2015-2016 Transfer Sezonu

Para vererek yerli oyuncu almak saçma, takas olsa olurdu. Neyse şikeciler bol keseden saçsınlar paraları bakalım sonları ne olacak? Gerçi bize ne..

Bu arada bizim sağ bek, stoper, orta saha, kanat, forvet, yedek kaleci sorunlarımız devam ediyor. Müthiş deha Hamza Hamzaoğlu neler düşünüyor acaba? Böyle vizyonsuz yönetime böyle çapsız teknik direktörden başkası yakışmazdı zaten. Tencere-kapak misali. Şampiyonlar Liginde Allah yardımcımız olsun.
 
Yabancı transferi konusunda Bursaspor'un yarısı kadar başarılı değiliz malesef.
Mevzuyu maddi duruma bağlamak tamamen iş bilmemezlik ve beceriksizlik.
 
Yabancı transferi konusunda Bursaspor'un yarısı kadar başarılı değiliz malesef.
Mevzuyu maddi duruma bağlamak tamamen iş bilmemezlik ve beceriksizlik.
Katılıyorum. Sattıklarının yerini de iyi dolduruyorlar adam. Sivok-Civelli en basit örneği. Bizimkiler de antreman temposunu artırmak için Jemi alsın

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ozan Tufan adı şişirilen diğer topçular gibi değil. Adam gerçekten büyük potansiyel barındırıyor. Tabi bu potansiyelinin ne kdarına ulaşacak soru işareti.
Hee 7M Euro verir miydim? Galatasaray'ın şu anki durumu ile asla.

Sene başından beri de bunu söylemeye çalışıyorum. Bu sene bizden bu tarz transferler beklememek lazım. En azından 15 ağustosta ki toplantıya kadar. Ama başkanın zamanında yaptığı gerekaiz açıklamalar beklentiyi yükseltti.

En başından bu sene ki durumun kritikliğini anlatıp gerçekleri söyleseydi tepki yerine destek görürdü.
 
Şahsen bu ligde oynayan ve hele bir sezon parladı diye övülen her hangi bir oyuncunun alınmasına karşıyım. Bizim ligimiz kalitesiz. Kalitesizliğinin kanıtı geçen sezon bizim şampiyon olmamız hatta 3 kupa almamızla ortada.Hele Türkiye Kupası finalinde 5 lik olmamız gereken bir maçı kazandık.
Ozan geleceği parlak görünen bir oyuncu lakin bu para etmez.
 
Ben Alper i elimizden aldıklarında da sevindim, Tarık alınmasın diye de dua ettim. Alınmadı diye Ozana sallamıyorum. Son 10 yılda Arda dışında biri parlamış mı acaba?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yabancı sınırı kalktıktan sonra Tarık Çamdal'a 4,5m vermek yanlış olur ne bileyim gidip Volkan Şen'e 4m vermek yanlış olur ama Ozan Tufan gibi adama istediği kadar sınır kalksın o para verilir. Çünkü bu adam potansiyeldir.

Evet miktar fazla olabilir ama dünyanın her yerinde büyük takımlar bu adamlara bu paraları öderler. Bu bir risktir. Tutar mı bilinmez ama bu riske girilir.
 
Arkadaşlar NTVSPOR Sosyallig oynayanlarınız varsa GsBasket adına lig açacağım. Çok fazla oynayana rastlamadım forumda ama oynayanlar varsa beğenmesi yeterli.
 
Sadece Ozan Tufan değil, Galatasaray'da herhangi bir yerli oyuncu transferine karşıyım. Kalitesiz ülkenin, kalitesiz futbolcuları.

Ozan'ın belli yetenekleri olduğuna tamam, ama aşırı bir potansiyeli olsa Ahmet Bulut gibi bir adam o adamı Türkiye'de tutar mı sizce? Zamanında Okan'ı nasıl götürdü, Arda süreci derken açıkçası tahmin etmek de zor olmasa gerek.

Bu transferi yapmadığımız için sevindim. Zaten 7 milyon euro vermeyecektik. Verilecek 2-3 milyon euro'ya bile acıyabilirdim açıkçası. Çünkü bu takımın hala eksikleri var ve lig başlıyor.

Dursun Özbek ve Hamza Hamzaoğlu'nun ortak emekleriyle, rezalet bir transfer dönemini geride bıraktık. Takım başarısız olursa ikisi de galatasaray'ı düşünmez, nasılsa birbirlerine atarlar suçu. Cüneyt Tanman'da gördüğümüz gibi.
 
Melo'nun kalmasına çok sevindim.
Şimdi bir sağ bek,bir stoper ve bir forvet ihtiyacı var.
Bursaspor,Brugge'den De Sutter'i almış.
Tam bizlik oyuncuydu.
Daha doğrusu Hamza Hoca'nin isteyeceği tarzda bir oyuncuydu.
Şu 15 Ağustos geçse de önümüzü görebilsek.
 
