Sancho gittiyese yazık olur takıma. yerini anca sandes ile doldurabiliriz. hemde yabancı hakkımız artar
Katılıyorum. Ekrem Hoca'nın yerinde Ergin Hoca olsa, geçen sene guard transferini mutlaka yaptırırdı. Bizim yöneticiler efendilikten anlamıyor. Biraz sesi yükseltmek lazım...Kadın takımımızda transferler hakkında Ekrem hoca sanki çok pasif kalıyor ve yönetimin insafına terkediyor gibi bir izlenim bırakıyor bende biraz sesini çıkarması lazım özellikle Sancho konusunda,bütçeyi zorlayacak çok parada isteyeceğini sanmıyorum kendisinin bu oyuncu giderse yine aynı sorumsuzluk nedeniyle gider kendi isteğiyle değil yani neyi bekliyorlar anlamanın imkanı yok acilen el atmaları lazım rakipler neredeyse transferlerini tamamladı...
Kadın takımımızda transferler hakkında Ekrem hoca sanki çok pasif kalıyor ve yönetimin insafına terkediyor gibi bir izlenim bırakıyor bende biraz sesini çıkarması lazım özellikle Sancho konusunda,bütçeyi zorlayacak çok parada isteyeceğini sanmıyorum kendisinin bu oyuncu giderse yine aynı sorumsuzluk nedeniyle gider kendi isteğiyle değil yani neyi bekliyorlar anlamanın imkanı yok acilen el atmaları lazım rakipler neredeyse transferlerini tamamladı...
Sancho çok büyük değer , canlı olarak izleme şansı bulduğum(uz) en önemli kadın basketbolculardan , belki de Taurasi'den sonra seyrettiğimiz en iyi kadın basketbolcu. Gitmesi üzer elbette, fakat hemen bittik öldük durumlarına girmek herşeyden önce Ekrem Memnun'a , Sarayın Sultanları'nda oynayan her bir basketbolcuya haksızlık. Geçen sene bu zamanları hatırlayın. Işıl Alben gitmiş, Alba Torrens gitmiş ki euroleague şampiyonluğunu elde ederken top 8'de en az Sancho kadar , belki daha fazla katkı vermişti Alba. Bu sene bu takımdan bir halt olmaz yorumları çokça vardı burda da diğer yerler de , fakat Ekrem Memnun yine hünerlerini gösterdi. Sancho takıma geç katılmamış olsa, Amerikalı kısa kontenjanını kullanabilmiş olsak, sene sonunda tek kupa değil aksine hem avrupa hem lig hem türkiye kupasıyla kapatmış olurduk. En kötü durumda bile takımın başında Ekrem Memnun varsa ben önüme umutla bakarım.
Bütün bunların dışında yapılmış olan Işıl ve Cansu Köksal hamleleri son derece yerinde ve başarılı hamleler. Nuria Martinez'in de takımda kalacağı söyleniyordu. Bu durumda Nuria Martinez ve Işıl varken seneye bol bol sahada çift guard göreceğiz gibi duruyor. Oyun yapısında da değişiklik anlamına gelir bu. Bahar Çağlar eğer takımda kaldıysa bu Ekrem Hoca'nın onu 3 numarada da kullanacağı anlamına geliyor bana kalırsa. Dubljevic geçen sene biraz daha arka planda kalan isimdi. Bu sene 4 numarada daha çok süre alacaktır. Sancho'nun gidişi eğer Sanders'ın gelişinin habercisiyse bu lig için artı 1 yabancı demek. Gitmesine üzüleceğiz doğru fakat yerine Sanders alınacaksa 1 avrupalı yabancı daha kadroda bulundurabileceğiz ki yerli rotasyonumuzun çok da geniş olmadığı bir düzende bu avantaj bile yaratabilir. Geçen sene bir çok maç Dubljevic kontenjana takılıp oynayamamıştı. Tabi dediğim gibi Sancho'nun gitmesi durumunda bunu telafi edebileceğimiz tek durum Sanders'ın gelmesi olur, bu yorumları tümüyle buna istinaden yazıyorum.
Kısaca ben geçen seneden çok daha ümitliyim. Daha 2 kıta dışının kimler olacağını dahi bilmiyoruz. Onlarla birlikte yine tüm kulvarlarda iddialı oluruz. Yavaş yavaş oluşmaya başlayan kadro şu şekilde duruyor.
Işıl Alben - Nuria Martinez - Ayşegül Günay
Kıta dışı (skorer yönü kuvvetli olması önemli) - Deniz Çolakoğlu - İrem Naz Topuz
Cansu Köksal - Bahar Çağlar
Dubljevic - Sanders
Nevriye Yılmaz - Kıta dışı - İnci Güçlü