2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

IDDIA!

Fatih Terim'den transfer sözleri: ''Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak. Gelen ve gidenleri görünce bana hak vereceksiniz.''

4m euro bonservis, yıllık 1.7m euro'dan da 4 sene sözleşme güncel kurla, 71milyon lira'dan fazla para yapıyor. Bir inatlaşma uğruna, stad önünde formalı fotoğraf çektirdi diye, bu parayı harcamaya gerek var mı? Olmazsa olmaz bir oyuncu değil, bence yok. Oyuncu istemediği takdirde hiçbir yere gönderemiyorsunuz, bakınız Tarık Çamdal. Emre çok istiyorsa 1 sene sonra gelir, formayı giyer. O gelene kadar, biz de gençlerden birine onun alacağı süreleri veririz.

Gomis'in zam olayı, oyuncu satışı, Ndiaye, Denayer, Emre Akbaba gereğinden fazla uzadı. Fatih Terim'e rağmen uzadı. Lig başladı 29 gol atan forvet zam istiyor mu, zam mı yapacağız, satacak mıyız, oynatacak mıyız belli değil. Şu belirsizliklerden bir an önce kurtulalım artık.

Oyuncu satmadan Serdar'ın dediği gibi oyuncu kayıt edemiyoruz, şu an 900bin euro eksideyiz. Gomis, Belhanda, Feghouli veya Maicon'dan birini satmamız lazım. Yukarıdaki oyuncular çok büyük para kazanıyor, Gomis geçen sene 2.5m(imza parası)+3.350(yıllık ücret)+0.2(şampiyonluk primi)+ puan başı ile beraber 6m euro'ya yakın para kazandı. Bunun insanlardan mantıklı ve adil şekilde vergi toplayan Avrupa ülkelerinde karşılığı 12m euro. Kimse bu oyunculara hem bonservis verip hem de bu parayı vermez, haliyle bu oyuncular da ayrılmaz. Geriye Arabistan ve Uzak Doğu kalıyor. Belki bu arkadaşlar bu ülkeleri istemiyorlar bunu bilemiyoruz. Kısaca oyuncu satışı sadece yönetime mal edilecek bir konu değil. Birden fazla değişken var ve en önemli değişken ekonomik kısım Galatasaray'ın ciddi şekilde aleyhine.

Juventus deneyimli orta saha oyuncusu Claudio Marchisio'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucu feshedildiğini duyurdu.

Hemen çökmek lazım.

Bizim taraftar da bir alem ya. Emre'yi şu an alsak sözleşmesi seneye bitecek adama niye 4 m verirsiniz derler, almasak niye almadınız fener kapacak derler. Cidden bizim taraftar yangıncı bir ruh hastası topluluğu.

Abdürrahim Albayrak: "Emre Akbaba Galatasaray'a gelmek istiyor. Kendisiyle de görüşüyorum. Hasan Başkan Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı. Emre Akbaba da Galatasaraylı."

Abdürrahim Albayrak: "Alanyaspor Başkanı Emre Akbaba için bizden 7 milyon euro istedi. Son sezonu olan bir futbolcuya bu parayı vermemiz mümkün değil. Bizim vereceğimiz para 3 milyon euro'dur. Hasan başkan kabul etmedi.

Şimdi de Albayrak çıkmış “ben Fenerli olan birini almazdım” demiş, hey Allahım şaka mısınız hepiniz.. Koskoca Galatasaray yöneticileri resmen kamera karşısına geçmiş ağlıyorlar Emre’yi almayın diye..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emre Akbaba öyle ahım şahım bir futbolcu değil. Sanılanın aksine yıldız potansiyeli yok onda. En fazla, o da takıma uyum sağlarsa faydalı bir takım oyuncusu olur o kadar. Ocakta sözleşmesi bitmesi de göz önüne alındığında ederi 1 Milyon EUR'yu geçmez. Eğer taraftarın gazına gelip 3 Milyon EUR veriyorlarsa, şu ana kadar beğendiğim bu yönetimi en sert şekilde eleştiririm. Akbaba için bu kadar para çar-çur edilmez. Keza Anadolu'dan gelen her 10 futbolcunun sadece biri büyük takımlara uyum sağlayabiliyor. Eğer kesin bir takıma gidecekse bırakın Alanya kazansın, ama bizden değil. 4 Milyon EUR verecek keriz bulmuşlar, alsın FB...

