2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Loyd'un en önemli özelligi atletizm ve potaya gidisleri . Draft pick 1 olmasi bile potansiyelini gösteriyor . Şimdilik en büyük problemi istikrarsiz şutu.

Loyd, izlediğim kadarıyla şuta çok hızlı kalkabilen ve potaya drive etmeyi çok seven bir isim. 93 doğumlu daha zaten. Öldük, bittik, battık demek çok yersiz.

Işıl'la çok iyi ikili olabileceğini düşünüyorum, evet risk transferi ama tutmayacak diye kaide yok. Hocanın genç oyuncular üzerine yoğunlaşması da ayrıca hoşuma gidiyor benim. Işıl'ın tecrübesiyle de kendini çok geliştirebilir Loyd.

Ayrıca, Sancho'nun Rusya'ya gittiği konuşuluyor. Eğer doğruysa çok kötü olmuş, yerine düşünebildiğim tek isim Latoya Sanders.

Bu açlar Gruda yı verir mi sence? Onlar istiyorlar ki herkes bizde olsun bi şampiyon olalım artık .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sancho çok çok özel bir oyuncuydu. Herşeyiyle oynayan, oyunun iki tarafınıda çok iyi oynayan çok özel bir oyuncuydu, gerçekten üzücü ayrılması. Yolu açık olsun. UMMC acayip bir pota altı kurdu.

Nuria'nın ayrılmasıda üzücü. Geçen sezon özellikle başlarda birçok kesim eleştirsede o kapasitesinin üzerine çıkarak bu eleştirilere sahada cevabını vermişti. Sempatikliğiylede gönlümüzde taht kurmuştu. Onunda yolu açık olsun.

Jewell Loyd ilginç bir tercih. Draft'ın 1 numarası fakat iyi isimlerin olmadığı bir drafttı açıkçası. 10 maç oynanan WNBA'da 22 dk 8.1 sayı 3.4 ribaund 1.5 asist ortalamalarıyla oynuyor. Penetresi iyi, çok hareketli, hızlı bir oyuncu. Şutu en azından şu 10 maçlık sürede hiç güven vermiyor. Fiyatı oldukça düşükmüş sanırım. Umarım Ekrem Hoca'yı yanıltmaz.

Sancho'nun ayrılmasıyla Sanders daha bir değerlendi.Tabii ki gelmesi çok zor ama keşke ikna edebilsekte gelse.

Valla dün ekrem hocayı dinledim öyle yok taurasi yok maya moore falan bunlar hayalden öteye gitmez ben ana daboviç sonja petroviçide hayal olarak görüyorum pivotta sanders hayal ötesi biz anladigim kadariyla inci Nevriye bahar dubayla geçiçez o bölgeyi yada yine çaylak ucuz oyuncu alıcaz gibime geliyo ve bi yöndende haklılar çünkü bı takım euroleage şampiyonu oldu ertesi maçı 300 kişiye oynadı ne diiimm yönetim haklı kimse gelmiyo anca burda twitter da yazıyoruz.

valla tek güvencem ekrem memnun..bu seneki kadromuz geçen seneye göre zayıf.fener mayayı falan getirmezse onların kadroda ortalama.bu sene agü gibi takımlar süpriz yapabilir..

Ben büyük kalibrelerde oyuncu beklemiyorum artık, o yüzden Nuria yerine kendini ispatlamış birisini alamayız veya Dabovic kardeşler, Angel vs. gibi. O yüzden ''artık'' elimizdekileri tutarsak mutlu olacağım. Işıl-Ayşegül bile bir şekilde götürebilir orayı ama pota altı önemli, umarım gitmez Sancho.

Biz Euroleague şampiyonluğundan beri o takımın üstüne küçük küçük koyar ilerleriz derken bu sene de Sancho'yu kaybediyoruz. Pes doğrusu. Tamam, Ekrem Hoca bu kıtanın en iyi koçu ama sahaya çıkıp da o oynamıyor. Milli Takım'da da gördük bu durumu.

acayip moralim bozuldu bu haberlerden sonra.biz idare edecek bir takım kurulmasını istemiyoruz avrupa şampiyonlukları kazanan bi takımız, ķüçüle ķüçüle geldiğimiz duruma bak geçen sene de bu takıma bir oyuncu alırsa yine avrupa şampiyonu olurduk.sanırım bu yönetimlerde takıma köstek olacak adamlar tükenmiyecek..