2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Arkadaşlar kendimizi kandırmaya gerek yok welbeck vs oyuncu gündemde yok Gomis 6 ya satıldı gelen paranın 4 u emre transferine kalan 2 ye umut Bozok yada deniz turuc kiralanacak olmazsa eren zaten birinci forvet olacak ndiya transferinde pürüz çıktı çözülmeye çalışılıyor halolmazsa transfer yatacak stoper içinde yurtiçinden yabancı bir oyuncu düşünülüyor ama tam bilmiyorum olmayabilir de

Yusuf, burda yalan bilgiler verip duruyosun. Gecende kadin basketbol takimi sadece altyapidan oyuncularla oynucak demistin. Sonra sadece bi tahmin oldugunu söylemistin.
Burda duyumcu gibi, yada bilgin varmis gibi welbeck gündemde yok, transfer yapilmayacak diyerek yalan söyluyosun ve milleti kandiriyosun.

Yasini dogru yazdiysan 32 yasindaki bir adama hic yakismiyo!

Arap kulüpleri, UEFA denetiminde değiller; kulübe para aktarmanın en güzel yolu.
Şahsi hesabından para ver; kulübe bonservis parası olarak gelsin.
Güzel taktik, acaba bunu yapan birileri var mıdır?

Arap kulüpleri, UEFA denetiminde değiller; kulübe para aktarmanın en güzel yolu.
Şahsi hesabından para ver; kulübe bonservis parası olarak gelsin.
Güzel taktik, acaba bunu yapan birileri var mıdır?

Aynen öyle oluyor, Bi yerde okumustum Al Ahli külübü ilk olarak 6.5 teklif etmis Josef icin sonra ikinci teklifi 12ye cikarmislar. Hic mantikli degil.
Gercek söyledir: 6.5e satilir aradaki farki Ali Koc sahsi parasiyla kapatir, 12 Milyon Euro sattik denilir

Şikeciler kazma oyuncularını bir ton paraya pazarlıyor, bizim kafasız yönetim de seyretsin öyle. Bir tane aklı başında adam yok ki bedavaya gönderirler utanmasalar. Feghpuli, Belhanda gibi faydasızlar ve bu sezon havalanan Gomis'i elden çıkarmak gerekiyordu şimdiye kadar. Fiko olsa 3'ünü 40-50 milyona okutmuştu çoktan. Bizimkiler Selçuk, Tarık gibi çöpleri tutmaya devam etsin daha.

İş bilmez, beceriksiz, vizyonsuz bir yönetim olunca normal bence.
Fb, Gui ve Josef'i 22.5 milyon euroya sattı.
Biz Gomis'i 10'dan aşağı satarsak yazıklar olsun...
Feg ve Bel gitmek istemiyormuş onlara bir şey diyemem.
Ama Gomis 10'dan aşağı giderse eleştiririm.
Resmi açıklamayı bekliyorum...

İş bilmez, beceriksiz, vizyonsuz bir yönetim olunca normal bence.
Fb, Gui ve Josef'i 22.5 milyon euroya sattı.
Biz Gomis'i 10'dan aşağı satarsak yazıklar olsun...
Feg ve Bel gitmek istemiyormuş onlara bir şey diyemem.
Ama Gomis 10'dan aşağı giderse eleştiririm.
Resmi açıklamayı bekliyorum...

Gomis'te de bilgi kirliliği var kimisi 6 kimisi 9 araplar 11 diyor.Araplar bu kadar para saçarken Gomis'e 6 gelmesi ilginç.

Ndiaye transferinde pürüz yok yarın öğlen gelmesi bekleniyor 2 gün önce de açıklandı zaten.

Gomis'e 6 milyon verilse bile satılması lazım. Bu adamın bu saatten sonra bizde iyi oynaması imkansız. Taraftarın eskisi kadar sevmesi de imkansız. Eski sinerji ve momentum olmayacak bu da performansını etkileyecek. Artı olarak adam gelmiş 33 yaşına en fazla 1-2 sene daha oynar sonra emekli olur. Yani bu sene satamazsak bir daha hiç satamayız ve 1 kuruş para kazanamayız. O yüzden 6 milyona gitse bile üzülmem, sonuç olarak her yıl 3,5 m maaş alıyor. Yani bize bu adamın geliri aslında 9,5 milyon olacak en az. Bu yönden de düşünmeliyiz.

Gomis giderse Welbeck, Origi, Modeste, Niasse bu 4'lüden 2'sini almak lazım.

Defansa oyuncu alınmayacak galiba. Büyük ihtimalle Donk stopere kaydırılacak.

