2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Ben Sancho'nun yerinin kesinlikle doldurulamayacağını düşünüyorum. Ogwumike veya bir başkasıyla. Kesinlikle takımda tutulmalı...

Işıl ve nuria guard rotasyonu ozellikle asist konusunda takımı fazlasiyla rahatlacaktir . Ayşegül içinde büyük bir şans . Akıllı olursa bu iki tecrübeden cok şey ögrenebilir.

Vay be şimdi Galatasaray'ın guard oynayabilecek 2 tane oyuncusu mu oldu yani ? Hani şimdi bizim guard 40 dakika oynamak zorunda kalmayacak yani ? Beyler geleneklerimize ihanet ediyoruz sizi uyarıyorum. Galatasaray guardı 40 dakika oynar ötesi yok :p

Maya moore cok ekstrem bir transfer olurdu . Bu sezonu çin liginde bir takımda geçirdi . Ligde 60 sayi attigi macı izledim . Hücumdaki skorer oyunu kadar savunmada da inanilmaz zeki bir oyuncu. Önümüzdeki 10 yıl damgasini vuracagini şimdiden rahatlika söyleyebiliriz. Isıl-Nuria-Sebnem-Dublijevic-Sancho-Nevriye kemik kadro korunabilirse maya'yı transfer etmiş kadar sevinirim.

Dursun başkanda her ne kadar Ünal Aysal izlenimi görmesemde bir şeyler yapacak gibi
azcık bekleyelim bakalım ne yapacaklar Moore gelse çok iyi olurdu ya çıkmadık candan ümit kesilmezmiş belki bir süpriz olur

Moore gelse gerçekten işler her açıdan daha kolay olurdu. Ama gelmiyorsada yapacak birşey yok. Şuanda bence en elzem konu Sancho'nun takımda kalması. Sancho, Nevriye ve Şebo takımda kalırsa iskeleti korumuş oluyoruz. Bir kaç küçük hamle bunun üzerine Avrupa'da bir başarı daha demek olabilir.

Kemik kadro muhafaza edilip şutör bir kısa ve Bone'un yerine ortalama bir oyuncu transfer edersek yine bütün kupalara abone oluruz . Isıl Alben'in de dönüşüyle 2 numaraya kaliteli bir kısa transfer edilir , gecen yıl Casas'ın misyonunuda Martinez'e yükleriz.. Gerektigi zaman verim alabilecegimiz tecrübeli ve kaliteli bir isim.