Kafamdaki diğer soru işaretlerini bir kenara bıraktım diyelim. Yalnızca basit bir soru sorayım. Bu kadroda dış atış konusunda kime güveneceğiz?
Kafamdaki diğer soru işaretlerini bir kenara bıraktım diyelim. Yalnızca basit bir soru sorayım. Bu kadroda dış atış konusunda kime güveneceğiz?
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbol dışındaki şubelerin durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Orman, "Beşiktaş’ın genetiğinde olan sporlar var. Onlarda devam edeceğiz. Hepsi oturdu. Diğerlerinde durum öyle değil. Faizlerle döndürmeye çalışıyoruz. 55 milyon TL'lik bir tasarruf tedbirimiz var. Daha da daralacağız. Ya bu şubeleri bu sene çekeceğiz ya da yerli oyuncularla oynayacağız. Bugün karar verip ona göre hareket edeceğiz. Her gün öleceğimize bir kere ölmeye hazırım." ifadelerini kullandı.
Stokes, Zellous dışında alınacak oyuncuları yok, zaten sözleşmeleri 1 senelik olduğundan halen Bjk'de değillerdir. Kıta dışı pivot alacaksak Stokes düşünebilir, hücum repertuarı geniş olmasa da fiziğiyle bir şeyler yapan oyuncu bizim Kelsey Bone gibi. Ama bana kalırsa 2-3 oynayan şutu iyi, atletik, potaya giden bir oyuncu bizim takıma daha elzem. Diamond DeShields gelirse net level atlarız. Ocak'ta da Avrupalı bir uzunla iyi işler yapabiliriz.BJK kapatırsa ordan hangi oyuncuları alabiliirz gençler
İkinci kıta dışı hakkımızı ocağa kadar kullanmayacakmışız..Ayrıca bir tane Türk uzun alınıp transfer kapatılacakmış..Tek tek bakılınca iyi isimler aldı Marina hocam ama kesinlikle bu bütçeyi daha iyi kullanabilirdi..Umarım önümüzdeki sezonu ahlar vahlar içinde geçirmeyiz..
Zaten sorun oyuncuların kalitesinde değil, kimyada sorun var, bu sorunu çözmenin yoluda skorer özelliği üst seviyede bir 3 numara ve bir Avrupa'lı uzundu. Avrupa'lı uzun hakkımızı Grinsven'den yana kullandık, inşallah oda Vitola, Papova ve Anderson gibi beklediğimizin üstünde performans sergiler. Eğer Euroleague'de çeyrek final ötesini istiyorsak 2-3 oynayacak bir kıta dışı almamız şart.
Bugün Rusya - ABD U19 finali vardı. Rusya kazandı ve ABD'nin bütün yaşlardaki ambargosunu kırdı.
Rusya'da iki ismi çok beğendim. Biri hepimizin Dinamo Kursk'tan tanıdığı pivot Maria Vadeeva ve 4 numara Raisa Musina. Musina'yı ayrı bir beğendim 4 numara olmasına rağmen baya asist yaptı. Takımın en çok sayı atan oyuncusu oldu. Galatasaray scoutu buraya bakıyorsa bilgilendirelim.
Edit: Maç dün oynanmış ben bugün izlediğim için bugün yazmışım.
Biliyorum boşta olmadıklarını, sonraki seneler için olur da bütçe artarsa bu geleceği parlak yıldız adaylarını takıma kazandırmak güzel olur minvalinde yazmıştımMaria Vadeeva son Euroleague şampiyonu Dynamo Kursk'un pivotu. Raisa Musina'da Avrupa'nın en yüksek bütçesine sahip yıldızlar topluluğu Ummc Ekaterinburg'un yeni transferlerinden, Cecilia Zandalasini'de Ekaterinburg'a transfer oldu.