Roma Dzeko yu kiralamış. Biz Roma dan daha iyi bir kulübüz, istesek alma şansımız daha yüksekti.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Melo'nun hırsını takdir ederim, bu bağlamda Melo iyidir, candır. Takıma karşı aidiyet hissi olduğu fikrine katılmıyorum, 1 değil 2 değil, her yaz benzer problemler.
Takımın iskeleti bozulmaması adına ve aynı zamanda şu dönemde O'nun yerini dolduramama ihtimalimiz düşünüldüğünde kalması iyi oldu gibi düşünülse de 2016-2017 sezonunda 1983 doğumlu Melo 33-34 yaşında olacak. 2019'da 36 yaşında olacak ve 33-36 yaşlarındaki Melo'ya biz 2.6 milyon Euro sabit, 20 bin Euro maç başı ve 30 maç üstü oynarsa (yüksek ihtimal) 250 bin daha vereceğiz. Yani 30 maç oynasa yaklaşık 3.5 milyon Euro.
Yaz boyunca takım arayan, İnter'in bile 1.9 milyon verdiği (ki vergiler daha yüksek) ve dolayısıyla bize mecbur kalan ve yaz boyunca "gideceğim, ailem kalmak istemiyor" diyerek yokuş yapan, sonunda da paşa paşa dönen Melo'ya kozlar senin elindeyken bu kontratı önermek transfer başarısı mıdır? Melo'yu tuttuk diye seviniyorlar mı?
Bir de her iki tarafın da her sezon sonunda tek taraflı sözleşmeyi feshetme hakkı olması nedir? Sadece bu yazdan ders çıkarmıyor musunuz? Bu hak Melo'ya neden verilir?
Melo bile olsa fizik kondisyonun önemli olduğu bir pozisyonda oynayan 33-36 yaşlarındaki bir adamın yerini dolduramayacak kadar mı yetersiz, yeteneksizsiniz?

Yılda 3.5 milyon Euro'yu verdikten sonra Melo'nun bile yeri dolar. Bir yaz boyunca ne yaptınız Allah aşkına? 20. şampiyonluğu getirdiler diye futbolcuların bu kadar "Özel"leştirilmelerini, şımartılmalarını, şımarıklarını çekmek zorunda kalmamızı yadırgıyorum.
Sabri'nin sözleşmesine yakın facialıkta bir sözleşme olmuş.
Melo özelinde hırsıyla, başarısıyla beni yanıltır ve tükürdüğümü yalarım inşallah, ama yönetim böyle devam ederse tükürükler yere değil suratlarına olur gibi geliyor. Sağolsunlar hiç mahcup etmiyorlar.
 
Melo yine yaptı yapacağını.
Ama bizim yönetimleri kandırmak neden bu kadar kolay ?
3 yıllık sözleşme nedir yahu ?
Ahh ahhh....
 
Melo 1 sezon kalır gider bence 36lar falan mümkün değil. Seneye doğru planlamayla baya bir imkanımız olur elimizde. Lakin bu yönetim yapabilir mi imkansıza yakın bişey

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sneijder'in imza parasında 800 bin Euro indirim istenecekmiş. Yani toplamda 4,5 milyon olan yıllık ücret 3,7 milyona inecekmiş. 6 ay 500 bin alan hocaya yıllık 2 milyon, Sabri'ye zam, nazlı Melo'ya küçük indirim, Sneijder'e 800 bin indirim. Basketbolda da olan Galatasaray'da hiç bir başarı cezasız kalmaz kuralı geçerli. Rakipler şöyle kötüydü diyerek şampiyonluğu küçümsemeyelim ama en büyük payın Sneijder ve Muslera'nın hakkı olduğu da unutmayalım. 31 yaşındaki oyuncudan indirim istenebilir tabi ki ama hocanın ki 2 kata, 30 yaşındaki Sabri'nin ki yaklaşık 1,5 kata çıkmışken ayıptır.
 
Bu topraklardan çıkan en yüksek potansiyelli oyuncuya 12 milyon euro verdiler, Euro 2008'den dolayı. Hiçbir Türk oyuncuya bu ligden transfer ederken 25 milyon vermezler.
Ozan için Bursa başkanı Ntvspor'da Beşiktaş 7 milyon ve 1 oyuncu verdi dedi. Bu paralara çıkamayacağımız belliyken hemen yalanlasaydık şimdi Messi karşısındaki Boateng durumuna düşmeyecektik. Melo kaldığına göre orta saha yerine defansa oyuncu almak daha mantıklı olacaktır. Forvet, sağ bek, stoper ve yedek kaleci eksiğimiz hala devam ediyor.

15 ağustosta UEFA "kardeş kusura bakmayın transfer yapamazsınız" derse ne olacak? Hep söylediğim gibi FFP kriterlerine ve bu tarihlere inanmıyorum. Başarısızlığa kılıf aranıyor gibi geliyor bana.
 

Üst