Maşallah kulüpte gizli bir şey kalmıyor herkes bir şey duyuyor nasıl oluyor bu gerçekten
Bu arada, Krstic konusunda (takip edebildiğim kadarıyla) kulübün twitter hesabında, resmi internet sitesinde ve GS TV'de herhangi bir açıklama gelmedi. Ömer Yalçınkaya'dan da bir açıklama duymadım ben. Bu konunun çok zaman geçmeden olumlu ya da olumsuz bir sonuca bağlanması lazım. Sezon startı verilmek üzere, takım kamp çalışmalarına başlayacak yavaş yavaş.
Aynen öyle şu kulüpteki görevliler doğru anlarda konuşmayı öğrenebilirse muazzam olacak,açıklama gereken yerde açıklama gelmiyor,bazense çok gereksiz içi boş birbirini tekrar eden açıklamalar yapılıyor,bunun arasını bir bulmak lazım.Bu arada, Krstic konusunda (takip edebildiğim kadarıyla) kulübün twitter hesabında, resmi internet sitesinde ve GS TV'de herhangi bir açıklama gelmedi. Ömer Yalçınkaya'dan da bir açıklama duymadım ben. Bu konunun çok zaman geçmeden olumlu ya da olumsuz bir sonuca bağlanması lazım. Sezon startı verilmek üzere, takım kamp çalışmalarına başlayacak yavaş yavaş.
Krstic,resmi siteden açıklandı maalesef.
Yok hocam o manada demedim, yani eşi dolayısıyla Türkiye'ye gelmeyeceği söyleniyor ama bu konu uzarsa bizim zararımıza olur çünkü piyasa daralıyor. Ona göre transfer çalışmalarımıza başlamalıyız. 600 bin dolarlık bir bütçe olacak elimizde Krstic'ten kalan (eğer gelmezse tabi), ona göre ayağımızı yorganımıza göre uzatırız.
Oyuncu bakiyoruz zaten Semih
Krstic gelmiyor mu yani..? Yoksa her ihtimale karşı mı bakıyoruzOyuncu bakiyoruz zaten Semih
Krstic gelmiyor mu yani..? Yoksa her ihtimale karşı mı bakıyoruz
Öyle ama bir açıklama yapılmadığı için de olayın detaylarını bilmiyoruz,gerekli zamanlarda gerekli açıklamalar yapılırsa herşey daha net ve temiz olurKem küm yapan adam tutulmasın..Geçen sene Dorsey'de ısrar ettikte ne oldu. En kötü zamanda yüz üstü bıraktı gitti. Krstiç'te şimdiden konuşuyorsa, hemen gönderilsin. Daha önce de söylediğimiz gibi, Krstiç'in bize faydasının dokunma ihtimali çok düşük zaten. Sakatlık ve uzun süredir oynamama dışında , farklı bir risk noktası daha yarattı.
Toney douglas ismi nereden çıktı bu arada Twitter'da filan denk gelmedi banaNBA takip eden arkadaşlar Toney Douglas hakkında bilgi verirler mi ? Şahsi görüşlerinize göre takımı bir üst seviyeye çıkar mı ? Neleri değiştirir ?
Sezonun başlamasını iple çekiyorum. Hazırlık maçları başlasada izlesek.
Katılmıyorum size oyuncular bizim yapımıza uygun değil diyebilirsin. Lakin EL şampiyonu olmuş bir takımda ilk 5 oynayan Tyus, bu arenanın yıllarca en kaliteli uzunlarından biri olan Krstic'e EL seviyesinde değil dersen bana göre saçma bir yorum yapmış olursun.
Maccabi 2 sene önce şampiyon oldu aradan sadece 1 sezon geçti ve Tyus sakatlıkta geçirmedi. Efes Tyus'u kullanamamış olabilir bu onun El'de yaptıklarını ve El kalitesinde olduğunu değiştirmez. Kristic eve byük sakatlık geçirdi riskli transfer kabul ama daha oyuncunun son durumunu görmedende El seviyesinde değil diyemezsin.Tyus o zamanki Tyus mu? Gecen yıl yaptığı basit hataları hiç izlememişsin sanırım. Hele Krtic'in o eski halinden eser filan yok. Eskiden EL'in gözde oyuncularıydı kabul ama şu an leş gibiler. Tecrübe falan diyosan gidelim Lavrinovic kardeşleri,Kaun'u falan alalım. Senin dediğinle aynı kapıya çıkıyor?
Maccabi 2 sene önce şampiyon oldu aradan sadece 1 sezon geçti ve Tyus sakatlıkta geçirmedi. Efes Tyus'u kullanamamış olabilir bu onun El'de yaptıklarını ve El kalitesinde olduğunu değiştirmez. Kristic eve byük sakatlık geçirdi riskli transfer kabul ama daha oyuncunun son durumunu görmedende El seviyesinde değil diyemezsin.