Ü
Üye silindi 1178
Misafir
N'diaye de gelmiş. Stoper zamanı.
Yalnız video efsane olmuş.
Helal olsun resmi site yöneticilerine...
Valla Akbaba heyecani coktan gecti
Ndiaye heyecani sarmaya basladi beni
Adam yalnızca inşallah maşallah ile kulüp yönetiyor süper vallahi daha ne olsun.Mustafa Cengiz: "Ndiaye transferi, inşallah pazartesi veya salı hayırlısıyla olur."
Akıyor maşAllah
Adam yalnızca inşallah maşallah ile kulüp yönetiyor süper vallahi daha ne olsun.
Nef inşallah hepsini karşılar diyor, süper ya başkanlık böyle mi yapılır allah aşkına..?
Nef inşallah hepsini karşılar cümlesini taraftar söyler arkadaş, sen başkansın güya
Adam yalnızca inşallah maşallah ile kulüp yönetiyor süper vallahi daha ne olsun.
Nef inşallah hepsini karşılar diyor, süper ya başkanlık böyle mi yapılır allah aşkına..?
Nef inşallah hepsini karşılar cümlesini taraftar söyler arkadaş, sen başkansın güya
Niçin oyuncu ile ₺ üzerinden anlaşma yapılmıyor?
Çözümü basit aslında, 3 büyükler kendi aralarında anlaşma yapacaklar, yerli oyuncularla tl üzerinde anlaşma olacak diye, hiç biri de bunun dışına çıkmayacak..Orada lafında haklıydı bir tek bizim tl teklif etmemizle olmuyor dedi. Lakin bahsedilen ücretler akıl alır gibi değil. Yurt dışına açılım yapılmadığı sürece Türkiye içindeki taraftara yüklenmekle bu iş olmaz ve inatla anlamıyorlar.
İroni yaptığını düşünmüyorum. İroni'den kastın şakayla karışık ya da espri niyetine söylediğiyse o da tartışılır. Orası makara yapma makamı değil. Nef şu kadarını karşılayacak ya da karşılamayacak dersin geçersin. Bence durum ironik filan değil trajikomik başkanın kendisi de bilmiyor olabilir ne kadarının karşılanacağını Zira kendisinin verdiği izlenim topu Timur Beye attığı ve olayı Timur Bey'in insafına bıraktığı şeklindeydi. İronisini filan geçtim, bu yönetim basiretsiz. Öyle sponsorluk işlerine filan karar verebildiklerini, pazarlık filan edebildiklerini sanmıyorum. Nef'in sahibi Timur Bey ne kadarını isterse o kadarı karşılanır.Ironi yaptigini cidden anlamadin galiba?
Ayrica Timur (NEFin) Baskani bu söylediklerimi "arkada" izliyorsa, gülüyodur dedi
Samimi ve icten olan insanlardan zarar gelmez
Forvet transferi icin. Fransada oynayan Umut BOZOKun ismi gecmeye basladi.
Kendiside Emre Akbabada oldugu gibi Galatasarayli.
Su twitinden 2013de atilmis, anlayabilirsiniz
https://twitter.com/umut_bozok/status/363972257640882176