Fernando Muslera
Mariano ------ Ryan Donk ------ Serdar Aziz ----- Yuto Nagatomo
------------ Fernando Reges -----------
Garry Rodrigues ---------------------- Badou Ndiaye ----------------- Henry Onyekuru
--------- Anthony Modeste ------ Danny Welbeck ---------​

Bu kadro ligin altını üstüne getirir. Hem fizikli hem teknik hem de hızlı bir takım oluruz. Özellikle geçiş oyunlarında çok kaymak yer bu kadro. Tabii Şampiyonlar Ligi için aynı şeyi söylemem. İyi bir kura çıkmazsa en fazla 4-5 puan alırız.

Yahu yaslarini da katkilarini da toplasak bir Gomis etmezler ki. 32 gol 6 asist yapmis bir adama bu paralar ayiptir. Adam yasi kadar gol atmis. Defansi nasil yiprattigini ne cabuk unutuyoruz.

Bu adam yedek kalsin. Eninde sonunda duzelir raya biner tren.

Fatih Terim, Gomis tarzindaki forvetleri sevmez, o yüzden gitmesi bizim icin daha iyi olur.

Fatih Terim, hizli forvet sever. Gecenlerde zaten Sampiyonlar Liginde ikitane hizli Forvetlede oynayabiliriz diye bir aciklamasi vardi

Ndiaye transferinde pürüz yok yarın öğlen gelmesi bekleniyor 2 gün önce de açıklandı zaten.

Gomis'e 6 milyon verilse bile satılması lazım. Bu adamın bu saatten sonra bizde iyi oynaması imkansız. Taraftarın eskisi kadar sevmesi de imkansız. Eski sinerji ve momentum olmayacak bu da performansını etkileyecek. Artı olarak adam gelmiş 33 yaşına en fazla 1-2 sene daha oynar sonra emekli olur. Yani bu sene satamazsak bir daha hiç satamayız ve 1 kuruş para kazanamayız. O yüzden 6 milyona gitse bile üzülmem, sonuç olarak her yıl 3,5 m maaş alıyor. Yani bize bu adamın geliri aslında 9,5 milyon olacak en az. Bu yönden de düşünmeliyiz.

Gomis giderse Welbeck, Origi, Modeste, Niasse bu 4'lüden 2'sini almak lazım.

Defansa oyuncu alınmayacak galiba. Büyük ihtimalle Donk stopere kaydırılacak.

Fernando Muslera
Mariano ------ Ryan Donk ------ Serdar Aziz ----- Yuto Nagatomo
------------ Fernando Reges -----------
Garry Rodrigues ---------------------- Badou Ndiaye ----------------- Henry Onyekuru
--------- Anthony Modeste ------ Danny Welbeck ---------​

Bu kadro ligin altını üstüne getirir. Hem fizikli hem teknik hem de hızlı bir takım oluruz. Özellikle geçiş oyunlarında çok kaymak yer bu kadro. Tabii Şampiyonlar Ligi için aynı şeyi söylemem. İyi bir kura çıkmazsa en fazla 4-5 puan alırız.

Kadro güzel ama forvete bir yabanci aliriz. Gomis giderse 11 yabanci oluyor. Ndiayenin geldigini düsünürsek, ve yabanci bir forvette gelirse. Yabanci sayisi 13 oluyor.
Hadi sol beke yedek icin yerli aldik diyelim. Fatih Hoca stoperde istiyo, yabanci bi stoperde gelirse, yabanci sayisi 14 oluyor.

Arsenal transferin son günü Lucas Perez'i West Ham'a gönderdi. Forvet hattında sadece Lacazette ve Aubameyang var. Ben Welbeck'i bırakacaklarını sanmıyorum. Modeste konusunda da sözleşmeyi tek taraflı fesh etti ve hala davalık durumda. Bu işin sonunda Drogba gibi bedavaya almak da var ama aksi bi durumda para ödemek durumunda kalacağımız için ben değerlendirildiğini sanmıyorum. Hoca Göztepe maçından sonra stoper, sol bek ve merkez atak (cf) istemişti. Gomis kaldığı halde. Eğer 6'ya gittiyse elimizde 2.7 milyonluk bonservis karı ve yapmamız gereken 4 transfer var. Sıkıntılı hafta olacak..

Arsenal transferin son günü Lucas Perez'i West Ham'a gönderdi. Forvet hattında sadece Lacazette ve Aubameyang var. Ben Welbeck'i bırakacaklarını sanmıyorum. Modeste konusunda da sözleÅŸmeyi tek taraflı fesh etti ve hala davalık durumda. Bu iÅŸin sonunda Drogba gibi bedavaya almak da var ama aksi bi durumda para ödemek durumunda kalacağımız için ben deÄŸerlendirildiÄŸini sanmıyorum. Hoca Göztepe maçından sonra stoper, sol bek ve merkez atak (cf) istemiÅŸti. Gomis kaldığı halde. EÄŸer 6'ya gittiyse elimizde 2.7 milyonluk bonservis karı ve yapmamız gereken 4 transfer var. Sıkıntılı hafta olacak..

