Euro olduğundan emin miyiz şuana dek hep dolar üzerinden bütçeler oluşturuldu..
Bilgi kirliliği var şu an.Erman hoca için imza töreni düzenlenirse orada açıklanır bence bu konular.Bekleyelim bakalım
Euro olduğundan emin miyiz şuana dek hep dolar üzerinden bütçeler oluşturuldu..
Bilgi kirliliği var şu an.Erman hoca için imza töreni düzenlenirse orada açıklanır bence bu konular.Bekleyelim bakalım
Sanırım Ege-Göksenin-Can dışında sözleşmeli oyuncumuz bulunmuyor.Sıfırdan başlamak için yeterli.6 Yabancı oyuncu ve üçüyle birlikte hem ligde hem Eurocup'da şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulabilir.
Açıkçası bekliyordum Gelabale hamlesini. Daha önceden okuduklarımdan bu oyuncuyu tuttuğunu biliyordum. Beşiktaş'ta da çok istemişti bu oyuncuyu ve Fransa'da da ilk fırsatta aldı. Bu sabah söylentisi çıkmadan önce Kunter gelirse, Gelabale'i almak ister diye forumdan bir kaç arkadaşa söylemiştim. Koç ya da eşi dostu biri okuyorsa burayı, madem yeniden yapılanmaya gidiyoruz, 35 yaşında, onunda ötesinde devri kapanmış bir adamı istemiyoruz koç. Yatırım yapılacak çok fazla genç var.
Sanırım Ege-Göksenin-Can dışında sözleşmeli oyuncumuz bulunmuyor.Sıfırdan başlamak için yeterli.6 Yabancı oyuncu ve üçüyle birlikte hem ligde hem Eurocup'da şampiyonluğa oynayacak bir takım kurulabilir.
John Roberson(400k)-Mehmet Yağmur(200k)
Edwin Jackson(800k)-Can Maxim(200k)-Göksenin(200k)
Cameron Clark(400k)-Emir Preldzic(300k)
Adrien Moerman(500k)-Ege Arar(100k)
Moustapha Fall(300k)-Davon Jefferson(400k)
Buna benzer bir kadro kurmak bizim için en doğru seçim olacaktır. Bu oyunculara alternatif olacak bazı isimler;
Jordan Theodore (maliyeti 800k seviyesinde olursa ilk tercihim), Pierria Henry, Josh Adams, Chris Babb, Shaq McKissic, James Bell, Suleiman Braimoh, Dyshawn Pierre, Nick Minnerath, Anhony Gill, Raymar Morgan, Jarrod Jones, Gasper Vidmar, Patrick Young ve Zach Auguste.
4 milyon dolara son topa kadar savaşan, mücadeleyi bırakmayan, bizleri mutlu eden bir kadro kurabilir.