2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

“Profesyonel futbolcu Emre Akbaba ve kulübü Aytemiz Alanyaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 1.750.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mac basi, Bonuslar, Primler yok galiba. Olsa Kap aciklamasinda olurdu

Yalnız video efsane olmuş.
Video 19.05'de, transfer olduğu 19.07'de verildi.
Gönderme müthiş, müzik efsane, konuşmalar harika, göz işareti enfes.
Hazırlayan herkesi tebrik ediyorum.
Efsane bir video...

Son düzenleme:
şu an bir imza töreni izliyoruz ki Mustafa Cengiz önderliğinde mahalle kahvesi açılışına benziyor daha çok. Hiç organize bir durum yok gibi görünüyor:) ama daha samimi tabi:). Mahalle kahveleri de öyledir, daha samimidir:)

Oyuncuları yoldan çevirmişler de imza töreni yapıyorlar gibi bir hava oluştu bende:)

Mustafa Cengiz: "Ndiaye transferi, inşallah pazartesi veya salı hayırlısıyla olur."

Akıyor maşAllah :)
Adam yalnızca inşallah maşallah ile kulüp yönetiyor:) süper vallahi daha ne olsun.
Nef inşallah hepsini karşılar diyor, süper ya:) başkanlık böyle mi yapılır allah aşkına..?
Nef inşallah hepsini karşılar cümlesini taraftar söyler arkadaş, sen başkansın güya:)

Adam yalnızca inşallah maşallah ile kulüp yönetiyor:) süper vallahi daha ne olsun.
Nef inşallah hepsini karşılar diyor, süper ya:) başkanlık böyle mi yapılır allah aşkına..?
Nef inşallah hepsini karşılar cümlesini taraftar söyler arkadaş, sen başkansın güya:)

Ironi yaptigini cidden anlamadin galiba?
Ayrica Timur (NEFin) Baskani bu söylediklerimi "arkada" izliyorsa, gülüyodur dedi :)
Samimi ve icten olan insanlardan zarar gelmez :)

Abi dedin ya mahalle kahvesi gibiydi aynen öyle.
Olsun abi en azından Amazon'u keşfettiler buna şükretmek lazım :)

Orada lafında haklıydı bir tek bizim tl teklif etmemizle olmuyor dedi. Lakin bahsedilen ücretler akıl alır gibi değil. Yurt dışına açılım yapılmadığı sürece Türkiye içindeki taraftara yüklenmekle bu iş olmaz ve inatla anlamıyorlar.
Çözümü basit aslında, 3 büyükler kendi aralarında anlaşma yapacaklar, yerli oyuncularla tl üzerinde anlaşma olacak diye, hiç biri de bunun dışına çıkmayacak..

Ironi yaptigini cidden anlamadin galiba?
Ayrica Timur (NEFin) Baskani bu söylediklerimi "arkada" izliyorsa, gülüyodur dedi :)
Samimi ve icten olan insanlardan zarar gelmez :)
İroni yaptığını düşünmüyorum. İroni'den kastın şakayla karışık ya da espri niyetine söylediğiyse o da tartışılır. Orası makara yapma makamı değil. Nef şu kadarını karşılayacak ya da karşılamayacak dersin geçersin. Bence durum ironik filan değil trajikomik başkanın kendisi de bilmiyor olabilir ne kadarının karşılanacağını:) Zira kendisinin verdiği izlenim topu Timur Beye attığı ve olayı Timur Bey'in insafına bıraktığı şeklindeydi. İronisini filan geçtim, bu yönetim basiretsiz. Öyle sponsorluk işlerine filan karar verebildiklerini, pazarlık filan edebildiklerini sanmıyorum. Nef'in sahibi Timur Bey ne kadarını isterse o kadarı karşılanır.

N'diaye transferinde de destek bekliyormuş Cengiz..? ben merak ediyorum Akbaba konusunda kim kimin ayağına gitti..? ya da amazonda bir kabile miydi Nef..?:)

ve ezcümle içten insanlar iyidir tamam ama içtenim, sizdenim ayağına hiçbir şey yapmayan, inşallah maşallah ile kulüp yönetenlerden kimseye hayır gelmez.

Forvet transferi icin. Fransada oynayan Umut BOZOKun ismi gecmeye basladi.

Kendiside Emre Akbabada oldugu gibi Galatasarayli.
Su twitinden 2013de atilmis, anlayabilirsiniz

https://twitter.com/umut_bozok/status/363972257640882176

Hünkar Mutlu (@hunkarmutlu): “Galatasaray’da Belhanda hafta içi takımdan ayrılabilir...” (TRT Spor)

Umut gelsin isterim. Ama zor transfer bence..

[FONT=&quot] MusleraMariano Transfer Serdar Nagatomo Ndiaye FernandoFeghouli Akbaba Rodrigues Gomis

Maicon ve Belhanda satılsın. Kur bu kadar fazlayken bunu değerlendirmek lazım. İkisinde 10-12 alsak bile kar bence. Umarım becerebiliriz.
Selçuk yerine Celil'i kadro da görmek isterim ama zor.
Kulübeye Serdar Taşçı transferine ne dersiniz ?

[/FONT]
Yedekler: İsmail, Linnes, Ozan, Donk, Celil, Yunus, Sinan, Onyekuru, Muğdat, Eren

Son düzenleme:
Zaten 90'lardan sonra doğan çocukların çoğu Galatasaraylı. :) Hatta Fenerbahçe'nin Altınordu'dan yeni transferleri Barış Alıcı ve Berke Özer'in de Galatasaraylı olduğuna dair paylaşımları twitterda dolaşıyordu.

Şimdi yanlış anlamadıysam Emre’ye her sezon 1.75 M Euro mu ödeyeceğiz ? Allah akıl fikir versin ne diyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Gomez haberleri var , bi de Kjaer diyorlar. Gomez’i Beşiktaş aldığında şaşırmıştım leblebi gibi gol atan golle yaşayan bi adam çok beğeniyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi