2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Hasta olan kendisi değil kardeşi hasta ona bakıcılık yapıyormuş ve de muazzam bir servet içinde kendisi o yüzden abd dışına çıkmayı istemiyor
geçiniz-gelmez

Erkek basket ile futbol yüzünden o kadar ümitsizim ki Meesseman'ın geleceğine pek inanasım yok. Ama gelirse istatistiklere bakacak olursak çok iyi transfer olacak. :)

Emma Meesseman transferi umarım gerçekleşir, inanılmaz potansiyelli bir oyuncu, bilekleri düzgün. Sancho'nun yerini tabii ki hemen dolduramaz (ki bence kimse dolduramaz) ama eminim Meesseman'ı da bir o kadar seveceğiz.

Emma Meesseman haberi balon haber diyenler var.. Bu arada Elena Della Done denildiği gibi hasta kız kardeşi için Amerika dışına çıkmıyor ama kendisinin de hastalığı var, her ne kadar sürekli oynamasına engel bir hastalık olmasa da.. Mesela geçen sene Lyme hastalığı nüksetti ve yanlış hatırlamıyorsam Wnba'nin yarısında oynayamadı..

Evet Ayşe hanım haklı kendi hastalığı da onu bir süre oynatmıyor. Zaten bu transfer Moore dan kat be kat daha zor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanders'a dönük bir hamlemizin olduğunu hiç sanmıyorum.Yanlış hatırlamıyorsam sezon biter bitmez AGÜ'yle uzattı zaten.

Bu sene ligi süpürcekler desenize gayet iyi transfer beyler pahalı transfer yapmıcaz bunu hoca kendisi söyledi gençlerle yola devam edicem yönetimle konuştum onlarda tamam dedi bunları kendisi söyledi hala yıldız bekliyoruz garip :)

Gençlerle devam edeceksek Emma Meesseman ve Alına Iagupova'yı alsınlar takıma, ki Iagupova'nın aradığımız skorer olduğunu düşünüyorum...

Aykut bahsettiğin Yakupova şu Avrupa Şampiyonası'nda ki Ukrayna'lı skorer mi ?
Şahsen söylediğin bu 2 isim gelirse ben mutlu olurum.

Yakın Doğu Üniversitesinin sahibi Suat Günsel, Türkiye'nin en zengin 10-15 adamından biri.. Niye şaşırıyorsunuz ki? iddaa ediyorum 3 sene içierisinde euroleague yapacaklar.. Yavru vatan Kıbrıs'ta bir takım Türkiye liginde kafaya oynayacak bakın da görün..