Yönetim çok beceriksiz Malesef.
Bütün işleri futbol adına Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar yapıyor.
O garibanlarda neye yetişsin?

İşin özeti şu bir an önce beceriksiz, iş bilmez ve vizyonsuz MC ve yönetiminden kurtulmamız gerekiyor...

Gomis’i Türk futbolcularla karıştırdınız herhalde. Şu fiziği ve antrenman temposuyla 40 a kadar oynar. Rakip defansı çok yıpratıyor ve tekniği gerçekten çok iyi. Ama Onyekuru ayarı süratli biri gelecekse olabilir. Ayrıyaten son Göztepe maçında sonradan girmesine rağmen canla başla oynadı. Josef 20 yaşında olsa nolur Fenerliler kakaladık diye bayram ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Welbeck gelecekse Gomis gitsin ama oyle Modeste veya aheste gelecekse asla asla asla!

Bazen sadece erbabinin emin oldugu durumlar vardir. Gomis 2-3 haftaya toparlar kendini, yine en azili golcumuz olur. Buna suphe duymayin agalar beyler.

Kadro güzel ama forvete bir yabanci aliriz. Gomis giderse 11 yabanci oluyor. Ndiayenin geldigini düsünürsek, ve yabanci bir forvette gelirse. Yabanci sayisi 13 oluyor.
Hadi sol beke yedek icin yerli aldik diyelim. Fatih Hoca stoperde istiyo, yabanci bi stoperde gelirse, yabanci sayisi 14 oluyor.

Hoca Donk'u stopere çekerse bence stoper aldırmaz. Maicon-Donk-Serdar-Ozan 4lüsü götürür. Yeri gelince Fernando bile oynayabilir defansta. O yüzden öncelik orası değil bence.

Ndiaye gelir ve Gomis giderse 12 yabancımız oluyor. 2 forvet alırsak 14... Feghouli veya Belhanda gidebilir bu durumda. İkisi de çok lüks oyuncular hem oradaki mevkide bolluktan hem de aldıkları maaşlardan dolayı. O zaman devre arası ihtiyaca göre bir transfer yapma hakkımız olur.

Veya hoca Gomis giderse, Onyekuru'yu forvete çekip 1 tane forvet aldırabilir. Sol kanada Rodrigues, sağ kanada Feghouli veya Emre Akbaba'yı oynatır.

Bu takimin Gomis disinda forveti yok ki! Onyekuru kanat agirlikli forvet keza Rodrigues de oyle. Sinani hicbir sekilde begenmiyorum. Erenin Gomise en yakin oldugu gercegi var ama hantalligindan dolayi gercek manada eslestiremeyiz. Hatta welbeck bile tam manasiyla Gomis tarzinda degil. Gomis rakip stoperlerin tam ortasinda 3. dunya savasinda gibi mucadele ediyor. Biraz vicdan birazda futbol bilginizle bunu gormemek haksizlik olur.

Sadece transfer doneminin kapanmasini bekleyeyim ve sakin olalim. Gomiste kobra bitmez.

Gomis’i Türk futbolcularla karıştırdınız herhalde. Şu fiziği ve antrenman temposuyla 40 a kadar oynar. Rakip defansı çok yıpratıyor ve tekniği gerçekten çok iyi. Ama Onyekuru ayarı süratli biri gelecekse olabilir. Ayrıyaten son Göztepe maçında sonradan girmesine rağmen canla başla oynadı. Josef 20 yaşında olsa nolur Fenerliler kakaladık diye bayram ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis bence hem kendisi için hem de takım için gitmeli. 33 yaşına geldi, 1 sezon daha takımı sırtlayacak gücü yok. Zaten beklentileri çok aştı geçen sezon. Onun altında bir performans olunca keşke satsaydık denilecek. Büyük maçlarda iyi oynamadı. Üstüne bir de zam muhabbetleri, kupa maçında takımı sabote etme, penaltı kaçırdığı zaman sırıtma falan olunca taraftarlar eskisi kadar sahiplenemiyor. Yani bu sezon çok bir şey beklemeyelim derim. Çalışkan ve profesyonel bir oyuncu ama takıma aidiyeti sıfır. Top ayağına gelecek de öyle gol atacak. Adam geçme yok, uzaktan şut yok. Yani Fatih hocanın aradığı tarzda bir santrafor değil. O forvetlerden sadece gol atmasını değil birçok şeyi istiyor Gomis bu tarz oyuncu değil.