Sami bey yorumumu nasıl anladınız bilmiyorum ama olayı biraz yanlış anladığınız belli,kariyer olarak belli aşamaya gelmiş kulüp başarısı olarak zirveye çıkmış hiç kimse bir başkası istiyor diye bir şey yapmaz mantıklı olsada olmasada,sizin mantığınızla
olaya yaklaşırsak kariyeri karakteri kişiliğini bir kenara koyalım çünkü aleyhinde kimse konuşamaz helede yönetim kanadından hiç kimse laf edemez biz taraftar zaten destek olarak arkasındayız bunu geçelim,Ekrem hoca susuyorda ne oluyor kendisinin
ve kulübün menfaatine ne kazanım getiriyor yönetim kanadından sabote edilmesinden başka ? Ergin hocadan örnek verdim çünkü susarak hiç bir ilerleme olmayabileceğini gayet iyi biliyor ve arada bir ses vermenin faydalı olacağınıda bildiği için çıkıp
konuşuyor ve faydasını kendiside takımda vede biz taraftarda görüyor peki soruyorum ne kaybetti Ergin hoca üstelik C.Topsakal'ın kendisini sevmediğini bildiği halde Başkan'da iyi biliyorki zaten taraftarın tepkisini gördüklerinin farkında seçim öncesi
verdikleri sözün altında kaldıklarınıda biliyor.Diyeceğim şu susarak bir yere varılamaz ben çıkıp bangır bangır bağırsın
demedim ölçüyü kaçırmadan biraz sesini çıkarsın dedim olayı büyütmeye gerek yok başka manaya çekmeninde hayırlı geceler.