2015-2016 Transfer Sezonu

Ve transferi bitirmişiz
Gecen seneden beri bir sağ bek ve bir forvet aldırmadık şu yönetime.
İlk şampiyonlar ligi maçının sonunda
Ki Atletico Madrid'le oynuyoruz
Yönetim istifa tezahüratını duyunca aklı başına gelecek dursun efendi ve Kardeşinin ama iş işten geçmiş olucak.....
 
3 puanın haberi transferi bitirdiğimiz. Arkadaşlar 2 aydır transfer yapmayacağımızı düşünüyorum ben yalnız yarın geceye kadar 1 2 transfer olursa da şaşırmam. Son gün piyasa çok hareketleniyor.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Jem ve Bilal'i değerlendirip, İsviçre Milli Takımı'nın düzenli oyuncusu Dzemaili'yi alacağı yıllık ücretin %70'ini cebine koyarak gönderen kimse haindir. Jem ve Bilal'i Milli Takım'a aday oyuncu oldukları için alan fakat onlardan daha kaliteli olan Dzemaili'ye bir şans bile vermeyen Hamza Hoca rezalet teknik direktörlüğünün yanında ırkçıdır.

Transfer tarihlerinin havada uçuştuğu, FFP için sözde gönderilen faksların bir türlü istenilen sonucu vermediği, satılmış muhabirlerin ısmarlama haber yaptığı, evlatlara paraların oluk oluk akıtıldığı, kaliteli yabancı oyuncuların veto edildiği, oyuncu küsmesin diye transferlerin yapılmadığı, başkanın defalarca yalan söylediği, ben sizde oynamak istemiyorum diyip kulüp arayan oyuncunun sözleşmesinin uzatıldığı, kadrodaki Dünyaca ünlü oyuncunun sadece burada oynamak istiyorum demesine rağmen sözleşmesinin uzatılmadığı, taraftarların yöneticiler tarafından FM'ci yapıldığı, şikenin "ş"sinin konuşulmadığı, kadrodaki evlatların giderayak kulübü soyduğu ve binbir türlü saçmalığa katlanan taraftarın 30 küsür bin kombine, 400 bin lisanslı ürün aldığı bir transfer dönemi oldu. Yaşanan bu kötü ve şaibe dolu sürecin son saatlerinde değil Messi, Maradona gelse bile fikrim değişmez. İSTİFA DA BİR HİZMETTİR!
 
Dert dönemi bitiyor. 10 aydır takımın başında ve yıllardır ligde ve milli takımlarda görev yapan biri eksiklerimizi göreceğiz açıklaması yapıyor ona gülüyorum. Fransa liginin ikinci devresi oldukça iyi bir performans sergilemiş Dany'i pazarlayamamış bir yönetim, JPK adlı kulübünün en fazla maç başı veririm garanti para yok dediği adama 650 bin avro bağlanıldığını gördük. Bilal'in hemen kesildiğini gördük. Melo krizinin yönetilemediğini gördük. Kimse demedi herife sözleşmen var gel buraya menajer ne halt yiyorsa yesin.
Yıldız yıldız diyorlar işte yıldız dediği adam sana trip atıyor. Yıldız alırsak Burak'ı ne yapacağız diyen adam var takımın başında. Defans görevini hep aksatan ve bir de yaptığı hataların örtülmesi için takım arkadaşlarına trip atan Sabri'yi öven adam var.
Biz geçen yıl özellikle Muslera'nın inanılmaz performansına ve iki rakibin saçma sapan hatalarına borçluyuz şampiyonluğu. Oktay Derelioğlu bu konuda çok haklı "3-1- 4-1 bitecek maçlar Muslera sayesinde 1-0 bitti".
Bakın bu sezon başı 3 maç hafif sarsıldı tüm defolar ortaya serildi.
Caner Gökhan modası çıktı diye herkes bek oyuncularından aynısını bekliyor. Şahsen ben defans oyuncusundan önce defans bekliyorum.
 
O kadar kötü bir dönem oldu ki bitse de kurtulsak modundayız. En azından elimizde ki bu deriz. Son ana kadar bir hücum oyuncusu gelir diye ümit edeceğim ama zor.

Bu sene belli olan tek bir şey var o da olası başarıya bulunacak kılıf. Saçma sapan hatalar vol2. Bir de Eto bitöiş :)
 
Hamza hocayı savundum saçma sapan eleştiri oldukça savunmaya da devam ederim.

