K
Kürşat Kosovalı
Misafir
Dinamo gelir mi bilmem ama kadrosu bizden kesinlikle iyi değil. Bu takım F4 e kalamazsa büyük başarısızlık olur.
CEV Women Şampiyonlar Ligi'nde 6'lı Play-Off Eşleşmeleri:
Igor Gorgonzola Novara - Galatasaray
Vakıfbank - Volero Zürich
Dinamo Kazan - Imoco Volley Conegliano
Şimdi bazı yerlerde iki Türk takımı da bu turu geçerse yarı finalde birbiriyle karşılaşmayacak deniliyor. Bu kural yeni mi çıktı? Çünkü önceden aynı ülkenin iki takımı finalde olamıyor en iyi ihtimalle yarı finalde eşleşebiliyordu.
Şimdi bazı yerlerde iki Türk takımı da bu turu geçerse yarı finalde birbiriyle karşılaşmayacak deniliyor. Bu kural yeni mi çıktı? Çünkü önceden aynı ülkenin iki takımı finalde olamıyor en iyi ihtimalle yarı finalde eşleşebiliyordu.
Haklısın normalde aynı ülkenin takımları yarı finalde eşleşiyordu ama bu kura çekimi sonucu Vakıfbank ile finale kadar eşleşmiyoruz.
Bu takımın değil kupa almasını 6'lı turu geçmesini bile beklemiyorum. Neslihan son haftalarda çok kötü, maç seçiyor. Dobi zaten 2 maç iyi oynasa 10 maç kötü oynuyor. Gamze desek setin sonlarını kötü oynuyor. Orta oyuncularımız çok hantal. Sürekli servis kaçırıyor bütün oyuncularımız. Yani şu takıma en az 2 transfer yapmak lazım. Dobi ve Gamze'nin yerine. Yoksa Novara'yı İstanbul'daki maçta bile yenemeyiz.
eğer novara'yı yenersek ilk maç istanbul'da ben final fourda rahatlıkla final oynayacağımızı düşünüyorum. zira bu sene fenerbahçe'nin bütçe oluşturamaması ve eczacıbaşının şampiyonlar ligine katılamaması bizim için büyük süpriz oldu. sezona berbat bir kadroyla başlamıştık ama buse'nin balon olduğu anlaşılınca gizem transfer edildi böylece savunmada daha dirençli bir takım olduk eğer iyi de bir pasör çaprazımız olsaydı finalde vakıfbank'ı yenip şampiyonlar ligi şampiyonu olmamız ve hemen akabinde de dünya kulüpler şampiyonu olmamız kaçınılmazdı. maalesef güzellik para etti yine yetenek değil ali yüce-şükrü yengil-mehmet bayrakçı-neslihan turan dalton kardeşlere. mecbur kalıp güneyligilleri dinleyince savunma direncimiz arttı. yahu nihan kendisi libero bir zahmet izin verseydiniz de halefini seçebilseydi...
novara özeline gelecek olursak pomiye şampiyonluk getiren orta oyuncu gibbemeyer'in bir muadili bizde yok. onun dışında kontrolsüz güç celeste plak, tecrübe abidesi piccicini ve skorupa'ya dikkat edersek kadro olarak onlardan daha iyiyiz ama gelebilecek en güçlü rakip bunlardı. neyse ki romen takımı averaj takımına çeviririz iyi ki para vermemişiz final four için. ama esas sorun geçen seneki gibi vakıfbankı yenebilecek miyiz finalde? evet onlar da güç kaybetti ama hala bizden güçlüler kağıt üzerinde...tek umudum finalde görece yakın olan romanyada baskı oluşturacak galatasaray taraftarı...