Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
2 ay önce Euroligin en iyi PG si olacak diye getirdiğin EL gerçek bir süper star görecek diye ballandıra bakkandıra anlattığın adamı gönererek yerine Arroyoyu almaya çalışmak tek kelimeyle acizliktir , çaresizliktir..He bana göre hava hoş rezil geçeceği her halinden belli olan bir sezonda Arroyoyu fazladan 2 kere bile olsa parçalıyla görmek benim işime gelir gerisini sorumlular düşünsün
Ben koça çok saygı duyarım her şartta bahaneye sığınmadan başarıya ulaşmaya çalışmasına hedef küçültmemesine vizyonuna lafım yok ama Ergin Ataman yıllardır eğri gemi doğru sefer ile başarılı oluyor,En son ne zaman sezon öncesi kurduğu takımla sonuca gittiğini kendisi bile hatırlamyor olabilir her sene öyle veya böyle çeşitli sebeplerden dolayı sezon içinde yeni bir takım kurup başarıya ulaşmaya çalışıyor Ergin Ataman.Bunu pek çok sefer başardı ama değişen EL formatı ile artık bunu yapmak imkansıza yakın artık en başından elini güçlü tutmak zorundasın.güzel bir yorum olmuş ama Arroyo geldi diyelim biraz çaptan düşmüş olsun 3 maç sonra onu da göndermek isteyebilir, sıkıntı hocanın bakış açısında..kazanmaya çalışmak değil göndermek hocaya daha kolay geliyor, tamamen tüketim üzerine, arada gidenler de galatasarayın parası oluyor.
Takviye de elbette bir çözüm olabilir ama hocada her zaman akla gelen ilk şey bu oluyor yanlış olan bu bence.