2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Dün sizlere Maya Moore haberini paylaşmıştım bu gün haberler gelmeye başladı. Size bir diğer müjdem Chiney Oguwumike arkadaşlar. Transferlerimiz Işıl, Moore ve Ogwumike şimdiye kadar. Kaynağımız sağlam yalnız paylaşamıyoruz.

Galatasaray Gazetesi Basketbol sayfası paylaşimi.

Transferlerimiz Işıl Moore Oguwumike derken kesin oldu mu olabilir mi ?

Dün sizlere Maya Moore haberini paylaşmıştım bu gün haberler gelmeye başladı. Size bir diğer müjdem Chiney Oguwumike arkadaşlar. Transferlerimiz Işıl, Moore ve Ogwumike şimdiye kadar. Kaynağımız sağlam yalnız paylaşamıyoruz.

Galatasaray Gazetesi Basketbol sayfası paylaşimi.

Kadın takımı hakkında haberler varda erkek takımımız hakkında söyleyebileceğin haberler var mı?

Işıl-Nuria
Maya Moore-Şebnem Kimyacıoğlu
Dubljevic-Cansu Köksal
Sancho-Bahar
Ogwumike-Neriye-İnci.

Böyle bir kadro olsa süper ötesi bir durum olur sanırım ama maliyeti de fazla olacaktır

Işıl-Nuria
Maya Moore-Şebnem Kimyacıoğlu
Dubljevic-Cansu Köksal
Sancho-Bahar
Ogwumike-Neriye-İnci.

Böyle bir kadro olsa süper ötesi bir durum olur sanırım ama maliyeti de fazla olacaktır

Kısa rotasyonumuzda Ayşegülde var.
Ayrıca sadece 4 yabancı oynatma hakkımız var.
Bu yüzden Lara Sanders transferi burda kritik nokta.
Fb Qyl yüzünden alamaz galiba ama AGÜ'de de kalmasın bize gelsin.
Ekrem Memnun Milli Takım kampında bir şekilde ikna etsin :)
Euroleague Şampiyonu olmak istiyorsa bize gelmelisin falan desin ne bilim işte ikna etsin :)
Ayrıca Sanirim Sancho da Ocak'tan önce gelmeyecek.

Benim kadrom;

Işıl-Nuria-Ayşegül
Maya-Deniz-Sebnem
Duba-Cansu
Lara-Bahar
Ogwimike-Nev-Inci

Bu transfer haberlerini yapan kişiler ne kadar güvenilir her defasında bir dedikodu atılıyor ve gittikçe büyüyor enteresan . Umarım söylenen oyuncular gelir de Ekrem hocaya gereken destek verilmiş olur.

Maya Moore'ın geçen sene Çin'de kazandığı parayı düşününce imkansız gibi geliyor bana. Keşke olsa ama bence heveslenmeyin fazla. Öyle paraları ancak hırs yapan Aziz Yıldırım verebilir.

Chiney Ogwumike 1 numaradan seçilmiş ablası gibi. Hiç izlemedim fakat ilk sıradan seçildiyse çok iyi olsa gerek. Ayrıca kendisiyle ciddi temasımız varsa Sancho'ya elveda diyebiliriz belki. Dubljevic de kaldığına göre böyle bir tablo görünüyor. Sözleşme uzatma gibi haberler çıkmadı henüz ve Sancho'yla yollarımızın ayrılmasını hiç istemiyorum. Savunmada muazzam bir oyuncu. Elleri müthiş çalışıyor. Ogwumike aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum. Sancho giderse Ogwumike+Sanders yapabilseydik çok iyi olurdu.

Ekrem hocaya güveniyorum. Hangi oyuncuyu sistemine seçeceğini iyi bilir. Moore transferinin bence Avrupa'da bu kadar sükse yapan bir takım olmuşken imkansız olduğunu düşünmüyorum. Bu sezon şubelerin bütçesi artacak gibi gözükmekte. Başkanın açıklamalarına istinaden rejenerasyona uğramış yönetim şubelerimizin potansiyelinin farkında. Kaldı ki bu isimler üzerine herhangi bir yalanlama olmadı.

Hayırlısı bakalım. Şubelerimizin hak ettiği değeri inşallah bu sezon göreceğiz.

Yabancılar; Nuria,Moore,Dubjlevic,Sancho,Ogwumike şeklinde olacaksa Nuria sadece Avrupada oynayabilir veya Dubljevic ile değişebilir.
Lara Sanders adı geçiyor ama bildiğim kadarıyla Lara hem ayrılmak istemiyor hemde onu alırsak ligde Sancho'yu kullanamayız.
Benim kadrom ise;
Işıl-Ayşegül-Nuria
Moore-Yasemen-Cansu
Şebnem-Dubljevic-Bahar
Sancho-Nevriye
Ogwumike-İnci-Tilbe(sözleşme uzattı diye biliyorum ancak alsaydık iyi olurdu)

Şebnem ve Nevriye'nin de devam edeceğini düşünüyorum.

Yüzde yüz oldu diyemeyiz ama büyük yol alındı. Hadi İnşallah.

Moore Ogwumike Işıl

Galatasaray Basketbol Facebook Sayfasından Alıntıdır...