• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
TBF'nin sitesinde de yayınlanacak maçlar olur geçen yıl Cska maçları oradan verilmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Gs tv neden var acaba cidden merak ediyorum ki üstüne bir de paralı yayın.

GS tv nin hiç hazırlık maçı yayınladığını görmedim. Varsa yoksa futbol. Hem eleman sayısında da kısıntıya gittiler. Artık çok fazla muhabir de yok, maçları anlatacak.

TBF'nin sitesinde de yayınlanacak maçlar olur geçen yıl Cska maçları oradan verilmişti yanlış hatırlamıyorsam.

İstanbul'da ki bir organizasyon olduğu için TBF TV yayınladı. Diğer hazırlık maçlarını rakip takımların siteleri yayınlayabilir bakmak lazım.

Arkadaşlar forumda genellikle sizlerin yorumlarını okumakla geçirmeyi tercih edenlerden biri olarak kısa, amatör bir video çalışması yaptım.Sizler ile de paylaşmak isterim.Hatalarımı mazur görün

[video=youtube;PRnWnh45Krc]https://www.youtube.com/watch?v=PRnWnh45Krc[/video]

Arkadaşlar forumda genellikle sizlerin yorumlarını okumakla geçirmeyi tercih edenlerden biri olarak kısa, amatör bir video çalışması yaptım.Sizler ile de paylaşmak isterim.Hatalarımı mazur görün

[video=youtube;PRnWnh45Krc]https://www.youtube.com/watch?v=PRnWnh45Krc[/video]

Elinize emeğinize sağlık, Çok güzel olmuş. Bu görüntüleri izlemek iyi bir hatıra oldu. İnşallah daha nice başarılara imza atıcaz bu istek ve azimle.

Her ne kadar kurulan kadrodan hoşnut olmayanlar olsa da bende heyecan uyandıran bir kadro oldu, kendimi bildim bileli en azından nitelik açısından bu denli geniş bir rotasyona sahip olduğumuzu hatırlamıyorum. Yıllarca G.Sarayda basketbol üvey evlat muamelesi görmüş ve yapılan transferler hep laf olsun diye sırf şube faaliyetine devam etsin mantığıyla yapılmıştı. Sadece 90 ların ortalarında Levent Topsakal, Ömer Büyükaycan gibi oyuncuları aldığımız dönemle Ergin Atamanı ve Hawkins, Erceg gibi oyuncuları aldığımız dönemde basketbolda gerçek anlamda başarı elde etmek amacıyla kadro kurulduğunu hatırlarım. Bu sezon kurulan kadro içinse hepsinin önüne geçti diyebilirim. Tabi şubeye bu sezon daha fazla önem verilmesi ve böyle geniş bir kadro kurulmasında bir numaralı faktörün Ergin Ataman olduğunu düşünüyorum.

Alınan oyunculardan sadece Kristic transferini büyük kumar olarak görüyorum, keşke onun yerine daha sağlam bir oyuncu alsaydık, bu yaştaki ve bu fizikteki bir oyuncunun bir sezon hiç oynamadan sağlam bir şekilde dönmesini çok zor bir ihtimal olarak görüyorum ama inşallah yanıltır bizi.

Bir de yerli oyuncu olarak Can Korkmaz yerine Kenan Sipahi'yi tercih ederdim, Schilb yerine de Emir veya Simmons gibi yerli statüsünde oynayan birini alsaydık Türkiye ligi rotasyonunda elimiz daha güçlü olurdu diye düşünüyorum.

Bu sezon performansını en çok merak ettiğim oyuncular Russ Smith, Daye ve Dentmond olacak.

Rakiplerimizin yaptığı transferler içinde en imrendiğim transfer ise Karşıyakanın aldığı Ponitka oldu, onu takımımızda görmek isterdim doğrusu.

Umarım bu sezon Euroleague ve Türkiye liginde keyifli maçlar izleriz ve takımımız için de başarılı bir sezon olur.

Herkesin atladığı bir husus var, takım Krstic'e göre kurulmadı. Eğer Krstic beklenenin çok altında bir performans sergilerse onu değiştirebilecek bütçe var elimizde...
Zaten Ergin Hoca dahil herkes onu kumar olarak görüyor...

SON DAKİKA | Emir Preldzic Galatasaray Odeabank'ta!

Kaynak: @fcnbasket

Preldzic yerli rotasyon acisindan kritik bir transferdi ben cok memnun olurum sahsen 1/2/3 pozisyonlarinda onemli bir alternatif kazanmis oluruz

Emiri alacağıma Simmonsı alırdım. Emirin Simmonstan daha az maliyetli olduğunu düşünmüyorum

Micovun sakatlığı da etkili olmuş olabilir.. basketbol olarak sevdiğim ama karakterinin söylenenlere göre bize uygun olmayacağını düşündüğüm biri..

Fazla para kaldi sacalim onu diye yapilmis transfer.

Micov en fazla 4 hafta denmedi mi . En fazla kaçıracağı maç sayısı 2 bunu göze alıp Emir transferi mantıklı gelmiyor bana. Acaba daha ağır bir sakatlık mı var

Yeni sponsor nesine.com
450.000 dolar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emir transferi bence Micov ile bağlantılı değil. Micov un sakatlığı bugün belli olmuşken bizim yönetim aynı gün transferi bitirecek kapasitede değil. O yüzden daha önce düşünülmüş, görüşülmüş transfer.

Emir gelmiş performansı ne olur emin değilim ama ligde elimizi rahatlatır.

Casper_VIA_V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ÖZEL: Sarı-kırmızılılar, basketbolda bir transfer daha yaptı. Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe ile kontratı bulunan geçtiğimiz sezonu ise Darüşşafaka Doğuş'ta geçiren Emir Preldzic'i kadrosuna kattı.

Fenerbahçe'den yıllık 1.5 milyon dolar alan Emir'in ücretinin 500 bin dolarını Galatasaray, 1 milyon dolarını ise Fenerbahçe ödeyecek.

Gamaspor

Emir kesin geldiyse Schilb şu an epey gereksiz oldu bence.
Zaten Schilb ' in Emir gelmeden önce de bu kadro yapımızda çok yeri yoktu. Şu an da sadece Euroleague'de max 15 dakikada verim vereceğini düşünmüyorum.
Kendisini çok sevsemde kontratından çıkmalıyız.

Geri