2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Yazın bizlere deselerdi; Avrupa'nın en önemli takımlarından Real Madrid ile maçınız olacak (hemde bu bir Euroleague maçı) ve başlık dahi açılmayacak..Sanırım forumun %90'nı gülüp geçerdi bu duruma..Gerçekten dönüp de yaz ayına baktığımızda herkes de bir umut vardı..Hemen hemen herkes kendi kafasındaki kadroları yazıp, kendimizce yorumluyor hatta bazen gereksiz tartışmalar yaşıyorduk!! Peki soruyorum bunun için mi o kadar heveslenip kadrolar kurduk, gereksiz tartışmalar yaptık? Yaz dönemi kimi kırdıysam, üzdüysem kusura bakmayın dostlar..

Takım sahaya çıktı ama Emir ve Schilb'i salonda bile göremiyorum. Acaba maçı izlemeye de mi gelmediler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yazın burda top 8 yeterli olur diyenleri final four cular , final four yeterli olur diyenleri el şampiyonu oluruz diyenler yeriyordu..nerden nereye gerçekten... ergin ataman potansiyeli yüksek olsun defosunu ben hallederim mantığıyla kadro kurdu eline yüzüne bulaştırdı..bunda uzun süre sonra geniş rotasyonlu kadro kurması ve geçen senenin vermiş olduğu zafer sarhoşluğuyla oyunculara yaz boyu kibar davranması etkili oldu..hoca içinde büyük tecrübe olmuştur bu sezon aynı bütçeyi şimdi verseler sene başına geri sarsak zamanı ben gerçekten final 4 oynatacağına inanıyorum ergin atamanın fakat el defterini uzun süreliğine kapadık gözüküyor..

Ataman dün meşacı (mesajı) vermiş; ''Transfer konusunda aklımızda bir kaç isim var, bunları da oturup konuşacağız. Tek oyuncu alma hakkımız var, iyi değerlendireceğiz."

Yazın bu konuyu nasıl heyecanla okurduk. Şimdi ise nefretle bakıyorum. Kırdığın kalpler, yıktığın hayaller yanına kalmasın Ergin efendi.

Seneye Dilber, Daye ve Tyus kalır inşAllah..
Pleis de kalsa keşke.
Micov 3 sene oldu, çok kaldı. Seneye yolu açık olsun.
Schilb de gider muhtemelen.
Bakalım bütçe nasıl olacak ?

Novgorod Kane'i göndermiş. Eğer bir transfer yapacaksak kesinlikle Kane olmalı. Seneye de kadroda kalır. Ben Jamont Gordon katkısı verebileceğini düşünüyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

DeAndre Kane Betis'in yolunu tutmuş. Misko da yazın güzel bir kontratla el takımına gönderir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gelecek sene guardın yanına yönlendirici olarak klobucar ya da michael roll düşünülür mü acaba ben penetre özelliği daha kuvvetli olan klobucarı düşünürüm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ewe Baskets'den Chris Kramer bence gelecek yıl için düşünülmeli, her yıl üstüne koyarak oynayan All Around bir guard. Bu sezonki istatiskleri 10,5 sayı 5,6 Ribant 6,8 Asist

Ergin Ataman kaldığı sürece buraya gelip oyuncu önermemin bir anlamı yok..Zira kendi kendimize çırpınıyoruz!! Seneye transfer listesinin ilk başında Zoran Erceg bulunuyordur..Hocanın bu yaz dönemi en önemli görevi onu basketbola yeniden döndürmek olacaktır..Paçalarımızdan sistemsizlik, iş bilmezlik yine akacaktır bu yüzden; geçiniz efendim..

Sene başında hazırlık maçında bize karşı şov yapan bir oyuncu vardı. Hatırlarsınız muhtemelen Mike Dixon. Takip eden oldu mu sene içinde çok merak ediyorum ? İstatistiklerine baktım öyle çok özel rakamlar yok. Gelecek sene için düşünülebilir kanısındayım.

Sene başında hazırlık maçında bize karşı şov yapan bir oyuncu vardı. Hatırlarsınız muhtemelen Mike Dixon. Takip eden oldu mu sene içinde çok merak ediyorum ? İstatistiklerine baktım öyle çok özel rakamlar yok. Gelecek sene için düşünülebilir kanısındayım.

Kulübüyle 2019 yılına kadar yeni sözleşme imzaladı yakın dönemde.

En son 2 yabancı hakkımız kaldığı zaman görünen 1 guard ve 1 power forvet eksikliğiydi. Bizler burada tecrübeli ve lider özellikle bir guard almamız gerekli derken o büyük vizyonu ve İtalya lobisini kullanıp Fitipaldo gibi çömez bir guard almayı tercih etti. Tabii ki de ondan da memnun kalmadı ve oyuncu gömme ustası olarak da onu da eleştirmeyi eksik etmedi.

Son açıklamasında tek oyuncu alma hakkımız var, iyi değerlendireceğiz demiş...Dünyayı çok iyi takip ettiğini bildiğimiz için (!) yine çok iyi bir tercih yapacağından hiç şüphemiz tabii ki de yok...! Yalnız acele etse iyi olacak yoksa her an yeni bir transfer yasağı yiyebiliriz....!

....Son açıklamasında tek oyuncu alma hakkımız var, iyi değerlendireceğiz demiş...Dünyayı çok iyi takip ettiğini bildiğimiz için (!) yine çok iyi bir tercih yapacağından hiç şüphemiz tabii ki de yok...! Yalnız acele etse iyi olacak yoksa her an yeni bir transfer yasağı yiyebiliriz....!

Alessasndro Gentile, Pana'dan ayırmış; fazla sürmez "Gentile Galatasaray'da" haberlerinin sitelere düşmesi.