2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlamak lazım. Sürekli sezon bittiği zamana attığımız için süre yetmiyor.

Seneye Selçuk, Eren, Tolga, Linnes, Tarık gibi oyuncuların sözleşmesi sona eriyor. Yani baya bi elimiz güçlenecek gelecek sezon transfer döneminde. Belhanda'yı bu sene satamasak da seneye satmak lazım yerine Kagawa mis gibi olur. Naga ile iyi anlaşırlar üstüne Uzak Doğu'da baya takipçimiz olur belki bu takipten dolayı sponsorluklar gelebilir.

2019 yaz transfer dönemi tam bizim gibi kulüpler için çok iyi geçecek eğer şampiyon olursak. Baya bi kaliteli oyuncu boşa çıkacak. Mutlaka iyi değerlendirmek gerekiyor.
19-20 sezonunda hedef ŞL'de final oynamak olmalı. En kötü yarı final yaparak rekor kırmalıyız.

Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlamak lazım. Sürekli sezon bittiği zamana attığımız için süre yetmiyor.

Seneye Selçuk, Eren, Tolga, Linnes, Tarık gibi oyuncuların sözleşmesi sona eriyor. Yani baya bi elimiz güçlenecek gelecek sezon transfer döneminde. Belhanda'yı bu sene satamasak da seneye satmak lazım yerine Kagawa mis gibi olur. Naga ile iyi anlaşırlar üstüne Uzak Doğu'da baya takipçimiz olur belki bu takipten dolayı sponsorluklar gelebilir.

2019 yaz transfer dönemi tam bizim gibi kulüpler için çok iyi geçecek eğer şampiyon olursak. Baya bi kaliteli oyuncu boşa çıkacak. Mutlaka iyi değerlendirmek gerekiyor.
19-20 sezonunda hedef ŞL'de final oynamak olmalı. En kötü yarı final yaparak rekor kırmalıyız.

FFP anlasmasi 4 yil. Yani her yil oyuncu satmamiz lazim, almamiz icin. Oyuncularin sözlesmeleri bitmesi malesef FFPde deger görmüyor.
Bu sene Belhanda veya Feghouli iyi bir performans sergilerse, gelecek transfer döneminde güzel bi fiyata satariz umarim.

Biz bu yönetim ile devam edersek başarı hayal olur.
Daha ne olması gerekiyor bu yönetimin gitmesi için?
Genel Kurul üyeleri bu kadar mı kör?
Görmüyorlar mı bu işi beceremediklerini !
Daha ne duruyorlar...

Ben trollik falan yapmıyorum arkadaşlar gomis gitti dedim bak gitti 6 milyon euroye gelen paranın 4 u zaten emre akbaba transferine gidecek 2 kalıyor o paraya da forvet alınmaz rüyadan uyanın havadan ucmayin birinci forvet eren derdiyok olacak bir sürpriz olmazsa ndaye transferindede puruz var diyoruz halledilmeye calisiliyor hal olsaydı şimdi aciklanacakti bir sürpriz olursa şaşırmayın bence derim

Bence gelisme var, Podolskiyi 2.6ya satmistik. Simdi Gomisi 6ya satiyoruz :D :D

Yabancı sitelerde 11 milyon Eur geçiyor. 6,8 9 ve 10 ve 11 milyon Eur rakamlarını gördüm. Gerçek için KAP'ı beklemek lazım...

Gomis'i çok severim. Galatasaray da çok başarılı oldu, bizi birçok defa ipten aldı. Ancak bu sene yaşı itibariyle voleyi vurmak istiyor. Saygı duymak lazım. Gelen Gomis'i muhakkak aratacaktır. Emekleri için tskr etmek lazım...
Biz Gomis'i 2 yada 3'e almıştık sanırım. Bu yaşta 10-15 etmez. O fiyatlara satılmışsa teselli olur. 6'ya bile satılsa kardayız. Gitmek isteyen bir oyuncudan verim alamazsın...

Ben trollik falan yapmıyorum arkadaşlar gomis gitti dedim bak gitti 6 milyon euroye gelen paranın 4 u zaten emre akbaba transferine gidecek 2 kalıyor o paraya da forvet alınmaz rüyadan uyanın havadan ucmayin birinci forvet eren derdiyok olacak bir sürpriz olmazsa ndaye transferindede puruz var diyoruz halledilmeye calisiliyor hal olsaydı şimdi aciklanacakti bir sürpriz olursa şaşırmayın bence derim

Alınmayacak zaten. Kiralanacak...

