2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Kadın takımımızda transferler hakkında Ekrem hoca sanki çok pasif kalıyor ve yönetimin insafına terkediyor gibi bir izlenim bırakıyor bende biraz sesini çıkarması lazım özellikle Sancho konusunda,bütçeyi zorlayacak çok parada isteyeceğini sanmıyorum kendisinin bu oyuncu giderse yine aynı sorumsuzluk nedeniyle gider kendi isteğiyle değil yani neyi bekliyorlar anlamanın imkanı yok acilen el atmaları lazım rakipler neredeyse transferlerini tamamladı...

Kadın takımımızda transferler hakkında Ekrem hoca sanki çok pasif kalıyor ve yönetimin insafına terkediyor gibi bir izlenim bırakıyor bende biraz sesini çıkarması lazım özellikle Sancho konusunda,bütçeyi zorlayacak çok parada isteyeceğini sanmıyorum kendisinin bu oyuncu giderse yine aynı sorumsuzluk nedeniyle gider kendi isteğiyle değil yani neyi bekliyorlar anlamanın imkanı yok acilen el atmaları lazım rakipler neredeyse transferlerini tamamladı...
Katılıyorum. Ekrem Hoca'nın yerinde Ergin Hoca olsa, geçen sene guard transferini mutlaka yaptırırdı. Bizim yöneticiler efendilikten anlamıyor. Biraz sesi yükseltmek lazım...

Bugün ergin hocanın yüzü gülüyordu, çok mutluydu bize ilk geldiği hali vardı :) inanıyorum ki hem erkek hemde bayan takımımız gereken transferleri yapacaktır bekleyip görelim.

Daha once bende yazdım bunu.
Biraz ses çıkarması lazım.

Sancho gittiyse iş bitmiştir. Bu kadar olmaz yani, kadın nelere katlandı ne durumda oynadı... Ona rağmen takımda kalmak istiyorum demiş. Bizle kazanmadığı kupa kalmadı, hepsinde de en büyük payın sahibi kendisiydi. Şu takımda gördüğüm en ama en iyi ve değerli yabancıdır, yolu açık olsun... Yeri hiçbir zaman dolmayacak...

Sancho'nun gitmesi demek Ekrem hoca sonrası takımın en önemli yapı taşının kaybedilmesi demek.Ekrem Memnun kadın basketbolunun en büyük antrenörü,tanımın altını çiziyorum fakat basketbolun parametreleri çerçevesinde geçerli bu durum.Sancho'nun kaybının etkisini minimize etmesi bana mümkün gelmiyor.
Euroleague şampiyonluğunu bir kez daha yakalama şansımız kalmayacağı gibi lig için de Nisan 2014'ten beri iki yakası bir araya gelmeyen Fenerbahçe'ye ''buyrun,yazınki hamleleriniz çerçevesinde bir kapışalım'' demiş oluruz.Özellikle Sancho kalmak istiyorken yeni sözleşme önerilmemesi sonucu giderse yok,bu düşüncenin yarattığı sıkıntıyı ne yapsam anlatamam.

Sancho. Ekrem hocanın sağ koluydu desek yalan olmaz. Eğer giderse hocanın en güvendiği ismi kaybetmiş oluruz. Umarım vasat yöneticilerimiz bunun farkındadırlar ve birşeyler yaparlar.

Herkes resmi siteye mail atsın. Ben yolladım, yollamaya da devam edeceğim. Sabri'ye 300 bin euro az verseydinizde Sancho'yu tutsaydınız,Sancho'yu göndereni biz de gönedeririz gibisinden epey sitem ve tehdit dolu mailler attım. Belki faydası olur diye. Mail gönderenlerin sayısı artarsa belki birilerine sesimizi duyarabiliriz. Böylece Ekrem Hoca da yalnız olmadığını anlar ve eli bu konuda daha da güçlenebilir diye düşünüyorum.

Cansu köksal ile sözlesme imzalandi .. Cok begendigim bir oyuncuydu . Gelecek adina harika transfer. Ekrem hoca ile savunmasinin üstüne koyarsa önümüzdeki yillara damgasini vurur.

Sancho çok büyük değer , canlı olarak izleme şansı bulduğum(uz) en önemli kadın basketbolculardan , belki de Taurasi'den sonra seyrettiğimiz en iyi kadın basketbolcu. Gitmesi üzer elbette, fakat hemen bittik öldük durumlarına girmek herşeyden önce Ekrem Memnun'a , Sarayın Sultanları'nda oynayan her bir basketbolcuya haksızlık. Geçen sene bu zamanları hatırlayın. Işıl Alben gitmiş, Alba Torrens gitmiş ki euroleague şampiyonluğunu elde ederken top 8'de en az Sancho kadar , belki daha fazla katkı vermişti Alba. Bu sene bu takımdan bir halt olmaz yorumları çokça vardı burda da diğer yerler de , fakat Ekrem Memnun yine hünerlerini gösterdi. Sancho takıma geç katılmamış olsa, Amerikalı kısa kontenjanını kullanabilmiş olsak, sene sonunda tek kupa değil aksine hem avrupa hem lig hem türkiye kupasıyla kapatmış olurduk. En kötü durumda bile takımın başında Ekrem Memnun varsa ben önüme umutla bakarım.

