Gomis icin 33 yasina takmis arkadaslari goruyorum. Selcuk Inanla yasit. Daha baska bisey yazmaya gerek yok sanirim.
Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlamak lazım. Sürekli sezon bittiği zamana attığımız için süre yetmiyor.
Seneye Selçuk, Eren, Tolga, Linnes, Tarık gibi oyuncuların sözleşmesi sona eriyor. Yani baya bi elimiz güçlenecek gelecek sezon transfer döneminde. Belhanda'yı bu sene satamasak da seneye satmak lazım yerine Kagawa mis gibi olur. Naga ile iyi anlaşırlar üstüne Uzak Doğu'da baya takipçimiz olur belki bu takipten dolayı sponsorluklar gelebilir.
2019 yaz transfer dönemi tam bizim gibi kulüpler için çok iyi geçecek eğer şampiyon olursak. Baya bi kaliteli oyuncu boşa çıkacak. Mutlaka iyi değerlendirmek gerekiyor.
19-20 sezonunda hedef ŞL'de final oynamak olmalı. En kötü yarı final yaparak rekor kırmalıyız.
Bence gelisme var, Podolskiyi 2.6ya satmistik. Simdi Gomisi 6ya satiyoruz
Ben trollik falan yapmıyorum arkadaşlar gomis gitti dedim bak gitti 6 milyon euroye gelen paranın 4 u zaten emre akbaba transferine gidecek 2 kalıyor o paraya da forvet alınmaz rüyadan uyanın havadan ucmayin birinci forvet eren derdiyok olacak bir sürpriz olmazsa ndaye transferindede puruz var diyoruz halledilmeye calisiliyor hal olsaydı şimdi aciklanacakti bir sürpriz olursa şaşırmayın bence derim
Ben trollik falan yapmıyorum arkadaşlar gomis gitti dedim bak gitti 6 milyon euroye gelen paranın 4 u zaten emre akbaba transferine gidecek 2 kalıyor o paraya da forvet alınmaz rüyadan uyanın havadan ucmayin birinci forvet eren derdiyok olacak bir sürpriz olmazsa ndaye transferindede puruz var diyoruz halledilmeye calisiliyor hal olsaydı şimdi aciklanacakti bir sürpriz olursa şaşırmayın bence derim
Külüp icinden bilgi aliyormusun gibi yaziyorsun burda. Kendini cok zeki saniyorsun galiba ama Külübün ekside olmasi bisi degistirmez. Mayis 2019a kadar süre var yani devre arasindada oyuncu satabilirsin.
Merakımdan soruyorum Modeste’nin maçlarını izleyen var mı?(video değil maç)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi