Konu Işıl üzerinden dönünce tepki vermek daha kolay oluyor sanırım
)
Mevzu Işıl'ın alacağı para değil. Benim derdim de o değil zaten. İsterse Işıl'a 5 milyon Euro versinler
Mevzu şubenin bütçesi belli olmaması. Ve bütçesi belli olmayan şube için yöneticilerin transfer işlerine girmesi. E hadi X başkan akzandı seçimi KAdın basketbola para vermiyoruz dedi. O zaman ne olacak? Geçen sene Şaziye'ye yapılan terbiyesizlik bu sene de Işıl'a mı yapılacak? Arkadaşlar şu başlık altında yazan herkesi tanıyorum. Hepiniz GS basketbol şubesini özellikle kadın basketbol şubesini benden iyi biliyorsunuz. Goy goy yapmayın isimler üzerinden değil gerçek üzerinden gidin. Evet kurumlarda devamlılık vardır. Misal şirket olduğu için daha kurumsal bir durumu olan futbolda da durum öyle. Peki neden Sneijder ile sözleşme yenileyemedi bu yönetim? Yeni gelecek yönetim bunu belirlesin diye. Sneijder de bunu anladı. İşte bu yüzden Işıl ile görüşenler idareciler ise sıkıntı yok. Onlar Işıl'a durumu anlatır durum bu yönetim belli olsun sana daha net dönüş yapacağız desin. Ama haberde dendiği gibi Ural Aküzüm bu görüşmeyi yapıyorsa o iş yaş. Ben yarın, geçen sene Şaziye'ye yapılanın bu sene Işıl'a yapılmasını istemiyorum. Kulübün şubelerinin tamamının bir zemine oturmasını öyle işlemesini istiyorum. Sezon içi parasızlık çekilmesini de istemiyorum kulübün açıklamalarının densizliğini de görmek istemiyorum.
Mevzuyu Işıl üzerinden değil GS üzerinden okursanız bu dediklerimi anlarsınız. Yoksa Işıl benim canım ciğerim. Burda Işıl hakkında (ona millet küfrederken koruduğum için Bİrsel'den daha iyi oyuncu ama sakatlığın etkilerini atmalı vs vs dediğim için) burada ve FB forumlarında bu Sühan Işıl'a aşık ahahaha hehehe hohoho diye alay ettikleri de çok oldu. Bana Işıl'ı anlatmayın. Işıl bu kulübün kapısından girmiş insanlar arasında aldığı ve alacağı her türlü parayı en çok hakkeden ve hakkedecek oyuncu. Bunu hiç tartışmam bile. Ama esas sorunu görün. GS kadın basket takımının sponsoru yok bütçesi yok. Allahtan Ekrem Hocam var herkes gibi ben de ona güveniyorum. Jelena Nuria Transferleri bitmiş bunun nasıl bittiğini hala bilmiyorum. Umarım bir zemini vardır. ERkek basket Kadın basket önümüzdeki sezon parasızlık duymak istemiyorum. Oyuncular hakkedişlerini alsın ki ben de adam gibi eleştireyim. Bu seneki gibi gözümün önünde loser takıma dönüşen 30 tane mağlubiyet alan Erkek takımına tepki veremedik 'paranız ödenir hakkınız ödenmez' dedik durduk. Onlar da sağolsun paralarını aldılar ipe un serdiler. Seneye bunu istemiyorum Varsın GS gerekirse 6-7.liğe oynasın. Benim gibi düşünenler orada olur. Zaten GS'ın kadın basketbol taraftarı sonuctan bağımsız GS ile yanyana.
@Deniz Baskın
Ben Bahar'ın aldığı parayı söyledim. Hakkeder mi hakketmez mi o kısım beni aşar. Ben muhasebeci taraftar değilim ha genel olarak bu paraların Kadın basketbolunda da Kadın voleybolunda da verilmesini istemiyorum. Her branş kendi yağı ile kavrulabilmeli (bizde ne yazık ki şubeye gelir getirici işlere girilmiyor. Var mı aramızda Basketbol ile ilgili ürün alan?) Ama Bahar da profesyonel oyuncu kendi beklentisi oranında fiyatı bellidir isteyecektir. Kulüp verir vermez bilemem. Bahar da iyi GS'lıdır ama haliyle kendi geleceğini de düşünecektir takımdaki herkes gibi. Benim görüşüm oyuncuların hepsine aldıkları helal olsun ama fiyatlar arttıkça bu branşın sonunun gelmesi de yakındır. Sponsorluğun müthiş olduğu Amerikada bile 80-90bin dolara oynarlarken burada rakamlar yüksek ve bu yüzden de avrupada kadın basketbolu bitme düzeyine geldi. Bu gidişle ömrü de iyicene kısalacak
@Tanju
Senin de bildiğine eminim Odeabank'ın parası zaten futbol içindi. Yani o parada futbola gidecekti. Aysal yönetimi bu sponsorluğun parası da AŞ'ye gitmesin diye onlardan ricacı oluyor. Yılık verdikleri para 2Milyon € bunun 500bini Kuzey tribünü isim hakkı olarak futbola kalan 1.5 Mİlyon €'da Erkek takımının formasının üstüne reklam ve KAdın basketbol takımı isim hakkı olarak bölüşülmüştü. Bu sezon 250bin € para harcamamalarına rağmen kayıptı. Amatör şube havuzuna atılıp ordan artık küreke mi gitti yüzmeye biniciliğe mi gitti bilinmez
Neyse yani O para bile futbolundu. Dediğim gibi anlatıyorum ama arkadaşlar bilgilensin diye yazdım. Yoksa bunları senin bunu bildiğine eminim Tanju
@Aybike
Işıl'ın gelmesi GS'ın yerli anlamında müthiş bir kadrosunun olması anlamına geliyor. Bu yüzden farklı kimlikteki çoğu "kuş" beyinli bunu eleştirmek için yeni şeyler bulacaktır. Neyse "Birsel daha iyi oyuncu Işıl'dan" demiyorlar artık o da bir gelişme
))