Şunları konuşmak bile ayıp. Hala daha bi süper lig yerlisi için 4 milyonlara çıkılıyorsa bırakıp gitsinler. Şampiyonlar ligi için hamle yapacağına Türkiye ligi için 4M çöpe atmak hangi akla mantığa sığıyor ..

Emre Akbabayi bukadar yerin dibine gömmeye gerek yok. Tarik Camdalla kiyaslayanlar var fln var cok komik.

Emre Akbaba bizim net ihtiyacimiz olan bir Futbolcu, zaten öyle olmasa Terim bukadar israr etmezdi.

Emre Akbaba gelirse, orta sahada cesitli varyasonlar deneyebiliriz. Emre Akbaba Fernandoyla yan yana oynayabilir, olmadi Belhandanin yerine 10 numara oynar.
Emre Akbanin sol ayakli olmasi onu daha degerli kiliyor. Bizde Nagatomo ve Sinan Gümüsden baska sol ayakli oyuncumuz yok.

Özgür Savaş Özüdoğru:

Emre'nin arma aşkına,hocamızın talebine uygun şekilde yönetim olarak sezon sonu serbest kalacak ‘Aslan’a’ sınırlarımızı zorlayarak 3 milyon Euro teklif verdik. Buradan sonrası sabır ve inançtır!İnanıyorum ki sabreden kazanacaktır!
â€￾

ÖZEL - Galatasaray ile Beşiktaş, Mustafa Pektemek transferinde anlaştı. Galatasaray bonservis bedeli ödemeyecek.

(via@futbolarena)

Abdurrahim Albayrak: "Bugün Allah'ın izniyle bir transferi size açıklayacağız. Bunun bir kısmını karşılayacak olan sponsorumuza çok teşekkür ediyorum."

Abdurrahim Albayrak: "Beşiktaş'tan hiçbir oyuncuya talip değiliz."

Abdurrahim Albayrak: "Bugün Allah'ın izniyle bir transferi size açıklayacağız. Bunun bir kısmını karşılayacak olan sponsorumuza çok teşekkür ediyorum."

Abdurrahim Albayrak: "Beşiktaş'tan hiçbir oyuncuya talip değiliz."

biz 3 Milyon Euro verecegiz. Geri kalan kismini sponsor karsilacagina göre 4-5 olucak, bence cok fazla bir sene sonra serbest kalan futbolcu icin...

Ama tahminimce Fatih Terim cok israr etti bu transfer icin, yoksa bukadar ugrasilmazdi

Keşke almasaydık bu rakamlar ne arkadaş. Çok mu önemliydi Emre Akbaba? Defans, orta saha ve Gomis'e yedek daha öncelikliydi bizim için. Sidik yarıştıracağız diye mal gibi para ödedik.

Abi 4M ne ya ? Tarık’ın hesabına her gün para yatırırken de mi içiniz acımıyor? Birkaç ay sonra serbest kalacak adama 30M lira vermek.. Ama sorsan 30M değildir o 4M eurodur. Fenerbahçe’nin neden araya girdiğini şimdi anlıyorum, helal olsun adamlara bu kazıkta onların da rolü iyiymiş.

Şu tuzağa düşüp gaza gelme işi bitmiyor bizim ülkede ne yazık ki.

Stoperin yok, 8 numaran yok, golcünün durumu belirsiz ve elindekileri satamadan serbest kalacak bir yerli oyuncuya 4 milyon € veriyorsun. Yok yok bu kafalar değişmez.