2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Micov ve Sinan ile görüşecekmişiz. Micov'un kalmasını zaten bekliyordum ama Sinan'ın maaş konusunu eğer kalırsa şimdiden çok merak ediyorum.

Kunter uzun yıllar çalıştığı Fransız ekiplerinde genelde az bilinen yetenekleri parlatıp özellikle NBA yapan bir koç oldu. Fransız ligi, millî takımları dâhil hep atletik uçanı kaçanı smaçlayan bloklayan, atletizmi ile savunma yapan ama temel becerilerinde ve disiplinlerinde sıkıntı olabilen oyunculardan kurulu. Uzun yıllar bu formatta çalışıp atletizmi yerlerde ama basketbol IQ’su tavan olan Micov ve pozisyonuna neredeyse emeklilik çağında evirilen Sinan için yeni sözleşme istemek pek mantıklı gelmedi. İkisini de isterim; özellikle Micov bıraktıktan sonra kulüp yönetiminde olsun isterim ayrı.

Arkadaşlar ben de Filipovskinin gelmesini isterdim ancak Erman Hoca geldi. Biraz kadronun kurulmasını bekleyip sonrasında eleştirilerimizi yapsak daha iyi bence.

Bence Erman Kunter ve Gelabale haberlerinden sonra şubeyi kapatmayı ciddi ciddi düşünelim. Zaten bu sene derbiler de dahil kimse Galatasarayın maçına gitmez. Boşuna zarara girmeden sezon öncesi halledelim olsun bitsin. Hatta mümkünse futbol takımı da kapansın. Enka gibi amatör branşlarsa yarışan bir spor kulübü olalım. Artık birçok kişi Galatasaraylılığindan utanıyor.

Seneye eurolague katılan sayısı artacak yaa hesabı o seneye seçimde siz olacak mısınız ultraaslancı sucukcular mutluluklar akşam yemekte sucuk ekmek yemeye devam edin

Bu sezondan zaten bir beklentim yoktu, en azından yabancı koç gelir farklı heyecanlar yaşarız diye umudum vardı sadece. Ama sırf liseli diye bir hocanın gelmesi inanılmaz bir olay. İnşallah şu GS lisesi kapanır da artık şu takımı yönlendirecek dinazorlar çıkmaz.

Gelabele haberi her yil yaziliyor, buyuk ihtimalle yine menajer isi.

Fransa pazarindan daha once de konusulan Cameron Clark ve Moustapha Fall bence cok verimli olur bize. Dusunmek lazim

Gelabele haberi her yil yaziliyor, buyuk ihtimalle yine menajer isi.

Fransa pazarindan daha once de konusulan Cameron Clark ve Moustapha Fall bence cok verimli olur bize. Dusunmek lazim
Aynen öyle iki oyuncu da iyi oyuncular ve ayrıca John Roberson'u da beğeniyorum, undersize olsa da. Piyasaları ne durumda bu oyuncuların Furkan..? bizi çok da üzmemeleri gerekir diye tahmin ediyorum Fransa ligi bütçelerini düşününce..

Aynen öyle iki oyuncu da iyi oyuncular ve ayrıca John Roberson'u da beğeniyorum, undersize olsa da. Piyasaları ne durumda bu oyuncuların Furkan..? bizi çok da üzmemeleri gerekir diye tahmin ediyorum Fransa ligi bütçelerini düşününce..

Cok fazla ucret isteyeceklerini sanmiyorum, turkiye ligi bir sicrama tahtasi olarak dusunulebilir onlar icin. Suan cok fazla para kazandiklarini sanmiyorum 400-500e baglanabilir durumda olurlar abi

Son donemdeki formu, erman kunterin gelisi, maliyeti dusunuldugunde, yeni sezonda guardimiz dj cooper olabilirki bence iyide oyuncu. 2 numarayada cameron clark olabilir.

