2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Martinez bizim yenileme teklifimizi reddetip Avenida'ya gitmis yanilmiyorsam. Isil geldikten sonra dakikalarinida dusunmus olabilir, bilemiyorum.

Hem 1 hem 2 numarada Ekrem hocanin sistemine uyan bir oyuncuydu kalmasini isterdim acikcasi.

Isil - Aysegul
Amerikali - Deniz - Irem
Petrovic - Cansu
Sancho - Dubljevic - Bahar
Amerikali - Nevriye - Inci

Nuria ve Sancho'nun birlikte gidecek olması kötü oldu.
Alınacak kıta dışı oyuncu 1-2 oynayabilen biri olmalı.
Işıl ve Ayşegül ile bir sezon gitmez o bölge.
Şu anda can sıkıcı bir durum var.
İçimden bir ses transferde her şey geçen seneden daha kötü olacak diyor.
Doğru çıkmaz inşAllah içimdeki bu can sıkıcı ses.

Nuria olayını çok önce görmüştüm de inanmak istememiştim. İnşallah bütün gelişmeler koçun bilgisi ve isteği dahilindedir. Öyle değilse resmen dağılıyoruz.

Whalen da Ana Dabovic de Nuria dan 2 gömlek üstün oyuncular bunlardan biri ile anlaşabiliriz. Nuria iyi işler yaptı ama ondan iyisini bulmak zor değil bence.

bence de whalen asında bize nuria dan çok daha fazla lazım dabovice cok katılmıyorum o daha cok gecen sene fb de oynayan biba tarzı bence

İşin maddi boyutunu atlamayalım. Whalen'ın alacağı ücret ile Martinez'inki bir değildir sanırım? Elimizde Işıl ve Ayşegül varken, Whalen bize mevcut bütçede çok lüks olur. TKBL'de yabancı sınırının 4+0 olacağını da düşünürsek, bu 4 yabancıyı çok iyi seçmeliyiz.

Nuriayı çok begenirdim.. gittiğine üzüldüm. Ama dabovic gelirse bu üzüntüm biter... Dabovic şu an en iyi Avrupalı ve bize çok katkı sağlar...

Whalen da Ana Dabovic de Nuria dan 2 gömlek üstün oyuncular bunlardan biri ile anlaşabiliriz. Nuria iyi işler yaptı ama ondan iyisini bulmak zor değil bence.
Capsiz özyer de gittigine göre bence de whaleni geri alabiliriz. Nuria yi bu sene cok sevdik ama baslarda cok da bocalamisti gittiyse yolu acik olsun ama isilla iyi rotasyon olacakti sik sik 2 oynayacakti. Önümüze bakalim whalen ya da dabovic halmlesi elzem hale geldi.

Whalen elbette çok iyi ve zeki bir oyuncu. Hatta bizdeki sezon vasıfsız, beceriksiz yönetim ve yöneticiler yüzünden Whalen ile birlikte şampiyonluğumuzun da kaçtığı görüşündeyim. Ancak Sancho haberleri doğruysa öncelikle onun yerine biri ve mutlaka skorer bir kıtadışı transfer etmeliyiz. Onlardan sonra Whalen gelirse süper olur tabii fakat bütçe nedir, yönetim şu an ne halt ediyor bilemiyorum. Ekrem Hoca'yı üzmezler umarım.

Işıl-Ayşegül
Whalen-Cansu-Deniz
Dabovic-Duba
Bahar-Lara
Nev-Yelena Leuchenka-İnci

Gayet iyi rotasyon olur.
Ama bunu sağlayacak yönetim yok malesef bizde.

Sancho gittiyse ve loyd geldiyse Leuchanka ismi olabilir ama yaşı sebebiyle olmayacağını hissediyor. Loyd'un şut yüzdesi felaket wnba'de şu sıralar bu arada.