2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Son maç sonrası basın toplantısında “Sol bek, stoper ve orta saha istedim” demişti Fatih hoca bakalım neler olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son maç sonrası basın toplantısında “Sol bek, stoper ve orta saha istedim” demişti Fatih hoca bakalım neler olacak.

Stoper istemiyor diye son 2 gündür haberler çıkıyor umarım doğru değildir.
Bu takıma acil hızlı bir stoper şart.
Ama hoca Gomis giderse 2 forvet olsun istiyor.
Kimler gidecek kimler kalacak muamma ?
Gerçekten çok merak ediyorum neler göreceğiz şu son 10 günde.
Hayırlısı artık...

Gomis’i Araplar aldı diyorlar da bahsedilen rakamlar komik geliyor bana. Yazılanlar içinde en fazla 10 gördüm.

Ndaye transferinde pürüz çıktı halolmaya çalışıyor ona göre transferden vazgecilebilir Gomis yuzde 99 satıldı gibi yerine transfer dusunulmuyor eren birinci forvet olacak yedek Sinan onyekuru sofyana yüzde 95 bitti gibi transferi stoper transfer yapılmayacak sol bek orta transfer yapılacak bu sene kadro 11 yabancı olacak büyük ihtimalle

Gomis icin 7-8 milyon eurolar cok komik rakamlar. O rakamlara yedek beklesin daha iyi. Feghouli icin 13 milyon euro gercekse 1 dakika bile beklemeden gorderelim. Ucak masrafini, akbil biletini ve bir bagaj dolusu avm ihtiyacini da karsilayalim ki adam hos duygularla ayrilsin :)

Ndaye transferinde pürüz çıktı halolmaya çalışıyor ona göre transferden vazgecilebilir Gomis yuzde 99 satıldı gibi yerine transfer dusunulmuyor eren birinci forvet olacak yedek Sinan onyekuru sofyana yüzde 95 bitti gibi transferi stoper transfer yapılmayacak sol bek orta transfer yapılacak bu sene kadro 11 yabancı olacak büyük ihtimalle

Gomis giderse yerine kesin bir forvet alınacak...

Gomis ve Süfyan satıldığı an kulüp rahatlar. Bahsi geçen toplam bedel 20 milyon avro. Zaten 3,3 milyon avro içerdeyiz. 16,7 milyon avro elimize kalır. Bunu da kullanırlar. İngilitere piyasayı bozdu herkes onların transfer dönemi bitsin diye bekledi.

Bütün şartlardan bağımsız olarak yorum yapıyorum : Cenk’in 27 milyona gittiği yerde Gomis gibi adamın 6 ya gitmesini sindiremiyorum.

Fikret Orman'dan rica etsek bir günlüğüne şu pazarlıkları o yapsa; araplara Gomis'in yanında Belhanda'yı, Feghouli'yi de kaptırırdı. En az 30 milyon Euro da bonservis alırdık. Hala geç kalmış sayılmayız.
Gomis unutulmaz bir sezon geçirdi. Çok iyi bir futbolcu ve insandı. Çok kötü bir menajeri var ve bu sezon bizde mutlu olmayacağı kesindi.

Gomis'in futbolculuguna asla bir şey demem kalitesini zaten gösterdi adam.Ama çok büyük ayıp etti. Takımın UEFA ile sorunlarını bildiği halde sözleşmesinde rakamı yükseltmek istemesi bu da yetmezmiş gibi antrenmanlarda yüzü asık gezmesi ciddi bir karakter sorunu. Hocaya ayıp etti

Alintidir..

Arkadaşlar kendimizi kandırmaya gerek yok welbeck vs oyuncu gündemde yok Gomis 6 ya satıldı gelen paranın 4 u emre transferine kalan 2 ye umut Bozok yada deniz turuc kiralanacak olmazsa eren zaten birinci forvet olacak ndiya transferinde pürüz çıktı çözülmeye çalışılıyor halolmazsa transfer yatacak stoper içinde yurtiçinden yabancı bir oyuncu düşünülüyor ama tam bilmiyorum olmayabilir de

Josef'in 12 milyon euroya Al Ali'ye gittiği söyleniyor.
Adamlar Guliano ve Josef de hemen bilgilendirme yaptılar.
Bizimkiler ise o kadar saçma ve iş bilmez bir yönetim ki bir açıklama dahi yok!
Hakikaten bir an önce bu MC yönetiminden kurtulmamız gerekiyor.
Kulüp müthiş kötü yönetiliyor.
Genel Kurul umarım çalışma yapıyordur bu konuda...

Giuliano ve Josef'ten 22,5 m euro aldılar, yazılanlar doğruysa.
Gomis ile ilgili olarak mantıklı düşünmek gerek. 6m + 4,5m yıllık ile 10,5 m kasamızda kalacak. Yerine 1. forvet Eren olacaksa çok şey beklememek lazım. Oyuncu alacaksak da bu 10 m'nun en az 5'i gider. Gomis'in atacağı olası gollerle kazandıracağı parayı da bence hesaba katmak lazım. Yani 6 m gibi bir bedele satmak bana mantıklı gelmiyor. Maaşına zam yapmak bile bu paraya satmaktan daha faydalı olabilir. FFP şartları gereği Sofiane satılıp Ndiaye ve stoper alınır ve transfer kapatılır.

Şikeciler kazma oyuncularını bir ton paraya pazarlıyor, bizim kafasız yönetim de seyretsin öyle. Bir tane aklı başında adam yok ki bedavaya gönderirler utanmasalar. Feghpuli, Belhanda gibi faydasızlar ve bu sezon havalanan Gomis'i elden çıkarmak gerekiyordu şimdiye kadar. Fiko olsa 3'ünü 40-50 milyona okutmuştu çoktan. Bizimkiler Selçuk, Tarık gibi çöpleri tutmaya devam etsin daha.