2016-2017 Sezonu Basketbol Kombine ve Maç Biletleri

Pazarlama stratejisi fiyaskoydu ama şu indirimle artık taraftarın bir bahanesi olmamalı.Kapış kapış gitmeli.

uAmed

Sonunda taraftarin tepkisi sonuc verdi ve yönetim gerekeni yapti. Öğrenciler icin 350 tl ye inmis durumda EL dahil. Şimdi sira taraftarda.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

112-113-114-212-213-214 ultraslanın istila edeceği bloklardır. Maçın önemine göre saha içi koltuklara da atlayabilirler.

sene içinde bilet ile gittiğim maçlarda genelde 112-113 ortasından izliyordum ancak bu sene kombine almayı düşünüyorum.211 den öğrenci indirimiyle 350 tl ye alsam , kombine olduğu için sıkıntı yaratırlar mı yine geçebilirmiyim 112-113 civarına.bilet olduğunda farketmiyordu , kombine de aynı şekil mi acaba ?

sene içinde bilet ile gittiğim maçlarda genelde 112-113 ortasından izliyordum ancak bu sene kombine almayı düşünüyorum.211 den öğrenci indirimiyle 350 tl ye alsam , kombine olduğu için sıkıntı yaratırlar mı yine geçebilirmiyim 112-113 civarına.bilet olduğunda farketmiyordu , kombine de aynı şekil mi acaba ?
Lig maçlarında kaç kişi olacak zaten :) EL maçlarinda kimin nerede oturdugu belli değil.Sıkıntı olmaz :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Court Sideda bulunan 84 bilet 2 yıllık mı yoksa 1 yıllık mı satılacak?2 yıllık ise kafadan 2.940 milyon tl para geliyor.O paranın hepsini bu yılki bütçeye koyarlar sanırım.

Normal tribünde tüm bloklar aynı. İstediğiniz yere geçip izleyebiliyorsunuz. Koltuk parasını verenin değil, ilk gelenin oluyor. Yani tribünde ayrım yok, en ucuzunu alın.

Eğer Biletix'ten kombine satılacaksa pazartesi günü almak mantıklı çünkü Masterpass 200 tl ve üzeri alışveriş yapan üyelere bir sefere mahsus 100 tl indirim yapıyor. Böylece bir öğrenci için tribündeki en ucuz bilet 250 tl'ye geliyor.

Anladığım kadarıyla 15'ine kadar sadece bu sezon kombinesi olan taraftarlar için satış yapılacak. Ardından 16 Mayıs - 3 Haziran arası da indirimli fiyatlardan satış devam edecek. Ayrıca öğrenciye neden sadece 1300TL olan biletlerde ek indirim yapmışlar o kısmını anlamadım. Öğrenci adam nereden olsa izler mantığı mı vardır nedir? Cidden enteresan uygulamalar yapılmakta :)