2015-2016 Transfer Sezonu

Bu topraklardan çıkan en yüksek potansiyelli oyuncuya 12 milyon euro verdiler, Euro 2008'den dolayı. Hiçbir Türk oyuncuya bu ligden transfer ederken 25 milyon vermezler.
Ozan için Bursa başkanı Ntvspor'da Beşiktaş 7 milyon ve 1 oyuncu verdi dedi. Bu paralara çıkamayacağımız belliyken hemen yalanlasaydık şimdi Messi karşısındaki Boateng durumuna düşmeyecektik. Melo kaldığına göre orta saha yerine defansa oyuncu almak daha mantıklı olacaktır. Forvet, sağ bek, stoper ve yedek kaleci eksiğimiz hala devam ediyor.

15 ağustosta UEFA "kardeş kusura bakmayın transfer yapamazsınız" derse ne olacak? Hep söylediğim gibi FFP kriterlerine ve bu tarihlere inanmıyorum. Başarısızlığa kılıf aranıyor gibi geliyor bana.
15 inde görüşme yokmuş zaten. Rapor göndereceklermiş,rutin bir işlemmiş. O konuda da dürüst olamadılar

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bugün başka bir bilgi vermişler Cumhur Arslana(cumhuriyet gazetesi muhabiri) uefa 5 10 gün içinde raporlar gönderildikten sonra geri bildirimde bulunacakmış. Üstüne görüşme sponsorluk veya transferle ilgili değil demişler. Ben artık gerçekten bu kadar yalan ve beceriksizliği anlayamıyorum. Ne hallere düştük

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tamam basketbolu yoksaydınız anladık da futbolda da böyleyseniz. .. Kimi kınadık da başımıza geldi bunlar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Dün izledim önceliğinin Türk oyuncu olduğunu söylemedi. İyi oynayanın Türk yabancı farketmeksizin ilk 11 e gireceğini söyledi. Benim gözümden kactiysa bişey diyemem tabi. Hamza hoca yanlış düşünmüyor aksine doğru düşünüyor ama şu yönetim ve şu takım ile olmaz. Doğru düşüncelerini yanlış yönetim ve yanlış takım üzerine kuruyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben o anlamda demedim. Türk futbolunu düşünmesi yanlış değil doğru bir düşünce ama şu anda Türk futbolunu düşünecek durumda değiliz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hazır bir yabancı almaktansa yerli almayı tercih ederiz ifadesi tam skandal. Milli takımın arka bahçesi olursan olağan şeyler bunlar şaşırmayalım

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Tamam ben de onu diyorum zaten zıt birsey demiyorum. Ülke futbolunu düşünmenin zamanı değil ve zamanı da uzun bir süre gelmeyecek gibi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
West Ham'ın Burak için bize teklifi olacağı söyleniyor.
Ogan Tarhan'da doğruladı.
Sivasspor maçı sonrası görüşmeler başlayacakmış.
10-12 milyon euro konuşuluyormuş.
Bence az en az 15 olmalıdır.
 
7 8 civarlarına bile satılabilir çünkü muhtemelen şu dönemden sonra iyi bir paraya satmak çok zor olur. Amma velakin bu vasıfsızlar burak ı satar gelecek parayı da hiç ederler. O sebeple çekincelerim var.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Şu Burak'tan gerçekten kurtulmamız gerekiyor. Bizim gibi 30 yaş ort. sahip bir takımın Burak gibi bir futbolcuyla şampiyon olması gerçekten mucize. Adam ileride top tutamadığından takım onun yüzünden daha fazla koşuyor ve rakip sahada oynama süremize oldukça azaltıyor(Bide saçma sapan yaptığı fauller var tabi).Ne kadar durağan adam varsa bizim orta sahamızda zaten. Böyle olunca kaybedilen topları hemen geri kazanamıyor ve geride az kişi kalırsa da işimiz Muslere'ya kalıyor. Maçları dikkatli seyreden arkadaşlar görmüştür, Burak kaybettiği toplar genellikle bizim kalemizde pozisyon oluyor. Bize ileride topu tutan, takımı rahatlatacak biri lazım.
 
Burak'ı 15'ten aşağı satmayız inşAllah.
Bu arada kale için Cenk Gönen haberleri var.
Beni mutlu eder. Muslera'ya iyi bir yedek olur.
 
Burak Yılmaz'la ilgili yorumlara sadece gülüyorum, adamın attığı goller ortada ama sonuçta adı Burak olunca bir futbolcunun hiçbir zaman taraftarın gözüne giremez, Burak giderse bu konuşanların oturup ağladığını görecem, Türkiye'nin en iyi forvetinden mahalle futbolcusu gibi bahseden kişiler var, siz futbolu biliyorsanız kimse bilmiyor demektir!!! Her türlü bahse girerim Burak bu sezon 25 gol üstü atar kalırsa, ama giderse yerine gelecek adam yarısı kadar atamaz!!! Aynı kişiler Arda'yıda küfür ederek gönderen taraftar topluluğu, şimdi Arda nerde siz nerdesiniz komik insanlar...
 
Burak ı ben de seviyorum bence de iyi forvet, her sezon olduğu gibi bu sezon da gol krallığına oynar ama 7 8 civarı teklif gelirse geri çevirmek saçmalık olur. Hani ffp varmış ya, hani paramız yokmuş ya ondan diyorum.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Burak yabancı sınırı sebebiyle, yokluktan kullandığımız bir oyuncuydu. Koyunun olmadığı yerdeki çelebiydi. Yeni yabancı kuralıyla birlikte, hiç bir yerli oyuncu vazgeçilmez değil... Bu yaştaki Burak'a 10 milyon veren varsa, hiç düşünmem, satarım. Yerine de Elmander, Baros, Kewel gibi 2 tane adam alır, önüme bakarım.
 
Burak Yılmaz kötü oyuncu değil ama söylendiği gibi teklif 10 milyon euroysa satılması normal. Fakat bu yönetim Burak'ın yerini doldurabilir mi bence zor. İşin ucunda Umut'a kalmak var o yüzden temkinli yaklaşmak lazım.

Yedek kaleci olarak, Beşiktaş'tan Cenk deniyor. Kaleciliği iyi, Taffarel etkisiyle daha da iyi olur bence. Ayrıca yıllar önce sınıf arkadaşımla röportaj yapmıştı. Söylediği, gördüğüm en düzgün ve dolu futbolcu. Kısaca iyi bir transfer olabilir.
(Goal.com Özel) Cenk Gönen: "Düşünüyorum, öyleyse kaleciyim" - Goal.com
 

Üst