Moore gelirse acayip sevinirim en çok istediğim isimdi. Umarım bir aksilik çıkmaz
Maya süre istemiş sanırım.. Kesin Aziz araya girmiştir.. Arkadaş madem ilgileniyoruz dillendirmeden halledin şu işi de bir kere de stres yaşamayalım yav
Sancho'nun ayrılması durumunda Chiney Ogwumike'nin alınması durumu varmış.
Bildiğim şu. Sancho bu sezon oynamak istemiyor deniliyor. Bu durumda Ogwumike alınacak. Böylelikle devşirme kontenjanı açılmış olur. Devşirme Lara mı olur, yoksa milli takım için yeni devşirilecek oyuncu mu, bilemiyorum. Maya ile anlaşmak üzereler diye duydum.
Bildiğim şu. Sancho bu sezon oynamak istemiyor deniliyor. Bu durumda Ogwumike alınacak. Böylelikle devşirme kontenjanı açılmış olur. Devşirme Lara mı olur, yoksa milli takım için yeni devşirilecek oyuncu mu, bilemiyorum. Maya ile anlaşmak üzereler diye duydum.
Şebnem bırakıyor sanırım.
Maya ve Ogwumike gelirse Sancho gidiyor demektir savunma kimliğimizi biraz etkileyecek gibi duruyor ama Maya gelirse savunma da biraz daha hata payımız olacaktır.
Ekaterinburg, Tolliver'i tutuyor mu bilemiyorum. Griner geldiğine göre Parker seneye olmayacak sanırım. Ekaterinburg'un hücumda-savunmada en büyük oyun aklı kendisi. Griner çok fark yaratacak ama onlardan aşağı kalmayız Maya ve Ogwumike ile.
Işıl--Ayşegül
Maya - Nuria
Dubljevic - Cansu
Ogwumike - Bahar
Nevriye - ?
Lara Sanders'i hem buy-out sıkıntısı hem de AGÜ ile yaşanan sürtüşmelerden dolayı en azından bu sene alabileceğimizi düşünmüyorum.