2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Ahh ahh sezon başında hep söyledik 3-5 kuruşun lafını yapmayın diye daha şimdilerde yeni anlıyorlar..Sen McCollumun fiyatı biraz yukarı çekmiyorsun adam gidiyor sonra o paranın 2-3 katına 2 guard alıyorsun :) Şaka gibi yönetildiğimizin (teknik ve idari) resmidir bu transfer!!

Ne yazık ki McCollumun gelişi bize pek fayda getirmeyecek..Sahadaki verimimiz artar bu çok net ama hala şampiyon olma şansımız yok..Bu transfer bize sadece playofflarda bir tur ileriye götürür o kadar..Fazla hayal kurulmaması lazım lakin olur da FB maçını kazanırsak bize yine hayal satmaya çalışacaklar bu yüzden uyanık olmak lazım..

Son düzenleme:
Buraya girip, şu bir şey olmazcıları okumaktan sıkıldım iyice. Tamam bizde bir çok şeyi biliyoruz ama Galatasaraylıyız hepimiz. Herşeye olumsuz bakınca ne geçiyor elimize.
Errick McCollum gelmiş bildiğin kapasitesinin ne olduğu ortada bir adam. Biraz motive olmuş bir takımın nasıl değişik oynadığını gördük hep beraber.
Ben olumlu bakarım sezon sonuna kadar. Mccollum u izlemek bile keyif verir eskileri yad ederiz en azından.
Galatasaray varsa umut vardır. Herşeye rağmen bu hep böyledir.

Neden gönderdin neden getirdin? Neden gittin neden döndün? Daçka neden almadı? Daçkaya neden gitmedin? Bu paranım gözü kör olsun, ölsün, yok olsun.

Galatasaray ve McCollum arasındaki anlaşma sezon sonuna kadar geçerli olacak ve anlaşma gelecek sezonla ilgili bir opsiyon içermiyor.

McCollum'u sezon başında tutmamak hataydı zaten. İstediği parayı vermeyip aynı paraya 3 tane vasat oyuncu aldık, kaldı ki bu 3 oyuncunun 2'si sezon devam ederken gönderildi... Sezon başında tutulsaydı bu sezon Euroleague'de fazladan 4-5 galibiyet alıp hala F8 şansımız vardı.

Galatasaray ve McCollum arasındaki anlaşma sezon sonuna kadar geçerli olacak ve anlaşma gelecek sezonla ilgili bir opsiyon içermiyor.
Bu doğru ise ne kadar saçma sapan iş yaptığımızın yeni kanıtıdır. Ataman gitmediği müddetçe benim için hiçbir transferin keyif alıcı tarafı kalmadı...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eric-Sinan
Göksenin-Diebler
Micov
Daye-Ege
Pleiss-Tyus

Şeklinde bir rotasyonumuz olacak muhtemelen...

Hayırlı olsun..
Fitipaldo'dan çok daha iyi işler yapacağı için sevindim kesinlikle...

Eric- Transfer- Can
Diebler- Sinan- Göksenin
Micov- Transfer- Okben
Transfer- Daye- Ege
Pleiss- Tyus

Sezon başında buna yakın bir kadro kurulsaydı hem mali açıdan pek zorlanmaz hem de daha verimli bir takım oluşturabilirdik..Russ,Dentmon,Diebler ve Schilb yerine hücumda ve savunmada daha net katkılar verebilecek oyuncular seçilmiş olurdu..Bu kadro hem ligde hem Avrupada istediği yerlere yaklaşırdı..Tabi başımızdaki koç bizim kadar kafa yormadığı için elin altındaki oyunculara gitti ve kaçınılmaz son ile baş başa kaldık..

Son düzenleme:
Eric- Transfer- Can
Transfer- Sinan- Göksenin
Micov- Transfer- Okben
Transfer- Daye- Ege
Pleiss- Tyus

Sezon başında buna yakın bir kadro kurulsaydı hem mali açıdan pek zorlanmaz hem de daha verimli bir takım oluşturabilirdik..Russ,Dentmon,Diebler ve Schilb yerine hücumda ve savunmada daha net katkılar verebilecek oyuncular seçilmiş olurdu..Bu kadro hem ligde hem Avrupada istediği yerlere yaklaşırdı..Tabi başımızdaki koç bizim kadar kafa yormadığı için elin altındaki oyunculara gitti ve kaçınılmaz son ile baş başa kaldık..

Diebler'a haksızlık ediyorsun abi :)
İkinci sira Diebler-Sinan-Göksenin olmalı :)

Daha once sordum ama cevap verilmemişti sanki.
İstersek Diebler'a yerli statü de oynatabilir miyiz ?

https://twitter.com/fcnbasket/status/839514249386946560

transfer rafa kalkmış. Açıkçası sevindim. Mccollumu sevmediğimden değil sene başında kadroda tutulsa ve gerekli yerlere ARAŞTIRILIP güzel adamlar alınsa inanılmaz bir sezon geçirebilirdik geçen senenin gazıyla. Şuan gelmesi benim için pek bir ifade etmiyor artık. Bizi maximum ligde finale çıkarabilirdi. Daha fazlası değil. Para saçmamış olduğumuz için sevindim zira ATAMAN bir kuruş dahi haketmiyor artık. Bu seneki 4. guard transferi olacaktı el insaf ya.