2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Maya süre istemiş sanırım.. Kesin Aziz araya girmiştir.. Arkadaş madem ilgileniyoruz dillendirmeden halledin şu işi de bir kere de stres yaşamayalım yav

''Chiney Ogwumike''

Doğum:22 Mart 1992(23 Yasında)
Boy:191
Kilo:79
Pozısyon: Uzun Forvet(4)

- 2014 WNBA Draftında Connecticut Sun Tarafından 1.Tur. 1.Sıradan Seçildi.
- 2014 te İtalyan Temsilcisi Famila Schio Cıktığı 3 EuroLeague Macında ; Ortalama 29 Dk Süre Aldı Ve 19.3 Sayı , 7.3 Rıbaund , 1.3 Asist Ortalamaları İle Mucadele Etti.
- 2014 Connecticut Sun'da 13 Macta 16.1 Sayı 8.2 Rıbaund Ortalamaları ıle Oynadı.
- 2014 WNBA All-Star'a Secildi.

Bildiğim şu. Sancho bu sezon oynamak istemiyor deniliyor. Bu durumda Ogwumike alınacak. Böylelikle devşirme kontenjanı açılmış olur. Devşirme Lara mı olur, yoksa milli takım için yeni devşirilecek oyuncu mu, bilemiyorum. Maya ile anlaşmak üzereler diye duydum.

Bildiğim şu. Sancho bu sezon oynamak istemiyor deniliyor. Bu durumda Ogwumike alınacak. Böylelikle devşirme kontenjanı açılmış olur. Devşirme Lara mı olur, yoksa milli takım için yeni devşirilecek oyuncu mu, bilemiyorum. Maya ile anlaşmak üzereler diye duydum.

Bu yaz bitti artık yeni devşirme falan olmaz Milli takımda Lara oynayacak.

Sancho bizde olmayacaksa tüm sezon dinlensin başka takıma gitmesin :)

O zaman söyle bir kadro ortaya çıkıyor.
Isil-Nuria-Ayşegül
Şebnem-Cansu
Maya-Duba
Bahar-Ogwimike-
Lara-Nev-Inci

Maya ve Ogwumike gelirse Sancho gidiyor demektir savunma kimliğimizi biraz etkileyecek gibi duruyor ama Maya gelirse savunma da biraz daha hata payımız olacaktır.

Ekaterinburg, Tolliver'i tutuyor mu bilemiyorum. Griner geldiğine göre Parker seneye olmayacak sanırım. Ekaterinburg'un hücumda-savunmada en büyük oyun aklı kendisi. Griner çok fark yaratacak ama onlardan aşağı kalmayız Maya ve Ogwumike ile.

Işıl--Ayşegül
Maya - Nuria
Dubljevic - Cansu
Ogwumike - Bahar
Nevriye - ?

Lara Sanders'i hem buy-out sıkıntısı hem de AGÜ ile yaşanan sürtüşmelerden dolayı en azından bu sene alabileceğimizi düşünmüyorum.

Maya ve Ogwumike gelirse Sancho gidiyor demektir savunma kimliğimizi biraz etkileyecek gibi duruyor ama Maya gelirse savunma da biraz daha hata payımız olacaktır.

Ekaterinburg, Tolliver'i tutuyor mu bilemiyorum. Griner geldiğine göre Parker seneye olmayacak sanırım. Ekaterinburg'un hücumda-savunmada en büyük oyun aklı kendisi. Griner çok fark yaratacak ama onlardan aşağı kalmayız Maya ve Ogwumike ile.

Işıl--Ayşegül
Maya - Nuria
Dubljevic - Cansu
Ogwumike - Bahar
Nevriye - ?

Lara Sanders'i hem buy-out sıkıntısı hem de AGÜ ile yaşanan sürtüşmelerden dolayı en azından bu sene alabileceğimizi düşünmüyorum.

Ekrem Hoca,Milli Takım kampında ne yapıp edip aklını çelsin Lara'nın.
Bu senenin kritik hamlesi bu transferdir.
Hemde Sancho yokken...

Shavonte'yi bu sene oynatamadık, yerine ABD'li kısa alamadık.
Fenerbahçe'ye gitti bonservis alamadık.
Üstüne bir de ceza ödeceyeğiz ve doğal olarak önümüzdeki sezonun bütçesinden gidecek. Murat Özyer abimiz cebinden ödemez ise tabi.