2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Bu Angel birçok şampiyonluğu kaybetmemizdeki baş oyuncuydu.Tek başına aldığı çok final maçları oldu.Taurasi'li dönemimiz dahil.Ben çok takım oyununu bozan bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.Alırsak Nevriye örneğindeki gibi lehimize olur.Zaten böyle bir oyuncuya ihtiyaç var geçen sene almadık bu sene mecburuz

Keşke olsa dediğim tek oyuncu Elena Delle Donne. Bir kaç maç videosunu izledim Erkek olsa bugün tüm dünya ne büyük yıldız diye konuşuyordu. Lakin gelmez aileden zengin ve kız kardeşinin bakımı.var.

Çok ümitliydim.
Ta ki dün Ergin Ataman'a yapılanları görene kadar.
Çok fazla beklenti içinde değilim artık.
Işıl da gelmeyebilir hatta.
Transfer de yapılmayabilir.
Topsakal denen heriften ve Özbek denen başkandan bir beklentim yok...

Topsakal, yeni bir takım kuracaklarını dile getirerek, “Yeni sezonda iyi bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz. Erkek takımı için Odeabank ile sponsorluk anlaşması yaptık. Kadın takımımız için de yeni bir sponsorumuz olacak. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Odeabank kadın takımından çekiliyor mu? /:)

ışıl alben - nuria martinez - ayşegül günay ya da yasemin saylar
amerikalı skorer - deniz çolakoğlu ya da başka bir yerli isim.
cansu köksal - amerikalı kısa forvet
dublijevic - bahar çağlar
nevriye yılmaz - lara sanders - avrupalı uzun - inci güçlü

Sancho yerine Lara Sanders'ı almamız ekstra bir yabancı hakkımız olmasını sağlayacağı için tercih edilebilir bir durum. Ayşe Cora Beşiktaşa gitmeseydi Deniz Çolakoğlu yerine onu tercih edebilirdik.

Odeabank yıllık 3.5 milyon euro'ya erkek takımına sponsor olmuş komedi gibi, tarihin en büyük sponsorluk anlaşması bumuymuş, kadın takımının ekmeğini yediler sıra erkek takımına geldi..

ışıl alben - nuria martinez - ayşegül günay ya da yasemin saylar
amerikalı skorer - deniz çolakoğlu ya da başka bir yerli isim.
cansu köksal - amerikalı kısa forvet
dublijevic - bahar çağlar
nevriye yılmaz - lara sanders - avrupalı uzun - inci güçlü

Sancho yerine Lara Sanders'ı almamız ekstra bir yabancı hakkımız olmasını sağlayacağı için tercih edilebilir bir durum. Ayşe Cora Beşiktaşa gitmeseydi Deniz Çolakoğlu yerine onu tercih edebilirdik.

Sancho'nun yerine hiç kimseyi tercih etmem. O benim gözümde dünyanın en iyi 4 numarasıdır. Daha iyisi yok yani, Bu takımda olmazsa olmaz Sancho'dur. Ekrem hocanın da aynı görüşte olduğunu düşünüyorum.

Işıl Alben'i transfer eden Galatasaray Kadın Basketbol takımı, Antonija Mišura'yı da gündeme aldı.

kaynak :
https://twitter.com/GSStatsBasket/status/609076353976160257?lang=tr

Şimdiden anlaşalım arkadaşa ilk ben aşık oldum ona göre bu bir gözdağıdır :)

Cansu köksal'ın durumu ne oldu arkadaslar . Bu aksam oynanan macta epey dikkatimi cekti . Gerek fizigi gerekse savunmada gayretiyle önümüzdeki 10 yıla damgasini vurabilir .. Umarim transferini sonlandırırız.