Ama 2015-2016 sezonunda savunulmayacak işler yapıyor hoca. Umut ısrarı ya da inadı nedir Allah aşkına. Gerçi bu hamza hoca özel bir şey de değil teknik adamların bir çoğunda bu tarz oyuncu ısrarları oluyor. Haklı çıkmaya mı çalışıyorlar bilmiyorum ama bu inada girenlerin ömrü uzun olmuyor genellikle.

Kadronun eksikleri olduğu aşikar ama o kadar da karalar bağlanacak bir durum yok. Buradan sonrası hoca, oyuncu grubu ve taraftarın kenetlenmesine bakar. Yönetim diye bir şey olmadığı için onları saymadım. Gölge etmesinler yeter.
 
Dursun Özbek 2 Eylülde Habertürke çıkıyormuş. Bakalım neler diyecek? İlk geldiği dönemle karşılaştırma yapmaya hazır olalım

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Böyle saçma sapan bir teknik direktör ve saçma sapan bir başkan birlikteliği uzun zamandır görmemiştim. İkisinden de tek beklentim istifa etmeleri.. Transfer yapmışlar yapmamışlar umrumda değil.

3 kupalı, 4 yıldızlı sezon sonunda taraftarı kendinizden bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar nefret ettirmeyi başardınız büyük başarı doğrusu..
 
Transferi geçtim de bir insan galatasaray in antrenörlüğünü kaldıramadığını bu kadar belli edemez di heralde yok burakı defans yapmiyor diye cikartim yok gaza gelsin diye oynatmadım umutu oynatmalar sabri ye 1.8 verdirmeler geçen sezonun sonundan beri büyük bir çıkış gösteren yasini umut için ilk 11 den kesmek nedir ki bu adam ilk 11 tek adam eksiltebilen oyuncusuyken muazzam işler yapıyor hamza ve saz arkadaşları .Şampiyonlar liginde böyle grup yakalamisken bu takimi ileriye götürcek hamleleri yapmamak tamamen enayiliktir kesin gözüyle falan mı bakılıyor benficayı geciceğimize kendimize avrupa devi diyoruz ya benfica bizim 2 katı mız dev yine kaç katımiz avrupa geleneği olan bir takım ya bide suan transfer yapsak zaten gruptan çıkarsak o para gelicek söylenen yalanlara palavra lara girmek bile istemiyorum siz kimsiniz de taraftara aptal muamelesi yapmaya çalisiyorsunuz bide neymiş 4.yıldızı kutlayamadik daha pardon paşam sezon başladı 2 hafta sonra Atletico maçı var sen kutla istersen demeç vermeyide bilmiyor bu adam sabrımızı çok güzel sınanacak şu birkaç yıl
 
Dortmund'dan Kevin transferi çok iyi oldu.
Bu haber inşAllah doğrudur.
Melo'nun bu saatte sonra gitmesi bizim için dezavantaj olur.
Öyle bir saçmalık yapmayız inşAllah.

Muslera
Kevin Chedjou Semih Carole
Melo Rodriguez
Yasin Sneijder Podolski
Burak

Cenk
Sabri Denayer Balta Telles
Hamit Bilal Selçuk Emre Çolak
Umut Olcan

Daha Jem Paul, Sinan Gümüş, Koray ve yedek kalecimiz var.

Forvet eksikliği en büyük problemimiz olacak bu sene.
 
Dortmund'dan Kevin transferi çok iyi oldu.
Bu haber inşAllah doğrudur.
Melo'nun bu saatte sonra gitmesi bizim için dezavantaj olur.
Öyle bir saçmalık yapmayız inşAllah.

Muslera
Kevin Chedjou Semih Carole
Melo Rodriguez
Yasin Sneijder Podolski
Burak

Cenk
Sabri Denayer Balta Telles
Hamit Bilal Selçuk Emre Çolak
Umut Olcan

Daha Jem Paul, Sinan Gümüş, Koray ve yedek kalecimiz var.

Forvet eksikliği en büyük problemimiz olacak bu sene.

Melo'yu satıp üzerine 2-3 koyup Joel Campbell'i alabilseler tamam derim ben :) Ama nerede.
Grosskreutz iyi hamle.
 

Üst