2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Benim takip ettigim hazirlik maclarinda rakiplerimiz hazirlik maclarina normal sezonda cikacak besleriyle cikip maclari baya bi ciddiye aliyorlar.izledigim aek macinda ise bizim hoca alakasiz kadro denemeleri yapti.diger hazirlik maclarimizi bilmiyorum tabi izlemedigim icin.soylemek istedigim kimse umitsizlige kapilmasin ergin hocamiz biseyler deniyordur mutlaka kafasinda..

Bence bu koçun bir planı, yoksa takım her maç bu şekilde 20 30 farklar geriye düşmez. İstediğin kadar kötü takım ol.

Plan değil Emre kardeşim, büyük ihtimal değişik beşleri deniyor görmek için. Yoksa kazanmak istese zaten ona göre azaltır rotasyonu. Pleis'i sokmak istiyo muhtemelen. Skorlar aldatıcı ötesi, yani mümkünmü bu farklar bazı denemeler olmasa?? Bişeyler deniyo belli ki hoca sonuçta elinde geçen sene gibi sadece 6 oyuncu yok. Bu adamların hangisi kim ile daha uyumlu, kim neyi yapabiliyor görmek istiyor bence. Bunları yaparken kaybedeceğimizi bildiği için de yayınlatmıyor maçları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Plan değil Emre kardeşim, büyük ihtimal değişik beşleri deniyor görmek için. Yoksa kazanmak istese zaten ona göre azaltır rotasyonu. Pleis'i sokmak istiyo muhtemelen. Skorlar aldatıcı ötesi, yani mümkünmü bu farklar bazı denemeler olmasa?? Bişeyler deniyo belli ki hoca sonuçta elinde geçen sene gibi sadece 6 oyuncu yok. Bu adamların hangisi kim ile daha uyumlu, kim neyi yapabiliyor görmek istiyor bence. Bunları yaparken kaybedeceğimizi bildiği için de yayınlatmıyor maçları.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk yarılar yediğimiz farklar çok suni. Her maç ilk yarı 25'lik oluyoruz. İkinci yarı muhtemelemen işler ciddileşince farklar da eriyor. Ergin hoca hiç bu kadar geniş bir rotasyonla oynamamıştı daha önce. O takıma alışıyor. Takım da ona. Dediğiniz gibi denemeler yapıyor. Lig başlayınca böyle skorlar göreceğimizi sanmıyorum.

Bir arkadaş ilk yarida yedigimiz farklari ' kocun planı ' olarak degerlendirmis . Böyle rasyonel plan mi olur ?
Hadi arkadaşlar ilk yarı lay lay lom oynuyoruz ve 20 sayi fark yiyoruz .