2016-2017 Sezonu Basketbol Kombine ve Maç Biletleri

İzmir de yaşıyorum kombine almayı düşünüyorum. Biletixden satışa 16sında mı çıkacak öğrenci olduğumu biletixe nasıl kanıtlıcam. Nedense yönetimin yapacağı hiçbirşeye güvenemiyorum :) ama bu indirimi biz yaptırdık twitterda baya olay oldu burası da iyi tepki verdi. Şimdi sıra bizde kombineleri tüketmek lazım :)

Taraftarın üçüncü Prut zaferi benim hatırladığım Protkol çevresi saha içi ve protkol çevresi normal tribün hala geçen sezona göre misli misli zamlı 001 bloktan kombinesi olan bir arkadas vardı yapılan indirime rağmen kombinesini yenileyebilecek mi amaç zaten gelir elde etmek falan değildi salonun belli bölümünü izole etmekti o konuda bir değişiklik yok yapacaklarını yaptılar

Taraftarın üçüncü Prut zaferi benim hatırladığım Protkol çevresi saha içi ve protkol çevresi normal tribün hala geçen sezona göre misli misli zamlı 001 bloktan kombinesi olan bir arkadas vardı yapılan indirime rağmen kombinesini yenileyebilecek mi amaç zaten gelir elde etmek falan değildi salonun belli bölümünü izole etmekti o konuda bir değişiklik yok yapacaklarını yaptılar

Baştan izole etsek daha sıkıntılı olur diye düşünüp fahiş fiyat uygulaması yaptılar. Daha ciddi sıkıntı çektiler ama şu an kimse izole olayına tepki göstermiyor.
Benim anlamadığım o izole edilen yerlere oturacak olanlar twitterda TT (kötü anlamda) olmaya değecek kadar önemli insanlar mı? Seneye göreceğiz bakalım, yönetim kulübün prestijini kimler için ayaklar altına almış?

Kombine fiyatları çok normal. Eski açıklanan fiyatlar çok yüksekti. Artık bizlerin de taşın altına elimizi koymamız gerekiyor. İnş başkan da sözünde durul. Kombineden elde edilen gelir kadar ben de koyacağım demişti. Bir de sponsor gelirlerini arttırmak gerekiyor. 06/05/2016 tarihinde odeabank ziyaret varmış. Oradan da iyi haber gelmesi gerekiyor. Her zaman yazıyorum. Şu salon projesi hayata geçirmek gerekiyor. Cumhurbaşkanımız da olumlu karşılamış. Bu zaman en iyi zaman. En kısa zaman içeresinde hayata geçirmek gerekiyor.

Salı günkü resmi site açıklaması üzerine buraya yazdığım ve eklemeyi unuttuğum bütün maddeleri kombine ofisine iletmiştim.
Dün de Telekom maçına ağırlıklı olarak yönetimi protesto maksadıyla gittim ama yoldayken öğrendim ki kombine fiyatları düşürülmüş, zaten kitlece de çok azdık :)

Bugün de kombine ofisinin telefonunu boş geçmedim, önümüzdeki sezon tekrar saha içindeyim. Gsbonus harici taksit imkanı olmaması can sıkıcı.

Biz elimizi taşın altına koyduk ve koymaya devam ediyoruz, top artık yönetimde.

15 Mayıstan sonra boş kalan koltuklar için satışa sunulacak.Ancak kombineyi almak için TT Arena daki kombine ofisinden gerçekleştirilecek diye bir bilgi aldım.

15 Mayıstan sonra genel satışa çıkacak. Önceden kombinesi olanlar için bugün itibariyle 10 günlük bir süre mevcut. 3 hazirana kadar da indirimli bir şekilde devam edecek daha sonra ilk açıklandığı haline dönecek

Biletix internet sitesi üzerinden satın al butonuna bastıktan sonra herhangi bir seçim menüsü gelmiyor bana. Deneyenler varsa sizde de böyle mi acaba?

Kombine almaya ciddi anlamda niyetliyim. Zaten almasam da İstanbul'da olduğumda çoğu maça gitmeye çalışıyorum lakin yönetimdeki basiretsizlerden de çekinmiyor değilim.
Şu bütçeyi ve hocanın kalacağını açıklasalar kombinemizi alsak. Sonra ağlarlar vay efendim şubeye taraftar destek vermedi diye.

Sen işini doğru yap, taraftar her türlü destek verir.

Yani ne desem bilemedim.

20 dakika sonra falan sistem geldi galiba. Kardeşim 16:20'de satışa başlayacaksan duyurunu ona göre yapacaksın, ben işimde gücümde sürekli biletix refresh yapmak zorunda mıyım? Bir işi de düzgün yapsalar şaşırırım zaten.

Onu geçtim, yukardaki arkadaşlar gibi satışa çıkmayan yerleri sormak için kombine ofisini 16:00'dan beri arıyorum, açan yok.

Kendi kombinemi yeniledim, ekstra almak için girdim ve yine dertsizken sinirlendirmeyi başardılar. Bugün ilk kez kombine alacak olup şu amatörlüğü görünce vazgeçen varsa sonuna kadar haklıdır.

Bilet alayım dedim en dandik yerler satışa çıkmış. Saha içinde pota arkalarının en arka sırasında oturup ne yapayım. Anlamıyorum nereye gidiyor bu kombineler. Seneye bakarız maçların % 70'inde salonda 1000 kişi. Satışa çıkarmayacaksanız neden o listeye yazıyorsunuz diğer yerleri?

Bu sene üniversite sınavına giriyorum ve belki de seneye İstanbul'a gidemeyeceğim. Ama ben risk alıp kombine alayım dedim, hevesimi kursağımda bıraktılar.

Bu yönetim sadece Galatasaray tarihinin değil, dünya tarihinin gördüğü en beceriksiz yönetim.

Yukarda Melih Gedik söylemiş ben de bir kez daha hatırlatayım. Kombine alacak arkadaşlar pazartesi günleri masterpass üzerinden ödeme yaparsanız 100 TL indirim oluyor. www.masterpassturkiye.com adresinden kayıt olup kartınızı ekleyin, biletixte ödeme kısmında masterpass seçerek işlem yapacaksınız ve 100 TL indirimli satın almış olacaksınız.

Bir arkadaşım kombine ofisine ulaşabilmiş, 012-013 blokları sorduğunda satmayacağız demişler :D

Satmayacağın bloğun fiyatını niye açıkladın diye soracağım ama Excel'de tarih formatına dönen sayıları utanmadan resmi siteye koyan zihniyete birkaç gömlek fazla gelir.

Biletix üzerinden kombine aldım ,teslimat şekli olarak hızlı bilet seçtim. Mailde göndereceğimiz pdf'in çıktısıyla kombinenizi alabilirsiniz diyordu. Boş bir pdf gönderdiler. Aynı sorunu yaşayan var mı?