2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Yepyeni bir takım ve ilk hazırlık maçı. Olumlu ya da olumsuz konuşmak için çok çok erken. Ama nerdeyse sezonin fotokopisini çekmişsiniz.

Takım birlikte oynamaya ve birbirlerine alışsin sonra yorum yaparız.

Hücumda sorunumuz olmayacak gibi gözüküyor. Savunmamızı da yukarı çekersek çok zevkli bir sezon bizi bekler. Takıma ve koça güveniyoruz..

84-93 önce tamamladık maçı . Takım olarak konuşmak için erken 1.5 ayımız var neredeyse . Bireysel performanslar olarak da ben krstic , dentmon ve tyusu beğendim . Deon için olumsuz şeyler söylenmiş ama bence çok erken açıkcası bugün 4 numaradan pek katkı almadık . Kötü oynadığı söylenen deon da dayeden kötü oynamadı . Demem o ki eleştiri için çok erken arkadaşlar .

Daye ile Thompson'a daha süreye ihtiyaçları var gibi. Krstic'e nazar değmesin. Dentmon'da çok iyiydi, üçlükleri yazıyor teker teker. Russ Smith'in de Avrupa basketboluna alışması için zaman ihtiyacı var. Micov bildiğimiz Micov'du. İlk maçın günahı olmaz derler. Daha çok maç var önümüzde.

russ krstic thompson ve shcilb savunma olarak takımı aşagı cekecek adamlar.. Farklı bir beşle iyi savunma yapılabilir. Dentmon sinan/göksenin micov daye thus bence cok daha direncli olur..

Rakip epey zayıftı o yüzden savunmada fazla sıkmadan oynadık ancak hücumda birçok alternatifimiz olacağını gördük. Umarım kazasız belasız bi hazırlık dönemi olur. Yarın Cremona ile karşılaşacağız.

ilk mac ilk heyacan ilk izlenimler- krstic mukemmel oynadi- daye ben kaliteyim arkadas diye bagirdi- tyus ben daha olmedim dedi- sinan guler ve micov fazlasiyla iyiydi. dentmont ve rush fazlaca bireysel oynuyorlar gibi gordum. ama yetenekleri fazlasiyla kafi,,, gelelim thompsan shillb ve digerlerine- vallahi hicbisey anlamadim. goksenin sure almadi sanirim.

simdi en buyuk soru isareti su- savunma nasil olacak bu takimda- acaba en iyi savunma hucumdur mu diyecez bu yil dosta dusmana ?

Yalnız Daye o uzun boyuna göre son derece estetik, teknik, hareketli ve izlemesi zevkli bir oyuncu..

Krstic ise maça gitmeden forumu okumuş sanırım, bizi mahcup edecek. Aman nazar değmesin.

Hücum doğal bir yetenektir ve bir şekilde sayi buldurur ama savunma öyle değil. Takım olarak aavunma yapmak birbirini tanıma ve takrar gerektirir.
Belki muhteşem bir savunma takımı olmayacağız ama savunma yapamayız demek için erken.

Kazanarak baslamak önemliydi. Tebrikler takima.