2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Yalnız genç derken kendi gençlerimizden bahsediyordu saygıdeğer koç :) yaa işin açıkçası koç bütçe yok para yok bende gençlerle oynamak zorundaym anlayın diyoda malesef kendini gs için feda ediyo takım başarısız oldumu yönetim koç gençlerle oynucaz bizde tmm dedik deyip ekrem hocaya yol vericek sonrada takımın başına derya özveri getirip küme düşmemeye oynayan takım olucaz bu görünen köy yakındır hiç ümitsiz konuşmayı sevmesemde olucak olan bunlar.

Geçen hafta yazmıştım başkanın "Ekrem hocaya güveniyoruz ehehe" cümlesinden durumu anlayın.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FB'nin bombalarını !!! gördükten sonra ben sonuna kadar beklemeyi tercih ederim transfer için...
Bu arada biri bana Dabovic-Yakın doğu hikayedir filan desin....

Fenerbahçe 6 transferi birden açıkladı!
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, daha önce de takımın kadrosunda bulunan Belaruslu Anastasiya Verameyenka'nın yanı sıra ABD'li Alexandria Quigley, Jantel Lavender, Marissa Coleman ile Polonya Milli Takımı'nın pivotu Ewelina Kobryn ve geçen sezon Canik Belediyespor'da forma giyen Gökçe Doğan ile anlaşmaya varıldı.
Sarı-lacivertliler ayrıca sözleşmeleri sona eren Kuanitra Holingsvorth ve Tuğçe Canıtez'le birer yıl daha anlaştı. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın altyapısından yetişen oyuncular Hülya Çoklar, Melis Gülcan, Melisa Korkmaz ve Başak Altunbey de bu sezon A takım kadrosuna dahil edildi.
Bu oyuncuların yanı sıra sözleşmeleri devam eden Birsel Vardarlı Demirmen ve Olcay Çakır da 2015-2016 sezonunda sarı-lacivertli ekibin başarısı için mücadele edecek.

İyi bir birliktelik olurlarsa iyi takım olurlar.
Yalnız 4 yabancı hakkı yok muydu ?
Bunlar 5 yabancı almışlar.

Fenerbahçe 6 transferi birden açıkladı!
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, daha önce de takımın kadrosunda bulunan Belaruslu Anastasiya Verameyenka'nın yanı sıra ABD'li Alexandria Quigley, Jantel Lavender, Marissa Coleman ile Polonya Milli Takımı'nın pivotu Ewelina Kobryn ve geçen sezon Canik Belediyespor'da forma giyen Gökçe Doğan ile anlaşmaya varıldı.
Sarı-lacivertliler ayrıca sözleşmeleri sona eren Kuanitra Holingsvorth ve Tuğçe Canıtez'le birer yıl daha anlaştı. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın altyapısından yetişen oyuncular Hülya Çoklar, Melis Gülcan, Melisa Korkmaz ve Başak Altunbey de bu sezon A takım kadrosuna dahil edildi.
Bu oyuncuların yanı sıra sözleşmeleri devam eden Birsel Vardarlı Demirmen ve Olcay Çakır da 2015-2016 sezonunda sarı-lacivertli ekibin başarısı için mücadele edecek.

İyi bir birliktelik olurlarsa iyi takım olurlar.
Yalnız 4 yabancı hakkı yok muydu ?
Bunlar 5 yabancı almışlar.
Verameyenka geçen sene hamileliğini yönetimden saklamamış mıydı? Bize kaybettikleri EL finalinde de çok formsuzdu. Zaten sonrasında kadro dışı bırakıldı. Böyle bir oyuncuya nasıl tekrar kapılarını açmışlar, hayret doğrusu?..

Verameyenka geçen sene hamileliğini yönetimden saklamamış mıydı? Bize kaybettikleri EL finalinde de çok formsuzdu. Zaten sonrasında kadro dışı bırakıldı. Böyle bir oyuncuya nasıl tekrar kapılarını açmışlar, hayret doğrusu?..

Karakter mi arıyorsun Fenerbahçe'de :)

Beğenmedim kadrolarını da biz daha yabancı transfer yapamadık malesef.

Hani malum fb medyası yok maya moore oldu bilmem o yıldız bu yıldız fb tırt resmen biz şu kadroyla bile fb nin üstündeyiz açık ve net hakkaten uzakdoğu daboviçi aldıysa bi adım öne geçebilir keza agüde sağlam valla galiba gs la fb 3_4 için yarışırlar :-D :-D işin şakası bi yana skorer kısa buldukmu bizim takım candır :-D en azından fb şampiyon olmicak :-D

Ben yönetime sövünce galeyana getirmek oldu adı ama inşallah ben utanirim burda. Millet sezon biter bitmez transferi bitirdi bizim adımızın anıldığı oyuncu dedikodusu bile yok. Şuraya bak 2 senedir kepenk indirmiş dükkan gibi, yaprak kımıldamıyor ayıptır.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En iyi lig Türkiye ve iyi takımların sayısı artıyor. Yakın Doğu'da bu takımların arasına girdi. Öyle her maçı kazanmak kolay olmayacak eskisi kadar. Hareket etmek lazım artık.

Emma Meesseman transferi gerçekse tam isabet olur. Daha önce Avrupa genç milli takımlar şampiyonasında (Belçika adına) mvp seçilmişti, müthiş istatistikleri vardı. Yaş ortalamamız düşüyor. Genç ve sempatik bir takım olma yolunda ilerliyoruz :) Bence Ekrem hoca ile başarı da gelecektir.

Meesseman transfer doğru değilmiş sanırım, 1.5 milyon euro'ya 5 yabancı yapamayız da zaten. Seneye sözleşmesi bitiyor, seneye alırız :) Jelena 4'e kayacak, hoca hemen Cansu'yu 3'e monte etmez, Bahar 3 olur, kısa vadede götürür. Loyd'un alternatifi yok ama oraya bir yerli alınır bence, alınmazsa da Nuria bazen 2'ye kayar sorun yok. Breland'ı aldık mı tamamdır, Fener'le zaten ciddi yerli farkı var, yabancılarda bir üstünlüğümüz yok ama