2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Transfer maliyetinin yüksekliği konusunda arkadaşlara katılıyorum. Yine de Emre Akbaba'nın kaplumbağa hızındaki orta sahamıza önemli bir hareketlilik getireceğine inanıyorum.Yuvana hoşgeldin Emre Akbaba.

Renktas Emre Akbaba Orta Sahada oynuyor. Yani söyle düsün Fernando yaninda Emre Akbaba, ve 10 Numara Belhanda.
Fatih Terim cok istemis Emre Akbabayi.

Renktaş Emre Akbaba çift yönlü bir orta saha değil, dinamik ve enerjik bir orta saha da değil. Yani sana tempo kazandırmaz. Emre Alanya'da 10 numara oynuyordu yani forvet arkası. Bizim takımda onun mevkisinde Belhanda var. Bize orta sahada adam lazımdı ama Emre profilinde değil Ndiaye tarzında. Yani box to box, tempo artıracak bir oyuncu lazımdı. Emre çok kaliteli bir oyuncu da değil ayrıca. Ndiaye gelmeyecekse mecbur Belhanda'yı 8 numaraya çekip Emre'yi 10 numara oynatacağız yoksa başka oynamaz bu adam.

Ben birşeyi anlamıyorum. Böyle zor şartlardasın, şampiyonlar ligi için yapacağın transferde 4M önemli bi parayken sen bu parayı ne diye gidip Türkiye ligi için yerli futbolcuya yatırıyorsun? Hele de bu adam yakında bedavaya gelecekken. Fener mi alacak, ya bırak alsın. Ozan tufan, Ekici, Topuz nicelerini aldılar da ne oldu ? Yok vallahi akıllanmaz bunlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renktaş Emre Akbaba çift yönlü bir orta saha değil, dinamik ve enerjik bir orta saha da değil. Yani sana tempo kazandırmaz. Emre Alanya'da 10 numara oynuyordu yani forvet arkası. Bizim takımda onun mevkisinde Belhanda var. Bize orta sahada adam lazımdı ama Emre profilinde değil Ndiaye tarzında. Yani box to box, tempo artıracak bir oyuncu lazımdı. Emre çok kaliteli bir oyuncu da değil ayrıca. Ndiaye gelmeyecekse mecbur Belhanda'yı 8 numaraya çekip Emre'yi 10 numara oynatacağız yoksa başka oynamaz bu adam.

Emre Akbaba cogu macta orta sahanin göbegindede oynadi, transfermarktan bakabilirsin.
Ayrica Emre Akbabay 4-3-3de oynayabilirsin, söyle mesela ortada Fernando, sag ic Belhanda, sol ic Emre Akbaba..

Emre Akbaba cogu macta orta sahanin göbegindede oynadi, transfermarktan bakabilirsin.
Ayrica Emre Akbabay 4-3-3de oynayabilirsin, söyle mesela ortada Fernando, sag ic Belhanda, sol ic Emre Akbaba..

Baktım şimdi geçen sene çoğunlukla 10 numarada oynamış. Hiç 8 numara oynamamış. Bize 8 lazım yani Fernando ile Belhanda'nın arasında köprü vazifesi görecek, adam yiyen yamyam birisi. Kante, Ndiaye tarzı.

https://www.transfermarkt.com.tr/emre-akbaba/leistungsdaten/spieler/278654/plus/1?saison=2017

Baktım şimdi geçen sene çoğunlukla 10 numarada oynamış. Hiç 8 numara oynamamış. Bize 8 lazım yani Fernando ile Belhanda'nın arasında köprü vazifesi görecek, adam yiyen yamyam birisi. Kante, Ndiaye tarzı.

https://www.transfermarkt.com.tr/emre-akbaba/leistungsdaten/spieler/278654/plus/1?saison=2017

Ndiaye bize geldiginde Osmanlisporda daha cok 10 numara posizyonunda oynuyordu ama bizde Belhanda oldugundan mecbur orta sahada oynadi.
Emre Akbaba 8 numara oynar bundan emin olabilirsin, Fernando daha rahatlar
Bu arada oyuncun sol ayakli oldugunu unutmayalim

Emre Akbaba sol ic oynar, forvet arkasi oynar istersen merkez orta saha bile oynatabilirsin. Fransa passaportu da oldugun dan Avrupa’ya satisi da kolay olur , yeterki maasi mantikli seviyelerde olsun.

Alintidir..

Bir oyuncu Galatasaraya kadar farklidir Galatasaraydan sonra farkli. Siz Alanya da begenebilirsiniz Emre Akbabayi, Ama kendi kulubunun her anlamda 20-30 kati buyuklugunde bir kulube gidiyor. Gordugun sey Galatasaray gerceklerine asla uymaz.

Simdi unutun Emre Akbabanin alanya da ne oynadigini. Bu saatten sonra yiyecegi paralari dusunun. Alanya da ne kis kis guluyordur simdi.

Ederi 3 kurus adama bu paralar verilirse batmak haktir sana.

Bi de ismin borclu kalir. Basket subesi borctan transfer ettigi oyunculara Lisans cikartamazken, o rakamin 10 katina, 3 kurus etmez bir futbolcuya para veriyorsun derler.

Çok para verdik. Umarım beni yanıltır, formasının hakkını verir. Sırf FB'ye oyuncu kaptırmamak için bu inatlaşma bize yaramadı. Çoğu kişi yönetimi transfer için alkışlasa da ben hata yapıldığını düşünüyorum...

Çok para verdik. Umarım beni yanıltır, formasının hakkını verir. Sırf FB'ye oyuncu kaptırmamak için bu inatlaşma bize yaramadı. Çoğu kişi yönetimi transfer için alkışlasa da ben hata yapıldığını düşünüyorum...

Biz FByle inatlasmadan yüzünden fazla paraa verdik diye bi algi var ama öyle birsey yok.
Biz bastan beri 3Milyon Euro teklif etmisiz ve bi gram üstüne cikmadik, gerisi sponsor NEF araya girmis ve halletmis.
Adamlar kapiyi 7 Milyon Eurodan acmis, sonra Cengiz ve Albayrak, Mevlüt Cavusoglunu araya sokmus.
Emre Akbaba kesinlikle faydali olur.

Bu arada Emre Akbaba’nın en önemli artısı altyapısının Fransa olup dilinin Fransızca olması. Takımın ileri hattıyla sıfır sıkıntı.
Feghouliyle, Belhandayla, Gomisle rahatca anlasabilicek

Mustafa Cengiz: "Carole, 750 bin euroya gitti. Şu anki açığımız 3 milyon 350 bin euro. 31 Mayıs 2019'a kadar bunu kapatamazsak, 3 milyon euro ceza öderiz. Futbolcu satmaya çalışmalıyız."

Geçmiş olsun. Hala bayram gibi sevinen, fenere laf sokan binlerce kişi var sosyal medyada. Şu 4M yerliye verene kadar yabancı bi orta sahaya ya da forvete verirdin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi