Transfer maliyetinin yüksekliği konusunda arkadaşlara katılıyorum. Yine de Emre Akbaba'nın kaplumbağa hızındaki orta sahamıza önemli bir hareketlilik getireceğine inanıyorum.Yuvana hoşgeldin Emre Akbaba.
Renktas Emre Akbaba Orta Sahada oynuyor. Yani söyle düsün Fernando yaninda Emre Akbaba, ve 10 Numara Belhanda.
Fatih Terim cok istemis Emre Akbabayi.
Renktaş Emre Akbaba çift yönlü bir orta saha değil, dinamik ve enerjik bir orta saha da değil. Yani sana tempo kazandırmaz. Emre Alanya'da 10 numara oynuyordu yani forvet arkası. Bizim takımda onun mevkisinde Belhanda var. Bize orta sahada adam lazımdı ama Emre profilinde değil Ndiaye tarzında. Yani box to box, tempo artıracak bir oyuncu lazımdı. Emre çok kaliteli bir oyuncu da değil ayrıca. Ndiaye gelmeyecekse mecbur Belhanda'yı 8 numaraya çekip Emre'yi 10 numara oynatacağız yoksa başka oynamaz bu adam.
Emre Akbaba cogu macta orta sahanin göbegindede oynadi, transfermarktan bakabilirsin.
Ayrica Emre Akbabay 4-3-3de oynayabilirsin, söyle mesela ortada Fernando, sag ic Belhanda, sol ic Emre Akbaba..
Baktım şimdi geçen sene çoğunlukla 10 numarada oynamış. Hiç 8 numara oynamamış. Bize 8 lazım yani Fernando ile Belhanda'nın arasında köprü vazifesi görecek, adam yiyen yamyam birisi. Kante, Ndiaye tarzı.
https://www.transfermarkt.com.tr/emre-akbaba/leistungsdaten/spieler/278654/plus/1?saison=2017
Çok para verdik. Umarım beni yanıltır, formasının hakkını verir. Sırf FB'ye oyuncu kaptırmamak için bu inatlaşma bize yaramadı. Çoğu kişi yönetimi transfer için alkışlasa da ben hata yapıldığını düşünüyorum...
Kaça bitti şimdi bu iş gençler ??
Futbolcu satmada BJK kadar olamadık