Coltan Iverson bir takımla imzaladı mı? Kristicde sıkıntı olursa bence düşünmeliyiz. Hücum olarak hala gelişmekte olan ve savunmada çok iyi bir adam. Üstelik size olarak da eksik düşmeyiz. Tyus da kısa bir center sonuçta.
Coltan Iverson bir takımla imzaladı mı? Kristicde sıkıntı olursa bence düşünmeliyiz. Hücum olarak hala gelişmekte olan ve savunmada çok iyi bir adam. Üstelik size olarak da eksik düşmeyiz. Tyus da kısa bir center sonuçta.
Hadi inşallah [emoji2]Krstic'in durumu haftaya belli olacak, keza kısa transferimiz de belli olur haftaya yüksek ihtimal, görüşmeler olumlu gidiyor demiştim, Nba'den veya Çin'den sürpriz bir teklif gelmezse olumlu sonuçlanır.
Krstic'in durumu haftaya belli olacak, keza kısa transferimiz de belli olur haftaya yüksek ihtimal, görüşmeler olumlu gidiyor demiştim, Nba'den veya Çin'den sürpriz bir teklif gelmezse olumlu sonuçlanır.
Katılmıyorum size oyuncular bizim yapımıza uygun değil diyebilirsin. Lakin EL şampiyonu olmuş bir takımda ilk 5 oynayan Tyus, bu arenanın yıllarca en kaliteli uzunlarından biri olan Krstic'e EL seviyesinde değil dersen bana göre saçma bir yorum yapmış olursun.Krstic kumarını oynamak asrın hatasıydı. Ergin Hoca niye böyle bi hamle yaptı anlamadım. Tyus,Krstic,Thompson kesinlikle Yurolig seviyesinde oyuncular değil şu an. 16 takım arasında en kötü uzun rotasyonuna sahip olan takımlardan birisiyiz
Toney Douglas sanırım o isim.
Toney buraya düşerse kristiç yerine Lasme dönerse F8 zorlarız net.
Toney , Andrew Goudelock`dan bence daha komplikedir.Oyun görüsü kesinlike bence daha fazladır. Blake kesin yol verilmeli
Kristis out Lasme in Blake `de teşşekür edilir . Toney gelirse bence biraz beklenip eksik yer tamamlanabilir Blakeden kalan para ile sanırım 500k civarı verdik beklenirse eksik yer tamamlanır F8 zorlanır,TBL `de final oynanır
Lasme ,Tyus ,Thopmsun ilede ezilmeyiz pota altında bence.