Ne demiş?Geçmiş olsun hepimize, başkan son noktayı koymuş Allah cezasını versin hepsinin. Boşa buraya kadro falan da yazmayın SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne demiş?Geçmiş olsun hepimize, başkan son noktayı koymuş Allah cezasını versin hepsinin. Boşa buraya kadro falan da yazmayın SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sancho çok büyük bir kayıp, bunu tartışmak bile mümkün değil.
Fakat olur da transferi gerçekleşirse Lara Sanders'ın da yeni Sancho olacağından hiç endişem yok, yeteneği ve kalitesi bariz ortada, olağanüstü pozitif vücut dili, çalışkanlığı, takımdaşlığı çok sayıdaki artılarından başlıcaları, şu ana dek gördüğüm en sempatik oyunculardan biri olan bu hanımefendinin en kısa sürede Galatasaray'ımıza kazandırılması en büyük dileklerimden biri.
Hazır Işıl'ımız da yuvaya dönmüşken yanlarına Ana Daboviç de eklense çok mu talepkar olmuş oluruz?
Ormanspor'dan daha mı fakiriz ?
Kendimizi o kadar da küçültmeyelim...
Ekrem Hoca, Sancho'nun gidişine sessiz kalamaz, kalmamalı.. Ne olaylar dönüyorsa çıkıp açıklasın. Sessiz kalmanın da fazla zarar kulübün lehine bile olsa!
Burda kimse Ekrem Hoca'nın karakterine laf etmedi, biliyoruz ne kadar düzgün bir karaktere sahip olduğunu fakat öyle bir şey yapmadan durmakla da hâllolmaz meseleler. Kulüp nezdinde kötü adam olurmuş iyi adam oluyor da kıymeti biliniyor sanki. Bu arada Ergin Ataman'ın da ne şahsiyetine ne de Galatasaraylılığına laf ettirmeyiz! Ukalâlığın lüzumu yok!
Önce ben ne yazmışım ne demek istemişim anla, sonra da saygısızlık etmeden cevap yaz.
1. Burada herhangi bir kişi için 'Ekrem Memnun'a karaktersiz dedi' demedim ben, 'Karakterleri farklı ve söylenilenleri yapacak karakterde değil' dedim.
2. Ergin Ataman'ın karakterine de laf etmedim sadece 'Ben Galatasaraylıyım' söylemini malzeme olarak kullandığı için eleştirdim. Bu eleştiriyi yapmak için kimseden de izin alacak değilim.
3. Ekrem Memnun ile Ergin Ataman'ın Galatasaraylılığını kulüpte geçirdikleri zaman ve iç dinamiklere vakıf olma noktasında karşılaştırdım ve Ekrem Memnun'u ön sıraya koydum. Kim daha çok Galatasaraylıdır bilmem ama Ekrem Memnun bu kulübü Ergin Ataman'dan daha iyi tanıyor bu konuda eminim.
Size göre bize göre değil de sadece Galatasaray'daki rolü ve görevi gereği yani hoca olduğu için Ergin Ataman'a da Ekrem Memnun'a hitap ettiğimiz şekilde hitap etmek uygun olmaz mı? Yan yana 'Ergin' ve 'Ekrem Hoca' kelimelerini kullanmak saygı sınırlarını zorlamak olmuyor mu?
Forumda anladığım kadarıyla yönetici olan ya da o kıdemde olan birisinin -kendi değer yargıları ve verdiği değer farklı olsa da- hitap şekline dikkat etmesi gerekmez mi? Bir GSbasket forum yöneticisinin GS basketbol koçuna bence Ergin demesini doğru bulmadım.