2017-2018 Transferler ve Kadro Yapılanması

Kafamdaki diğer soru işaretlerini bir kenara bıraktım diyelim. Yalnızca basit bir soru sorayım. Bu kadroda dış atış konusunda kime güveneceğiz?

Kafamdaki diğer soru işaretlerini bir kenara bıraktım diyelim. Yalnızca basit bir soru sorayım. Bu kadroda dış atış konusunda kime güveneceğiz?

Keskin nişancı tarzında bir şutör arıyorsanız öyle bir isim yok. Geçtigimiz sezon Euroleague şampiyonu olan Dynamo Kursk'ta da böyle bir isim yoktu. İlla böyle bir isme ihtiyaç yok. Bizim kadroda ki en büyük ihtiyaç 2-3 oynayacak skorer. Son kıta dışı hakkımızı bu yönde kullanmalıyız. Marina Malkoviç'in sisteminde uzunlardan çok kısalar önemli.

Geçen yıl ribauntlarda başımız çok ağrıdı. İyi bir kıta dışı uzun oyuncu alınmazsa hem hücumda hem de defansta yine aynı sıkıntıları yaşarız diye düşünüyorum. Çembere yönelik fırsatları çabuk ve iyi değerlendiren bir uzunumuz olmazsa özellikle Euroleague'de işimiz kolay olmayacak. Geçen sene Vitola'nın birçok boş atışı değerlendirememesi bize az saç baş yoldurtmadı. Hazır Moriah gibi bir oyuncuyu elimizde tutmuşken onun çabukluğundan ve akılcıl paslarından faydalanabileceğimiz daha kaliteli oyuncular tercih edilebilirdi transferlerde. Tabii ki bunlar biraz da bütçe işi ama yine de insan kendini, iki üç vasat oyuncu yerine bir tane kendini kanıtlamış oyuncu alınabilir demekten de alamıyor. Geçen yıl maalesef bunları yaşadık. İnşallah çekilen iyi kura (kolay gruba düşmemiz), Marina Hoca'nın ve varını yoğunu ortaya koyup takımın yükünü daha çok sırtlayan oyuncuların (Moriah, Işıl gibi) gayretleri boşa gitmez.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, futbol dışındaki şubelerin durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Orman, "Beşiktaş’ın genetiğinde olan sporlar var. Onlarda devam edeceğiz. Hepsi oturdu. Diğerlerinde durum öyle değil. Faizlerle döndürmeye çalışıyoruz. 55 milyon TL'lik bir tasarruf tedbirimiz var. Daha da daralacağız. Ya bu şubeleri bu sene çekeceğiz ya da yerli oyuncularla oynayacağız. Bugün karar verip ona göre hareket edeceğiz. Her gün öleceğimize bir kere ölmeye hazırım." ifadelerini kullandı.

BJK kapatırsa ordan hangi oyuncuları alabiliirz gençler

BJK kapatırsa ordan hangi oyuncuları alabiliirz gençler
Stokes, Zellous dışında alınacak oyuncuları yok, zaten sözleşmeleri 1 senelik olduğundan halen Bjk'de değillerdir. Kıta dışı pivot alacaksak Stokes düşünebilir, hücum repertuarı geniş olmasa da fiziğiyle bir şeyler yapan oyuncu bizim Kelsey Bone gibi. Ama bana kalırsa 2-3 oynayan şutu iyi, atletik, potaya giden bir oyuncu bizim takıma daha elzem. Diamond DeShields gelirse net level atlarız. Ocak'ta da Avrupalı bir uzunla iyi işler yapabiliriz.

Edit: imla.

Son düzenleme:
Hurriyette bir haber var Sneiad Jack bir yil daha Galatasarayda diye, yahu ben bu kizi gecen yil hic gormedim ki acaba ben de mi sorun var yoksa hurriyet kafayi mi yedi ?

Bu arkadasin oynadigini hatirlayaniniz varmi gecen yil ?

Kaan Horuzogluna tskler kadincagiz voleybol oynuyormus, ben 2 dakika da basketci yapiverdim. idare edin 46 derece gunes altinda yazinca boyle oluyor iste =))

Son düzenleme:
Twitter'da ciddi ciddi Diamond DeShields sesleri yükseldi. Ajansspor da haber yapmış bugün. Gelirse ligde kartlar yeniden karılır. Moriah - DD çok lüks olur gerçi kısa rotasyonunda. Jelena yerine 4-5 oynayan Avrupalı alsaydık veya Vitola'yı tutsaydık daha iyi olurdu sanki.