Bütün bunların dışında yapılmış olan Işıl ve Cansu Köksal hamleleri son derece yerinde ve başarılı hamleler. Nuria Martinez'in de takımda kalacağı söyleniyordu. Bu durumda Nuria Martinez ve Işıl varken seneye bol bol sahada çift guard göreceğiz gibi duruyor. Oyun yapısında da değişiklik anlamına gelir bu. Bahar Çağlar eğer takımda kaldıysa bu Ekrem Hoca'nın onu 3 numarada da kullanacağı anlamına geliyor bana kalırsa. Dubljevic geçen sene biraz daha arka planda kalan isimdi. Bu sene 4 numarada daha çok süre alacaktır. Sancho'nun gidişi eğer Sanders'ın gelişinin habercisiyse bu lig için artı 1 yabancı demek. Gitmesine üzüleceğiz doğru fakat yerine Sanders alınacaksa 1 avrupalı yabancı daha kadroda bulundurabileceğiz ki yerli rotasyonumuzun çok da geniş olmadığı bir düzende bu avantaj bile yaratabilir. Geçen sene bir çok maç Dubljevic kontenjana takılıp oynayamamıştı. Tabi dediğim gibi Sancho'nun gitmesi durumunda bunu telafi edebileceğimiz tek durum Sanders'ın gelmesi olur, bu yorumları tümüyle buna istinaden yazıyorum.

Kısaca ben geçen seneden çok daha ümitliyim. Daha 2 kıta dışının kimler olacağını dahi bilmiyoruz. Onlarla birlikte yine tüm kulvarlarda iddialı oluruz. Yavaş yavaş oluşmaya başlayan kadro şu şekilde duruyor.

Işıl Alben - Nuria Martinez - Ayşegül Günay

Kıta dışı (skorer yönü kuvvetli olması önemli) - Deniz Çolakoğlu - İrem Naz Topuz

Cansu Köksal - Bahar Çağlar

Dubljevic - Sanders

Nevriye Yılmaz - Kıta dışı - İnci Güçlü

Sancho çok büyük değer , canlı olarak izleme şansı bulduğum(uz) en önemli kadın basketbolculardan , belki de Taurasi'den sonra seyrettiğimiz en iyi kadın basketbolcu. Gitmesi üzer elbette, fakat hemen bittik öldük durumlarına girmek herşeyden önce Ekrem Memnun'a , Sarayın Sultanları'nda oynayan her bir basketbolcuya haksızlık. Geçen sene bu zamanları hatırlayın. Işıl Alben gitmiş, Alba Torrens gitmiş ki euroleague şampiyonluğunu elde ederken top 8'de en az Sancho kadar , belki daha fazla katkı vermişti Alba. Bu sene bu takımdan bir halt olmaz yorumları çokça vardı burda da diğer yerler de , fakat Ekrem Memnun yine hünerlerini gösterdi. Sancho takıma geç katılmamış olsa, Amerikalı kısa kontenjanını kullanabilmiş olsak, sene sonunda tek kupa değil aksine hem avrupa hem lig hem türkiye kupasıyla kapatmış olurduk. En kötü durumda bile takımın başında Ekrem Memnun varsa ben önüme umutla bakarım.

Bütün bunların dışında yapılmış olan Işıl ve Cansu Köksal hamleleri son derece yerinde ve başarılı hamleler. Nuria Martinez'in de takımda kalacağı söyleniyordu. Bu durumda Nuria Martinez ve Işıl varken seneye bol bol sahada çift guard göreceğiz gibi duruyor. Oyun yapısında da değişiklik anlamına gelir bu. Bahar Çağlar eğer takımda kaldıysa bu Ekrem Hoca'nın onu 3 numarada da kullanacağı anlamına geliyor bana kalırsa. Dubljevic geçen sene biraz daha arka planda kalan isimdi. Bu sene 4 numarada daha çok süre alacaktır. Sancho'nun gidişi eğer Sanders'ın gelişinin habercisiyse bu lig için artı 1 yabancı demek. Gitmesine üzüleceğiz doğru fakat yerine Sanders alınacaksa 1 avrupalı yabancı daha kadroda bulundurabileceğiz ki yerli rotasyonumuzun çok da geniş olmadığı bir düzende bu avantaj bile yaratabilir. Geçen sene bir çok maç Dubljevic kontenjana takılıp oynayamamıştı. Tabi dediğim gibi Sancho'nun gitmesi durumunda bunu telafi edebileceğimiz tek durum Sanders'ın gelmesi olur, bu yorumları tümüyle buna istinaden yazıyorum.

Kısaca ben geçen seneden çok daha ümitliyim. Daha 2 kıta dışının kimler olacağını dahi bilmiyoruz. Onlarla birlikte yine tüm kulvarlarda iddialı oluruz. Yavaş yavaş oluşmaya başlayan kadro şu şekilde duruyor.

Işıl Alben - Nuria Martinez - Ayşegül Günay

Kıta dışı (skorer yönü kuvvetli olması önemli) - Deniz Çolakoğlu - İrem Naz Topuz

Cansu Köksal - Bahar Çağlar

Dubljevic - Sanders

Nevriye Yılmaz - Kıta dışı - İnci Güçlü

Sancho'nun gitmesi halinde olabilecek en iyi kadro.
Umarım Lara ve diger 2 kıta dışı oyuncu kadroya dahil edilebilir.

Gruda yı beğenirdim ama Sancho bariz daha iyi Gruda'dan. Sancho'nun olası ayrılığında bu açığı Sanders kapatabilir.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem bizim taraftar hem Fenerliler ısrarla Lara Sanders alınmalı diyor ama Sanders'ın en azından bu sene alınamayacağını biliyor olmalılar, Sanders Agü'de kalmak istediği sürece, Agü yatırımı kesmediği sürece onu almak biraz zor, en azından bu sene, üstelik sözleşmesini uzattı, hani diyorum artık kadro kurarken Sanders'ı yazmasanız..

Işıl ve Cansu da açıklanmış, tekrardan hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda Nevriye, Şebnem ve Sancho'nun da takımda kaldığı haberleri gelir ve tabi iyi bir şutör haberi..