2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Bazi arkadaslarimiz sezon icinde yaptigiz maclari kayit ederek youtube vb. yerlere yukleyerek cok buyuk hizmet yapmislardi. Oncelikli olarak onlara tesekkur ederim. Cogumuz is guc, hastalik vb nedenlerle cogu maci kaciriyoruz. Bu arkadaslarimizdan ricamiz hazirlik maclarimizi kayit edip izleyebilecegimiz yerlerde yayinlarsa cok iyi olur. Cunku benim gibi bir cok kisi bu kurulan takimi merak ediyor. Cok fazla ilgi var.

Galatasaray'in Daye, Diebler ve Smith'le yükledigi Video beni baya heyecanlandirdi.
Takim kimyasini kurabilirsek gercekten inanilmaz keyfli bir takim ortaya cikacak.
Icerde sirti dönük oynayabilen var, drive yapabilen var, disardan sutlari atacak oyuncular var. Yok Yok.
Kadro kalitesi olarak sinif atladik gecen seneye.

Keske Türkiye'de, Istanbul'da yasam'da Kombine alabilsem.

616ecb78fc8d4f0e31a7fbe440fdd868.jpg

Bu sene oyuncuları görünce içimde ayrı bi heyecan oluşuyor sanki takım olma olgusunu erken yakalayacağız. Özellikle Russ Smith den çok şey bekliyorum ben. InşaAllah çok güzel bi sezon geçiririz.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca; Lasme'den şimdilik vazgeçmek zorunda kaldık, ama ileride ne olur bilemiyorum diyerek açık kapı bırakmış.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu hazırlık maçlarını yayınlayacak bir kuruluş var mı en azından şu Cagliarı Turnuvası ve sonrasını?

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç sayısının fazla olması bence çok olumlu, takımın uyumu ve kimyasının oturması gerekiyor.. Birbirine alışacaklar, kaynaşacaklar :)

Herkes transferi bitirdik diyor'da kadro'da sadece 5 yerli var.
Can-Sinan-Göksenin-Orhan-Ege

Altyapidan birisini mi cikaracak Hoca? Yoksa transferi bitirik diye bi söz kullanmazdi.

Zalgris, Kazan, Kizilyildiz, Milano, Efes, Bamberg, Darrusafaka bu takimlari siralamada kesinlikle geceriz biz.

CSKA, Real, Barca, Ulker ilk 4 icin bence garanti. Kalan 4 icin adaylar : Galatasaray, Olympiakos, Panathinaikos, Maccabi, Laboral.

Ikinci 4'u yukariya yazdiklarim arasina zorlamasi en muhtemel takim Bamberg.

25-26 Eylul'de senlik var. Moskova'da Galatasaray-Khimki maclarinda tribunler sari kirmizi olacak.

Salonun onunde yakariz mesaleleri salariz korkuyu cumle aleme....

Hazırlık maçları tbf den yayınlanmıştı geçen sene ama türk takımları arasındaki maçlardı bunlar.

Koçun Lasme ile ilgili aciklamasi sevindirdi beni demekki Lasmeyi hala düşünüyor kadroda