Külüp icinden bilgi aliyormusun gibi yaziyorsun burda. Kendini cok zeki saniyorsun galiba ama Külübün ekside olmasi bisi degistirmez. Mayis 2019a kadar süre var yani devre arasindada oyuncu satabilirsin.

Fenerbahçe Josef'i açıkladı.
Dikkatimi çeken nokta ise, bu sene açıkladıkları hiçbir transferde ücret belirtmediler.
Bunda sizce de bir bit yeniği yok mudur ?

Külüp icinden bilgi aliyormusun gibi yaziyorsun burda. Kendini cok zeki saniyorsun galiba ama Külübün ekside olmasi bisi degistirmez. Mayis 2019a kadar süre var yani devre arasindada oyuncu satabilirsin.

Arkadaşın yaptığı ya tutarsa. Olur ya Ndiaye imzalamaz ben demiştim diyecek. İmzalarsa sorunlar halloldu diyecek. Forvet alınmazsa ben demiştim diyecek, alınırsa taraftar baskısına dayanamadılar diyecek.
Özetle Biri bir sorun var diyorsa sorunun ne olduğunu açıklayacak. Yoksa zerre kadar inandırıcılığı yok.

Profesyonel futbolcumuz Bafetimbi Gomis'in transferi konusunda Al-Hilal Saudi Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Resmi açıklama geldi.
Umarım 6-7 değildir bonservis.

Lutfen yazarken, biraz da olsa noktalama isareti kullanalim. Mukemmel Turkce beklemiyoruz kimseden, ama en azindan nokta ve virgul kullanalim. Hic kullanmayinca okuyanlar icin gozu cok yoruyor.

Hayirli bayramlar.

Oncelikle hayirlisi olsun. Ama insallah takimda forvet diye nitelendirilen tum oyuncularin ve gelecegi soylenen forvetin hepsi toplamda 32 gole ulasirlar. Olmadi Fatih Hoca cikar kendi atar golleri.

Yazalim da safimiz belli olsun!

Eren
Onyekuru
Sinan
Rodriguez
+ gelecek forvet her kimse

= 32 gol

Bakalim 5 adam 1 kisi yapacak mi ? maliyet toplamlari 5 kati yaptigi kesin de. Verim konusunda merakla bekliyoruz.

Son düzenleme:
Merakımdan soruyorum Modeste’nin maçlarını izleyen var mı?(video değil maç)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muhammed Bey, 3-5 defa Koln macini izledim. Rakiplerinden dolayi Bayern ve Dortmunla yaptiklari maclarda. Asla yirtici ve dikine oynayan bir golcu degil. Ceza sahasi icinde topun kendisine gelmesini bekleyen topa gitmeyi sevmeyen birisi. Ha omurunu Modesteyi izleyerek gecirmis baska bir arkadasimiz varsa onun bilgileri daha net olabilir.

Al Hilal, Maicon için Galatasaray'a 8.6 M € teklif etti.
(@hilalstuff)

Keşke olsa...

Gomis'i kadrosuna katan Al Hilal Kulübü, Maicon'u da kiralık olarak kadrosuna katmak üzere....
İki kulüp Brezilyalı stoperin transferi üzerine görüşüyor.
Maicon 1 yıllığına kiralanacak
Görüşmeler devam ediyor

Ali Naci Küçük

Kiralamak nedir ya ?
Bu saatten sonra 2 defans nerde buluruz ?
Çok saçma olur...

Son düzenleme:
Bizim kulüp cidden mal. Veriyorsan niye kiralıyorsun yabancı sınırından dolayı mı? Benim bildiğim şu an öyle bir sorun yok. Sattığın kadar al maddesi var sadece. Göndereceksen sat bari de adam gibi oyuncu alalım niye kiralanıyor?

Olur da giderse ayvayı yeriz. Bir haftada 2 stoper, Ndiaye, forvet çok zor. 3 ayda Emre'yi zor alan yönetim 1 haftada 4 transfer yapacak ha?

Su kadroda Gomis, Maicon Muslera ve Rodriguez en begendigim adamlardi. Gomis gitti Macion da giderse benim icin husran olur.

Ha pardon Ahmet Calik var di mi ? Hobit boyuyla butun tehlikeleri savusturup frikikten de yardirir golleri.