2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Wauters denince akla gelen:

attachment.php

Bizden gittikten sonra performansı ne oldu bilemiyorum yine de geldiyse sevinmemek elde değil :)

Ekli dosyalar

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    75.9 KB · Görüntüleme: 135
Geçen sezon Eurocup şampiyonu olan Lille takımında oynuyomuş. Şuanda bizim grupta olan fransız ekibinde saha içi yüzdesi %60 olarak tamamlamış çok iyi bir uzuna göre, zaten yüzü dönük ve sırtı dönük sılahları olan bi oyuncuydu. Bu sezon oynadığı Castors takımında Euroleague performansı saha içi yüzdesi yine iyi %53.4 , ortalama 31.6 dakika sahada yer aldığı süre, 10.8sayı, 6.0ribaund, 1.8asist ortalamalarıyla oynamış.

Sezonun geri kalanı icin cok akıllı bir hamle oldu .. Wauters ' in yaşı handikap gibi gözükebilir ama bunu hırsı ve zekasi ile kapatabilecek düzeyde.
Yukarida da belirtildigi gibi nevriye yilmaz'in belcika şubesi . Orta mesafesi kusursuzdur .. Petra'dan sonra ligde pota alti Nevriye, Bahar , Wauters ve Dublijevic ile hırs küpü olacak
Keske petra'nin yerinede Kizer'i ligde oynatabilme şansimiz olsaydi .. İşte o zaman tüm dengeler degisirdi..

Ekrem Memnun'un takımında oyuncu isminin önemi olmaz, Avenida maçında da net gördük bunu, sistem işler. Ann Wauters iyi hamle bu yüzden.

Karakter, karakter, karakter.

Petra'dan sonra Messi etkisi yapar alabilirsek.

Yanına Nuria'nin yerine bir de Avrupali kısa koyarsak Messi üstüne Ronaldo.

Transfer gerçekleşirse seviniriz ama aynı zamanda şaşırırız bunlar transfer yapmak istediklerinden değil futbolda işler kötü gidince diğer branşlara biraz ilgileri göstermelik arttı ve taraftarın gazını alma teşebbüsünden ibaret olarak görüyorum,oyuncu İNŞAALLAH yaşlıda olsa umarız önemli katkı verir.

Dün Ann'i alacağımıza dair bir arkadaş mesaj atmıştı ama pek ihtimal vermemiştim bugün forumda da yazıldığına göre kesin gibi, Yaş 35 ama 10-15 dk katkı verse işimizi oldukça kolaylaştırır..

Önce bu şubedeki insanların paralarını ödemeliler bence. He biz hem Ann'i alıcaz hem de paraları yatırcaz diyorlarsa ona tabiki itirazım olamaz. Aksine mutlu olurum.

Lindsay Whalen gibi bir beyine çok ihtiyacımız var. Zamanında geldi ama dangalak yönetim yüzünden izlemeye doyamadan gitti, onunla beraber şampiyonluğumuz da gitti. Lindsay'i tekrar formamız altında görmeyi çok isterim.