2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Emirhan bu senede ABD'li olmasın ya...
Açıkcası Ella Done, Taurisi, Angel yada Moore haricinde ABD'lilerin Dabovic kadar katkı vereceğini düşünmüyorum...
Tabi Ella Done başta olmak üzere bu saydıklarım gelirse başımızın üstünde yeri var...
Ancak hiçbiri 800.000 USD'nin altına gelmez bence...

Ekrem Hoca'da ağırlığını koysun artık.
Transfer istiyorum desin.
Ben olsam bende böyle sessiz hocaya transfer yapma izni vermem.
Sessiz kalmasın.
Gerekirse Ergin Hoca gibi tv'lerde söylesin.
Bu herseye tamam denen halini hiç sevmiyorum koçun.

Emirhan bu senede ABD'li olmasın ya...
Açıkcası Ella Done, Taurisi, Angel yada Moore haricinde ABD'lilerin Dabovic kadar katkı vereceğini düşünmüyorum...
Tabi Ella Done başta olmak üzere bu saydıklarım gelirse başımızın üstünde yeri var...
Ancak hiçbiri 800.000 USD'nin altına gelmez bence...
sanirim senin dedigin gibi birseyler dusunuyor Ekrem hoca Sancho - UMMC ve Ana Dabovic ->Galatasaray yazilmis bu durumda

Isil Nuria Aysegul
Dabovic-Deniz
Cansu-Jelena
Bahar-X
X-Nevriye rotasyonu olur

X lerde Kita Disi olabilir. Baharin sozlesme bitmis ama 3 uzunlu sistem icinde degerli bir yeri var.Back Up acisindan cok yararli olabilir 3 ve 4 Numarada.Zaten buyuk ihtimalle Ekrem Hoca onu 3 numarada gelistirmeyi dusunuyor

Bahar'ın kalması iyi haber, karşı yaka avucunu yalasın yine. Şampiyonadan sonra Ekrem hocanın bırakacağına pek ihtimal vermiyordum, iyi olmuş.

Bahar'ın kalacak olmasına sevindim.
Sancho giderse en büyük gücümüzü kaybetmiş olacağız.
Ne yapılıp edilsin Sancho takımda tutulsun.
Yapılacak Şey çok basit ya.
Sancho, Nuria, Duba, Bahar ve Nev'i takimda tutup Işıl, Cansu, Ana Dabovic ve Lara transferleri ile sezona giriş yapacaksın.

Işıl-Ayşegül
Nuria-Cansu
Ana-Bahar
Duba-Sancho
Nev-Lara

Al sana taş gibi kadro.
Gerisini de Ekrem Hoca'ya bırak.
Sonra gelsin kupalar...

Daha şutör kısamız yok, Nevriye ve Şebo'nun durumları netleşmedi. Üstüne Sancho da giderse daha nasıl kadro kurarız bilmiyorum. UMMC de açgözlülüğüne bir sınır koysun.

Ya hadi Sancho "artık yeter" diyerek ayrılmak ister tamam da, bizden haber beklerken, önceliği bize verirken yeniden anlaşmamak büyük hata olur..

Sancho'nun Eka ile anlaştığına dair ben nette bir haber bulamadım? Jws twitter hesabı "UMMC Ekaterinburg, Galatasaray Odeabank'ın İspanyol yıldızı Sancho Lyttle'ı yeni sezonda kadrosuna katmak istiyor." şeklinde bir tweet atmış. Hemen ardından bazı hesaplar "imzaya yakın" yazmış.

Umarım Sancho'yu takımda tutarız. Herkesin boşluğu doldurulur, ama onunki zor...

Sancho Lyttle, Ekaterinburg yolunda

1435695287.jpg

Son 3 yıl Galatasaray forması giyen Sancho Lyttle, Ekaterinburg ile imzaya yaklaştı.

Galatasaray'da kalmak istediği bilinen Lyttle'ın Mart ayında itibaren kulüpten haber beklediği ancak transferi konusunda bir gelişme olmaması üzerine ayrılma kararı aldığı belirtildi.

Öte yandan Sırbistan'ın Avrupa Şampiyonluğu'nda büyük pay sahibi olan ve MVP seçilen Ana Dabovic ile Galatasaray da ilgilenmeye başladı.

Geçen sezon başında 2-3 ay süren sakatlığında hak ettiği maaşı oynayamadığı için almayan bir karakter Sancho. Gitmek istemediğini de biliyorum, orta yolu bulalım bırakmayalım.