2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

demir insaat büyükcekmece macini bile izleyebiliyoruz rahatlikla euroleaguede final 4 hedefi ile cikan top 8 yapsa kimseyi sasirtmayacak olan takimimizi izleyemiyoruz. en azindan gstv verebilirdi diye düsünüyorum

demir insaat büyükcekmece macini bile izleyebiliyoruz rahatlikla euroleaguede final 4 hedefi ile cikan top 8 yapsa kimseyi sasirtmayacak olan takimimizi izleyemiyoruz. en azindan gstv verebilirdi diye düsünüyorum

Maç İstanbulda olsa Gstv verebilirdi belki ama İtalya'da oynanacak maç için buradan ekipman götürüp, rakipten izin alıp, salona kurup yayın yapmaları imkansız sanırım. O yüzden izleyemeyeceğiz maalesef.

Gerçekten bir kulüp kanalı anca bu kadar kötü yönetilir!! Sadece bugünkü bolu maçı için söylemiyorum çoğu hazırlık maçlarını yayınlamıyorlar..İşleri güçleri magazin vs olan bir kanal..Bari yönetimine acun geçse de tam bir magazin kanalına dönüşse dediğim spor kalanımsı bir oluşum..

GSTV'yi çok eleştiren biri olarak şu maçı yayınlamadiklari için laf edilmesini doğru bulmuyorum. Her hazırlık maçı için on bin dolar civarında para harcarsak işimiz var.

Bu kanalın asıl görevi magazin programları veya gezelim görelim tadında programlar yapmak değildir sanırım dimi; bu kanalın işi maç yayınlamak!! Sezon öncesi hazırlık maçları zaten başka bir yayıncıda kaç senedir..Bari böyle lig aralarındaki maçları yayınlasınlar gidip magazin programları yapacaklarına..Ayrıca para problemi yaşadıklarını zannetmiyorum yanlış hatırlamıyorsam 3-4 ay önce bir platforma verildi..

Şimdi öğrendim BJK TV veriyormuş bugünkü BJK-Antep maçını!! Bir BJK TV kadar olamamışız :) Bunlar spor kanalı, magazin kanalı değil..Bari bu konuda adam akıllı bir eleştiri olsun da bazı şeyler düzelsin..Bu konuda İngiltere çok iyi adamlar her antreman görüntüsünün saniyesine kadar yayınlıyorlar..

GSTV'den canlı yayın yapılamıyor diyelim. İtalya'daki kafilede periscope yayını açabilecek bir kişi yok mu?

Eğer gerçekten 10 bin dolara bir maç yayını halledilebiliyorsa, yönetici olsam bir Galatasaray maçı için 10 bin dolarlık reklam alamayan kanal sorumlularının topunu ıslak odunla döverim ben. Yayın maliyeti doğruysa resmen kazanç kapısı aslında bu hazırlık maçları.

Şaka gibi ya hazırlık maçının skorunu bile çeyrek sonlarında öğreniyoruz. Futbol maçının yayınlanmaması ise ayrı bir komedi. Satsınlar bu kanalı artık

Yahu Dünya'nın her yerinde olur olmadık şeylere Periscope yayını yapılıyor zor değil şu maçı o platformdan yayınlamayı akıl etmek ya teknoloji çağındayız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Resmen komedi ya birde eleştirilmesin deniyor :) Arkadaş bunu eleştirmeyelim de neyi eleştirelim söyleyin bir zahmet..Twitterdan veya canlı skor sitelerinden maçı takip ettiriyorlar taraftara..Futbolda da aynı mevzu var yıllardır..Şaka gibi yönetiliyoruz gerçekten çok acı..