İkinci kıta dışı hakkımızı ocağa kadar kullanmayacakmışız..Ayrıca bir tane Türk uzun alınıp transfer kapatılacakmış..Tek tek bakılınca iyi isimler aldı Marina hocam ama kesinlikle bu bütçeyi daha iyi kullanabilirdi..Umarım önümüzdeki sezonu ahlar vahlar içinde geçirmeyiz..

İkinci kıta dışı hakkımızı ocağa kadar kullanmayacakmışız..Ayrıca bir tane Türk uzun alınıp transfer kapatılacakmış..Tek tek bakılınca iyi isimler aldı Marina hocam ama kesinlikle bu bütçeyi daha iyi kullanabilirdi..Umarım önümüzdeki sezonu ahlar vahlar içinde geçirmeyiz..

Zaten sorun oyuncuların kalitesinde değil, kimyada sorun var, bu sorunu çözmenin yoluda skorer özelliği üst seviyede bir 3 numara ve bir Avrupa'lı uzundu. Avrupa'lı uzun hakkımızı Grinsven'den yana kullandık, inşallah oda Vitola, Papova ve Anderson gibi beklediğimizin üstünde performans sergiler. Eğer Euroleague'de çeyrek final ötesini istiyorsak 2-3 oynayacak bir kıta dışı almamız şart.

Zaten sorun oyuncuların kalitesinde değil, kimyada sorun var, bu sorunu çözmenin yoluda skorer özelliği üst seviyede bir 3 numara ve bir Avrupa'lı uzundu. Avrupa'lı uzun hakkımızı Grinsven'den yana kullandık, inşallah oda Vitola, Papova ve Anderson gibi beklediğimizin üstünde performans sergiler. Eğer Euroleague'de çeyrek final ötesini istiyorsak 2-3 oynayacak bir kıta dışı almamız şart.

Evet bende kimya vurgusu yaptım yukarıda..Bu oyunculardan nasıl bir kimya çıkacak kuşkulu bence..İyi de çıkabilir, tam tersi de..Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi bu riske girilmemeliydi..Bu riskli taşıyacak ne bütçemiz var ne de bunu sağlayacak yöneticiler..

Bugün Rusya - ABD U19 finali vardı. Rusya kazandı ve ABD'nin bütün yaşlardaki ambargosunu kırdı.

Rusya'da iki ismi çok beğendim. Biri hepimizin Dinamo Kursk'tan tanıdığı pivot Maria Vadeeva ve 4 numara Raisa Musina. Musina'yı ayrı bir beğendim 4 numara olmasına rağmen baya asist yaptı. Takımın en çok sayı atan oyuncusu oldu. Galatasaray scoutu buraya bakıyorsa bilgilendirelim.

Edit: Maç dün oynanmış ben bugün izlediğim için bugün yazmışım.

Son düzenleme:
Bugün Rusya - ABD U19 finali vardı. Rusya kazandı ve ABD'nin bütün yaşlardaki ambargosunu kırdı.

Rusya'da iki ismi çok beğendim. Biri hepimizin Dinamo Kursk'tan tanıdığı pivot Maria Vadeeva ve 4 numara Raisa Musina. Musina'yı ayrı bir beğendim 4 numara olmasına rağmen baya asist yaptı. Takımın en çok sayı atan oyuncusu oldu. Galatasaray scoutu buraya bakıyorsa bilgilendirelim.

Edit: Maç dün oynanmış ben bugün izlediğim için bugün yazmışım.

Maria Vadeeva son Euroleague şampiyonu Dynamo Kursk'un pivotu. Raisa Musina'da Avrupa'nın en yüksek bütçesine sahip yıldızlar topluluğu Ummc Ekaterinburg'un yeni transferlerinden, Cecilia Zandalasini'de Ekaterinburg'a transfer oldu.

Maria Vadeeva son Euroleague şampiyonu Dynamo Kursk'un pivotu. Raisa Musina'da Avrupa'nın en yüksek bütçesine sahip yıldızlar topluluğu Ummc Ekaterinburg'un yeni transferlerinden, Cecilia Zandalasini'de Ekaterinburg'a transfer oldu.
Biliyorum boşta olmadıklarını, sonraki seneler için olur da bütçe artarsa bu geleceği parlak yıldız adaylarını takıma kazandırmak güzel olur minvalinde yazmıştım