• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Wauters ve Dubliyeviç Agü'ye imza atmış. Bari bizde Sanders'ı alalım onlardan.

Brandon Costner dün geceki playoff maçında 32 sayı 4 asist 6 ribaundla oynamış.

Mesela Ekaterinburg'a gitmesi gibi. Zaten kadroda tanıdığı oyuncular var hersene şampiyon olurlar.

Ekaterinburg mevcut koçu ile her sene fare doğuran dağ gibi.Bu sene bile o kadro ile Ikına sıkına hasbel kader şampiyon oldular.
Vurguladığınız gibi İMPARATORUMUZ Ekaterinburg'u Harlem yapar. Türk damgasını vurur. Şampiyonluklar ise çerez olur.

Marina Maljkovic dün Pınar Karşıyaka ile olan maçımızı Abdi İpekçide seyretmiş hadi hayırlısı diyelim inşallah en kısa sürede transferi gerçekleşir.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde 3 takımın, gelecek sezon EuroLeague’de oynaması kesinleşti. Buna göre, lig şampiyonu Fenerbahçe ve play-off finalisti Hatay Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra, geçen sezonun flaş takımın Mersin Büyükşehir Belediyespor, 2016-2017 sezonunda EuroLeague’de mücadele edecek.

2 sezon önce EuroLeague şampiyonu olan Galatasaray ve bu kulvarda aldığı flaş sonuçlar ile adından söz ettiren AGÜ Spor ise, EuroLeague yönetiminden davet gelmesi halinde Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonunda mücadele edebilecek. Aksi durumda ise EuroCup’ta yer alacak.

Bizim durumumuz ne zaman belli olur?

"O başlığı " kapatınca bu başlık kapanan başlığın yerini alıyor zaten böyle olduğu için sezon bitmeden bir yönetici tarafından açıldı "o başlık" başlık açılırken de play-offun yaklaştığı biliniyordu.Artema reklamına öykünmeye ne gerek var .İnsanların bir konuda konuşası yazası varsa bir şekilde yazıyorlar zaten.

Dowdell takımın 2-0 geriye düştüğü yarıfinal serisinde (Kazan--Zenit) kağıt üzerinde oldukça iyi bir performans gösteriyor ayrıca,maçları izleyebilen var mı ?

"O başlığı " kapatınca bu başlık kapanan başlığın yerini alıyor zaten böyle olduğu için sezon bitmeden bir yönetici tarafından açıldı "o başlık" başlık açılırken de play-offun yaklaştığı biliniyordu.Artema reklamına öykünmeye ne gerek var .İnsanların bir konuda konuşası yazası varsa bir şekilde yazıyorlar zaten.

Dowdell takımın 2-0 geriye düştüğü yarıfinal serisinde (Kazan--Zenit) kağıt üzerinde oldukça iyi bir performans gösteriyor ayrıca,maçları izleyebilen var mı ?
Kesinlikle katılıyorum bu yoruma. Transfer yazın sezon bitince olacak diye bir kaide yok . Olan , olması gereken birşeyleri konuşmanın kime ne zararı oldu anlayabilmiş değilim hiç. Takım playoff oynuyor olabilir ancak bir çok takım playoff oynarken transfer yapabiliyor. Ki bizim transfer konuşmamızın bunların hiçbirine etki etmeyen alakasız bir durum olduğu da ortada :D

Biraz da insanların nefeslenmesi için kapattım. Kadrolarda Teodosic, De Colo falan görüyorum..

Biraz da insanların nefeslenmesi için kapattım. Kadrolarda Teodosic, De Colo falan görüyorum..
Sen burayı kapatsan diğer tarafa yazı yazılacak . Bunu engelleyemezsin ; ki engellememelisin de. GSBASKET hiçbir zaman böyle yasakçı garip bir yer olmadı. Ayrıyeten kişilerin De Colo yazması ile senin başlığı kapatman arasında bir bağlantı yok. Adam De Colo yazdıktan sonra KSK maçı konusuna da yazar oyuncu havuzuna da yazar. Her imkansız transfer önerisinde böyle başlığı kapatabilecek misin yazın da ? Topçu kışlası da dikersin artık yazın .

Fenerbahçe taraftarından daha pahalı kombine alacaksın ama Teo ile De Colo'yu istemeyeceksin. :)

Galatasaray Yönetim Kurulu realist değilken biz neden reailst olalım ki, biz taraftarız biz şampiyonluklar isteriz, güzel oyuncular izlemek isteriz.

İsyankar olmak iyi şeyleri hayal etmek kötü bir şey mi? Futbolda 8. olduğumuz sezon sonrasında bu formayı Sneijder ve Drogba giydi. :) Taraftar olarak biz elbet hayal edeceğiz ki yönetime taraftarı mutlu etmek için çabalama mesajı vereceğiz ki bunun bir anlamı olsun, bir hedefimiz olsun.

Zaten kim gelirse gelsin destekler bu taraftar Ergin Ataman'ın aslanlarını...