Eurocup’ı kazandık ve sezon başlangıcında ise Euroleague’de oynama başarısı elde ettik. Bu tabii bizim bütçemizde sorun çıkardı. 6 milyon Dolar olarak da bütçemizi belirlemiştik. Başarılı olmak için bütçemizi de 9 milyon Dolar'a çıkardık. Maalesef Euroleague’de de 12’nci olduk. Bu başarısızlıktı. Ligi de 6’ncı olarak bitirdik ve ilk turda elendik. Bu sene bütçemizi 4 milyon Dolar'a indiriyoruz. Bunun sebebi çok basit. Basketbolda gelirimiz yok müthiş bir giderimiz var. Kulübümüzde her sene oyuncularımıza verdiğimiz paralar zarar olarak yazılmaktadır. 2012-2013'te 14,5 milyon Dolar. 2013-2014'te 16,5 milyon Dolar. 2014-2015'te 11 milyon Dolar. 2015-2016'da 7 milyon Dolar. Bu sene ise 9 milyon Dolar. Bunları topladığınızda 5 senede 55 milyon Dolar zarar gözüküyor. Tabii kredi ile yaşayan bir kulüp olduğumuzdan, bunun kulübe nelere mal olduğunu tahmin edebilirsiniz. Dolayısıyla bu sene 4 milyon Dolar bütçe öneriyoruz. Bütçemiz küçük olacak diye başarısız olacak değiliz. Bu bütçeyle Türkiye Ligi’nde de Eurocup’ta da başarılı olabilirsiniz. Bu arada antrenör değişikliğine gittik. Koçumuz Ergin Ataman'ın yerine Erman Kunter’i getirdik. Çok başarılı olacağına inanıyorum. Küçük bütçelerle oynamaya alışık bir koç.

Ergin Ataman çok iyi bir koçtur fakat 5 senelik zararı kulübe getiren koç Ergin Ataman'dır. Bu kadar büyük bütçeleri yapan. Çok iyi bir koç dedim ancak bize maliyeti 55 milyon Dolar. Bunu da unutmayalım. Ben son 2 sene de vardım. İlk sene 6 milyon Dolar'lık bütçe verdim. Bu senede Euroleague’e çıktığı için 9 milyon Dolar verdik.
Can Topsakal ~ http://www.ntv.com.tr/spor/can-topsakal-atamanin-maliyeti-55-milyon-dolar,r_RkFgHxYEmx42EYjC-fDQ

Koyulaştırdığım cümleleri Galatasaray basketbolunu yöneten! fotoşopçu yönetici söylemiş. Gelir bulmak, kaynak oluşturmak ilk görevi olan yönetici gelirimiz yok, zararımız büyük diyor. İmza yetkisi kendisindeyken, her türlü kararı kendisi alabilecekken bir de antrenörü zarardan sorumlu tutmuş. Sorması ayıp, Can Topsakal sen bostan korkuluğu musun? Şu kafa kimi getirirse getirsin, başarısız olacağı kesin.

Soya soya bitiremediler klübü,allah belalarını versin,30 senedir aynı hikaye.Bizim klüp lisenin klübü bizde sözde taraftarıyız,adamlar göz göre göre taraftarla maytap geçiyor.Fotoshopla resme giren adam utanmadan açıklama yapıyor.

Gelabale haberleri bu sefer menajer oyunu gibi gelmiyor bana ki Erman Kunter'in Beşiktaş'taki oyuncu tercihlerine bakarsak bu sene bizi güzel günlerin beklemediğini söyleyebilirim. Ergin Ataman'ın gitmesini isteyenleri anlarım ama Erman Kunter hamlesini destekleyenlerle aynı düşüncede değilim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

34 yasindaki basarisizlik abidesi Gelabalenin nesini alacagiz ki, yerli cocuklarimiz oynasin alt yapidan. boyle bir hata yapilmaz insallah. bu isin sonunda can topkasalin soy ismini degistirler gibime geliyor - can copsakal <=-P