Hoşgeldin hocam
Hosbulduk
Hoşgeldin hocam
Ne tür açıklamalarda bulundu ?
Kombine fiyatlarında %50 indirim olduğunu açıkladı.
Bir de Lasme'nin 6-12 ay ceza almasını beklediklerini, eğer 3 ay alırsa bir formül bulunup kadroya katılabileceğini açıkladı.
keşke 3-6 ay bekliyoruz deseydi. şimdi vermeyecekse de verir bu fenerasyondakiler.
Kristiç'in sakatlığı sorun çıkarmazsa ve form durumu yükselirse ilerleyen zamanda 20 dk'ya kadar süre alabileceğini düşünüyorum.Russ Smith-Justin Dentmon-Can Korkmaz
Jon Diebler-Sinan Güler-Göksenin Köksal
Vladimir Micov-Blake Schilb
Austin Daye-Deon Thompson-Orhan Hacıyeva
Alex Tyus-Nenad Krstic-Ege Arar
Kağıt üzerinde güzel duran, artısı kadar defoları da olan bir kadroyla yola çıkıyoruz. Rotasyona gelince;
Russ(25)-Dentmon(20)-Can(0-5)
Diebler(20)-Sinan(10)-Göksenin(5-10)
Micov(30)-Schilb(5-10)
Daye(30)-Deon(20)-Orhan(0-5)
Tyus(25-30)-Krstic(5-10)-Ege(5-6)kr
Kağıt üzerinde böyle bir rotasyona sahibiz. Dentmon ve Russ'ın yaklaşık 5 dakika beraber oynayacağını, Diebler'ın duruma göre 3 numarada kullanılacağını ve Deon'u 10 dk. 4 numara 10 dk. 5 numara olarak yazdım.
Darrusafaka'nin kadrosu bizim altimizda, Efes'den de iyi kadromuz ve onlar mucadele edecekse bizde mucadele edecegiz. Milano'yu detayli bilmiyorum kadro uzerinden konustum ama Efes ve Darrusafaka'yi en az 3 - 4 galibiyet farkla geceriz.
Yazı dizisinin 3.ayağında konuklarımız Russ Smith, Justin Dentmon ve Can Korkmaz; Oyuncu Değerlendirmeleri-1 (Guard Rotasyonu) | GSbasket.Org
Bir sonraki yazı da 2-3 numaraları değerlendiriyoruz.
Lasme 3 ay ceza alırsa kalıcak denmiş ay inş olsun öyle birşey.
Kulübe 6-12 ay arası ceza alacağı ve cezanın ağustosta açıklanacağı söylendi. Ortalama 9 ay verebilirler ama kulübün ve Lasme'nin görüştüğü hukukçular 9 ayın fazla olduğunu söylüyor. Lasme fazla ceza alırsa karar açıklandıktan sonra hemen buraya gelip itiraz edeceğini söylemiş kulübe. Ama Lasme 3 aydan fazla alırsa sezon başı planlarımızda yok. 6 aydan fazla alırsa sezon içi planlarımızda da olmayacak.Bende anlamadım.Böyle acemice bir açıklama olur mu ? 12 aya kadar yol yapmış resmen. Biz forumda dillendirmedik kötü ihtimalleri, buna mahal vermemek için. İlginç gerçekten.
Zaten hiç bir konuda destek verilmedi Lasme'ye, bari köstek olmayalım.
Lasme ve formda bir Tyus EL'de hiçbir pota altına boyun eğmez, gerçekten mükemmel olur. 6 ay bile ceza alsa kasımda bitiyor düşünülebilir bence, uygun ücrete oynayacaktır zaten.
Bu arada tamamen cahillik yapıyor olabilirim ancak neden başka bir takım teklif sunmadı acaba? türkiye'de alacağı cezanın uluslararası geçerliliği var mı ki
kadro tamamlandı denildi ama sizede emir preldzic fenerbahceden ilişkisini keserse tekrar radarımıza girmez mi 2 guardımızda boy size olarak savunmada sıkıntı yasayabilir sanki
lasmenin ise 3 ay ceza aalması mucize gibi geliyor o yüzden unutmamızda fayda var