Görürsen gör isteyen istediğini yazar kadrosuna , sanki biz çıkıp oynayacagız maça neyin konsantrasyonu bu en fazla yapabilceğimiz maça giderek destek olmak.Transfer konuşunca maça gidenlerin sayısı mi azalıyor veya ergin ataman gsbasket'e girip burda çok transfer konuşuluyor bizim de transfer yapmamız lazım diye konsantrasyonu mu bozuluyor.Böyle saçma sapan başlık mı kapatılır ?

Başlığın play off bitimine kadar kapanması isabet olmuş. Benim tek anlamadığım nokta neden bize gelmeyecek oyuncular yazılınca bu kadar önemli bir hadiseye dönüşüyor? İsteyen De Coloyu yazsın isteyen Barış Herseki. Herkes basketbolu bilmiyor ya da takip etmiyor bazen de gönlünden geçeni yazıyor. İnsanlar buraya üye olup basketbol bilgilerini de arttırıyor buna ben de dahilim. Gsbaskette 30 milyon euroluk kadro da kurarım okuyanlar da güler geçer sonuçta burası bir basketbol forumu şu an yaptığımızın bile ne kadar önemli olduğu tartışılır. "Vizyonunuz imkanlarınızla kısıtlıdır" sözünü forumun %80i yansıtıyor zaten :)

Allahtan kadrolara Stephen Curry yazmamışız. Forum komple kapanacakmış. :)

Ben forum yönetiminin aksine, transfer konusunun forumda sinerjiyi arttırdığını ve genel atmosfere pozitif etki yaptığını düşünüyorum. Çünkü transfer konusu insanların forumda daha çok vakit geçirmesini ve basketbol üzerine fikir alışverişi yapılmasına katkı sağlıyor. Üstelik bu üyeler sadece transfer konusunda mesaj yazmıyor. Arada forumdaki diğer konulara da (maç konusu, kadın basketbolu, vs) bakılıyor.

Öteki türlü, sadece maç topiğinin konuşulduğu bir ortamda, sitede vakit geçiren üye sayısı ve yazılan mesaj adedinin azalacağını düşünüyorum.

Sen burayı kapatsan diğer tarafa yazı yazılacak . Bunu engelleyemezsin ; ki engellememelisin de. GSBASKET hiçbir zaman böyle yasakçı garip bir yer olmadı. Ayrıyeten kişilerin De Colo yazması ile senin başlığı kapatman arasında bir bağlantı yok. Adam De Colo yazdıktan sonra KSK maçı konusuna da yazar oyuncu havuzuna da yazar. Her imkansız transfer önerisinde böyle başlığı kapatabilecek misin yazın da ? Topçu kışlası da dikersin artık yazın .

Engellemiyorum Veysi zaten. Önce şu Play Off'u bi tamamlayalım. Ondan sonra isteyen Kareem Abdul Jabbar yazsın isteyen Wilt Chamberlain'i mezardan çıkarsın.

İnsanlar hayatın stresinden uzaklaşıp 2 dakika şuraya gelip hayallerini ve olmayacak olsa da isteklerini yazıyorlar bunun kısıtlanması bence şık olmamış. Sanırım twitter da bir kaç arkadaşın paylaşımından etkilenilerek bu karar alınmış.

Ben de kapanmış olmasına anlam veremiyorum, başlık ile play off'un ne alakası var Allah aşkına? Takım konsantre olacak, maça çıkacak. Biz de burada kendimizce beyin fırtınası yapıyoruz, zaman geçiriyoruz, bilgileniyoruz ve bunun böyle sık sık keyfe keder engellenmesi çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı, kusura bakmayın.

Kazan-Zenit serisini takım edebilen var mı ya da genel olarak bu sezon Zeniti takip edebilen Dowdell, Timma ve Toolson ne durumdalar kağıt üzerinde her üçü de çok iyi bir sezon geçiriyor

Kaldı ki ana kadroyu bozmadan kadro kuruyoruz zaten.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Euroleague'e gidip rezil olmaya gerek yok.
Eurocup bile olmasın.
Lig bu yönetime çok bile...

Takım play-off oynuyormuş, biz neden yeni kadrolar yazıyormuşuz, oyuncu gönderip oyuncu alıyormuşuz gibi mesajlar görüyorum bana çok saçma geliyor bu tip mesajlar.

Eurocup şampiyonu olmuşsun ve seneye Euroleague oynayacaksın başarısız olan bir sürü takım var şimdiden kadrolarına transfer hamleleri yapıyorlar, en basitinden Maccabiyi örnek verebiliriz.

Sizce Maccabi taraftarıda diyormudur kulüp neden oyuncu gönderip,oyuncu alıyor daha lig bitmedi takım etkileniyor...

Ya da D.Doğuş hala play-offlarda oynuyor ama şimdiden hoca arayışına girdiler acaba Oktay hoca bu durumdan etkileniyormudur??

Bu tip düşüncelerin hiçbir mantığı yok, yani biz gelecek sezon o gelsini,bu gitsini tartışıyoruz diye takımın etkilenme ya da kötü oynama gibi bir hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Geri