar. Mesela Gervinho'yu alalım.
 
Gerçekten kafa çalışmıyor bu kadar beyinsiz olunmaz. Paramız yok diyorlar lüzumsuz ergenlere 2 günde isim yaptı diye paralar aktarıyorlar. Amrabat dan zaten 4 milyon geldi, Bruma 1.5M geldi. Şu saçma isimlere o parayi verene kadar ibraya Yatır o parayı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ozan Tufana o kadar paraların verilmesi tam bir fiyasko. Yahu yabancı sınırı genişletilmişken türk oyuncuya bu paraların verilmesi nedir . Umarım fb alır biz de Hamzanın Türk oyuncu sevdasına kalmayız.
 
3 hafta kaldı transferin bitmesine hatta daha az 15 indeki toplantıdan sonrayı bekliyor herkes ama ben bu yönetimin transfer yapabileceğine inanmıyorum. Bursaspor dahi acayip oyuncular alıyor bizimkiler hala ozandı volkandı bunlar peşinde. Uğur demirokla gsnin ismi geçmesi bile rezalet o adamı almayı akıllarından bile geçirmesinler. Gsnin iyi seviye havadan iyi bir savunma liderine ihtiyacı var. Gerçekten çok moral bozucu moraller yerlerde şu transfer döneminde

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bursa dzudsak'ı aldı. Rusya'da da kötü değildi sadece fiyat performans eşdeğer değildi. Burada iş yapar doğru kullanılırsa. Gelelim bize. Dursun Özbek seçim sırasında ekonomik hiç bir sorun yoktan bu noktaya geldi. Yahu de ki tepemizde ffp kılıcı var bu sebepten fırsat doğmadan büyük transfer olmaz. Ve Cüneyt kaptan istifa et. O yazı sonrası artık ne işin var yönetimde?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Cüneyt Tanman Dursun Özbek`in gerçek yüzünü ortaya çıkardı.Dursun Özbek insanları paravan niyetıne kullanıyor.

Uzun zaman bu koltukda kalamaz bu Dursun efendi en geç Ocak ayında istifa eder.
 
Ozan'ı 7 milyona alan Fb'ye kendi adama teşekkür ederim. Aynı pozisyondaki Brezilyalı'ya da 8 milyon verdiler. Klasik Galatasaray almasın salaklığı.

Aziz Yıldırım tabi biliyor gelecek sene transfer yasağı alacaklar şimdiden dolduruyor ne kadar adam varsa. 50 milyon yuroya yaklaştı verdikleri para. İlk defa bizimkilerin beceriksizliği işimize yaradı, 7 milyon daha girmedi.
 
Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye gitmesine üzüldüm.
Tam bizim aradığımız oyuncuydu halbuki.
Kendisi adına da üzüldüm.
Orada kimin yerine oynayacak orası meçhul ?
Sağ bekte Gökhan ve Şener'in yerine mi ?
Ortasaha da Topal'in, Joseph'in veya Meireles'in yerine mi oynayacak ?
Halbuki bize gelseydi sağ bekte Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakti.
 
Yahu ne bu Ozan Tufan aşkı kulüp birine 7 verecekse bu ozan olursa o zaman karşı çıkmamız gerekir asıl. Yabancı sıkıntısının da olmadığını da hatırlatırım. Kulübün 7 milyonu varsa bu para ozan için harcanmaz. Hala hatalarımızdan ders almıyoruz. Ayrıca ozanla melo çok farklı oyuncular ozan melonun boşluğunu zaten şu anki haliyle dolduramaz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Beni Ozan olayında tek üzen Hamza hocanın sabahki açıklamaları oldu. Yönetim baya baya hocayı trollüyor bu kadar da olmaz yani. Kaçıncı oluyor bu?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ozan Tufan'a şimdi 7 Milyon euro çok görülüyor ama Fenerbahçe 20-25'e satar.
Bence kendisi için yanlış transfer oldu.
2.Gökhan Gönül vakası olmaz inşAllah.
 
Ozan Tufan'a şimdi 7 Milyon euro çok görülüyor ama Fenerbahçe 20-25'e satar.
Bence kendisi için yanlış transfer oldu.
2.Gökhan Gönül vakası olmaz inşAllah.
Fenere gidip inanılmaz paralar kazandıran yerli futbolcu bulmak neredeyse imkansız. 20 milyonu kimseye vermiyorlar Türkiyeden ozana hiç vermezler. Kaldıki ozanın fenerde ne kadar oynayacağı da meçhul. Bir şey daha var ki hem üzerinde çok baskı var hem de adamın net mental problemleri var burayı kaldıramayabilir. Ben gsnin 7 verip ozanı almasını istiyorum onun gibi çok oyuncu bulunur o paralara yeterki almak iste. Ozanın 1 tane çok iyi sezobu var en az 2 sezon izlemek lazım adamı sonra herşey netleşir

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Şahsen, yabancı sınırı genişlemişken, yerli oyunculara milyonlarca euro para verilmesine karşıyım. Kim olursa olsun... Yurt dışından iyi bir araştırma ile çok daha uygun maliyetli oyuncular bulunabilir. Maalesef ülkemizdeki çapsız yöneticiler kolaya kaçıp, eski tas eski hamam transferlere devam ediyor.
 
Ozan tufan = gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Alper potuk o da eşittir Tarık camdal vsvs vs uzar gider. Klasik her dönem şişirilme kampanyasına giren Türk futbolcusunun bu sezon ki örneği. Bu kadar parayı fener nerden buluyor orası ayrı mevzu. 5 yaşında bi cocuk transferleri yapıyor gibi önüne gelene para saçıyorlar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst