2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

İlk maç olmasından dolayı çok abartı yorum yapmak yersiz. Ama benim dikkatimi çeken Russ Smith baya duygusal bir oyuncu gibi. Pozisyonlara çok takılıyor, rakip ile düelloya giriyor falan. Ataman'ın öncelikle Smith'i biraz mental olarak buraya hazırlaması gerek. Savunmada çok boş atış verdik falan bunlar zamanla oturacaktır.

bu arada iddaa oynayan arkadaslar ust baremi kac olursa olsun basin uste :) sezonun ozetiydi bu skor- emin olun cok farkli olmayacaktir.

Saha görüsü ve bitiriciligi ile ilk mac olmasına ragmen ileriye dönük cok olumlu sinyaller verdi kristic . Takimda Micov gibi bir karakter ve vatandaşı varken Abdi İpekci'de taraftarın önünde çılgın maclar izleyecegimizi rahatlıkla öngörebilirim... Serbian Brothers Micov and Kristic .

Sezon başı kazanarak başlamak önemliydi tebrik ediyorum takımımızı..Tabiki bu maçlar ölçü olmaz en az 1 ayı var bu takımın ama benim dikkatimi çeken Russ oldu..Penetreleri çok iyiydi ayrıca Tyus da sanki düzeltmiş serbest atışları :) Dentmona söyleyecek söz yok kusursuz atışlara sahip..Krstic iyi çalışmış belli ama her zaman risk taşıyacak inşallah böyle devam eder.Her şey bir yana bu sezon hemen hemen her maç bu tarz skorlarla bitecek..Hücum gücümüz çok iyi ama savunma kısmını el'de çok yukarıları çekmemiz lazım..Tebrikler Yenilmez Armada!!

Daye 7 sayı
Krstic 13 sayı
Thompson 13 sayı
Tyus 13 sayı
Micov 11 sayı
Russ 10 sayı
Schilb 3 sayı
Göksenin 2 sayı
Dentmon 14 sayı
Diebler 4 sayı
Sinan 13 sayı

Biri Türkleri sormuş. Orhan'ı göremedin ancak orhan bana göre bu takımda iş yapacaktır. Tbl'nin normal sezonunda özellikle. Can çok kalmadı ama sanırım göksenincilik oynayacak. Sinan bildiğimiz sevdiğimiz Sinan. Göksenin'de ha keza aynı. Tek fark bu takım çok pas ve hızlı oyun temelinde oynamaya çalıştığı için ben Göksenin'in sayısının artacağını düşünüyoru.

Göksenin Köksal 6 dakika, 2 sayı
Blake Schilb 18 dakika, 3 sayı, 5 ribaund
Russ Smith 18 dakika, 10 sayı, 1 asist, 2 top çalma, 3 top kaybı
Orhan Hacıyeva 4 dakika
Vladimir Micov 21 dakika, 11 sayı, 1 ribaund, 1 asist
Alex Tyus 16 dakika, 13 sayı, 7 ribaund, 1 asist
Can Korkmaz 5 dakika, 1 ribaund
Deon Thompson 14 dakika 3 sayı, 1 asist
Ege Arar oynamadı
Nenad Krstic 24 dakika, 15 sayı, 9 ribaund, 2 asistAustin Daye 17 dakika, 7 sayı, 7 ribaund, 1 asist
Sinan Güler 25 dakika, 11 sayı, 1 ribaund, 3 asist
Jon Diebler 15 dakika, 4 sayı, 3 ribaund, 2 asist
Justin Dentmon 17 dakika, 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist

Arkdaşlar bütün istatistikleri bulan olursa çok güzel olur. Benim şuan merak ettiğim iki istatistik var. Bir tanesi biz kaç ribaund aldıki diğeri de takımların kaç hücum yapıp kaçında başarılı oldukları.

Deon Thompson bugün yabancılar içinde en zayıf halkalardan biri gibi gözüktü ama ilerde açılacaktır ne vereceği belli oyunculardan iyi katkı alacağımızı düşünüyorum. Bayern maçında bizi en çok zorlayan bi kaç oyuncudan biriydi. Onun dışında etkisiz gözüken Diebler da takım birbirine alıştıkça setler oturunca katkı verecektir. Schilb ise en umutsuz olduğum oyuncu bu zenginlikte ona çok süre veremeyeceğimiz belli Schilb de kısıtlı sürelerde etkili olamayacak bir oyuncu nasıl katkı alacağız bilemiyorum ama Ergin hoca bir formülünü bulur umarım.