2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Hoca oynatmak istemiyordu artik Gomisi. Gomisin zam talep etmesi, Sampiyonlukta en büyük pay sahibi benim felan demesi ipleri kopardi.

Orası öyle de 2 oyuncu alma riskine gireceğimize Gomis'e biraz zam yapardık oynatılırdı diye düşünüyorum. Şimdi kısa sürede 2 forvet almamız gerekiyor bunların 1'si de en az Gomis kadar kaliteli birisi olmak zorunda. Bakalım ben de merak ediyorum 2 gün içinde kimleri alacağız. Açıkçası Okaka gibi isimler taraftarı tatmin etmez bence. Mutlaka isim yapmış oyuncular zorlanmalı. Lacazette kiralanacakmış Arsenal tarafından. BBC'ye göre fantastik bir takıma kiralanacağı konuşuluyor. Acaba o fantastik takım biz miyiz diye merak etmiyor değilim. Dün diğer forumda bahsettiğim renktaş da Londra'dan oyuncu geleceğini söylüyordu. Welbeck veya Lacazette sürprizi gelir mi acaba.

Orası öyle de 2 oyuncu alma riskine gireceğimize Gomis'e biraz zam yapardık oynatılırdı diye düşünüyorum. Şimdi kısa sürede 2 forvet almamız gerekiyor bunların 1'si de en az Gomis kadar kaliteli birisi olmak zorunda. Bakalım ben de merak ediyorum 2 gün içinde kimleri alacağız. Açıkçası Okaka gibi isimler taraftarı tatmin etmez bence. Mutlaka isim yapmış oyuncular zorlanmalı. Lacazette kiralanacakmış Arsenal tarafından. BBC'ye göre fantastik bir takıma kiralanacağı konuşuluyor. Acaba o fantastik takım biz miyiz diye merak etmiyor değilim. Dün diğer forumda bahsettiğim renktaş da Londra'dan oyuncu geleceğini söylüyordu. Welbeck veya Lacazette sürprizi gelir mi acaba.

Lacazette gitmek istiyo olabilir, cünkü Arsenalde yedek kaliyor ve bundan dolayi mutsuz. Serie A ve Premier Ligde transfer dönemi kapandi.
Acik olan ülkeler Ispanya, Almanya, Fransa ve Türkiye. Belki Cine felan kiralanabilir bilmiyorum
Ama bize gelirse cok sasiririm inanilmazi güc bi transfer olur.

Lacazette cidden konuşuluyor hem diğer forumlarda hem de twitter'da. Qamber yazmış en son, o az çok bilir ftw ile araları iyi. Mucize ama gelme ihtimali varsa o gelsin 2. forvete gerek yok. Zaten maaşının büyük kısmını taraftar karşılar bir şekilde. Şahsen bu transfer yapılsın 2014'ten beri forma almayan ben 2 tane forma alırım.

Şaka maka topçu kalmadı piyasada. Llorente gelebilir o zaman Londra'da oynuyor o da.

O da düşük ihtimal. Janssen Aralık ayının sonuna kadar yok ve tek merkez santrafor oyuncusu Kane. PL'den ilgimiz varsa Okaka, Niasse'dir muhtemelen belki ihtimal olursa Jordan Ayew olabilir. Onun dışında diğer liglerden Cornelius, Niang potansiyel hedeflerdir tahminimce. Bi pivot santrafor, bir de hızlı oyuncu düşünüyorsak Cornelius, Niang gibi bir paket çok da sırıtmaz bence.

Tolga'yı göndermişiz sevindim. Maaşından feragat etmesine daha çok sevindim karakterli adammış. Aslında bence kötü bir oyuncu değildi. 16/17 sezonuna çok iyi başlamıştı ama yaşadığı sakatlıktan sonra iyi dönememişti. Geçen sezonki şampiyonlukta da bence büyük katkısı vardı attığı sürpriz gollerle. Kendisini kötü hatırlamayacağım neticede onu gel takımı kurtar anlamında almadık rotasyon için almıştık. Maaşının biraz yüksek olması dışında bir falsosu yoktu.

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Tolga Ciğerci’nin sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tolga Ciğerci ile Şirketimiz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir.

Buna göre, futbolcuya ödenecek olan 2.000.000 EUR yıllık net sabit transfer ücretinin 1.925.000 EUR tutarındaki kısmından tasarruf sağlanmıştır.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Helal olsun Tolga'ya..
Darısı Tolga'nın başına...

Sıra Leşçuk ve Tarık çöplerinde.

Ben Tolga'yı severdim serbest oynadığında hücumda ve savunmada etkili oluyordu. Attığı o goller tesadüf değildi çok doğru pozisyon alıyordu ataklarda.

Son düzenleme:
Modeste transferi tamamen iptal olmamış bugün Mendy açıklama yaptı. Hukuksal açıdan bir sorun yok, ücrette anlaşamadık demiş. Eğer öyleyse ücreti biraz artırıp almak lazım en azından ismi cismi olan, herkesin tatmin olduğu bir oyuncuyu almış oluruz. Okaka gibi ne idüğü belirsiz çöplere milyon eurolar vermektense biraz daha katıp Modeste'ye vermek daha hayırlı duruyor.

2. forvet olarak Okazaki düşünülebilir. Hem hızlı forvet, hem PL görmüş tecrübeli, hem 10 numara da oynar joker bir oyuncu ayrıca Nagatomo ile de iyi anlaşır.

Fernando Muslera
Mariano ----- Maicon ----- Serdar ----- Yuto Nagatomo
------------ Fernando Reges -----------
Garry Rodrigues ------------- Badou Ndiaye ----------------- Henry Onyekuru
--------- Shinji Okazaki ------ Anthony Modeste ---------​

Bazı iç saha maçlarımızda 3-2-3-2 de oynayabiliriz aslında.

Galatasaray'dan bu yaz ayrılanlar

Bafetimbi Gomis
â–ªLuis Pedro Cavanda
â–ªLionel Carole
â–ªYasin Öztekin
â–ªIasmin Latovlevici
â–ªKoray Günter
â–ªEray İşcan
â–ªHakan Balta
â–ªCedric Carrasso

Galatasaray, bu sezon kadrosundan ayrılan isimlerle birlikte maaş bütçesinden 12.25 milyon Euro tasarruf sağladı. https://t.co/CQbfhDELEC

Spor X

Gelcek sene: Tarik Camdal, Selcuk Inan, Ryan Donk, Mugdat Celik, Eren Derdiyok, Martin Linnes, Sinan Gümüs - Sözlesmeleri bitiyor.

Onjekuru, Ndiaye kiralik eski takimlarine geri dönecekler. Bu demek oluyorki gelecek Dönem cok zor bir transfer sezonu bizi bekliyor. Cünkü gelecek sezonda sattigin kadar alabilirsin maddesi var. Cok zor gececek

Gelcek sene: Tarik Camdal, Selcuk Inan, Ryan Donk, Mugdat Celik, Eren Derdiyok, Martin Linnes - Sözlesmeleri bitiyor.

Onjekuru, Ndiaye kiralik eski takimlarine geri dönecekler. Bu demek oluyorki gelecek Dönem cok zor bir transfer sezonu bizi bekliyor. Cünkü gelecek sezonda sattigin kadar alabilirsin maddesi var. Cok zor gececek

Bonservissiz oyuncuları alırsak yani sözleşmesi biten oyuncularla sözleşme uzatırsak sattığın kadar al maddesine dahil oluyor mu? Ben olmuyor diye biliyorum. Öyleyse Linnes'le falan uzatırız bir sıkıntı olmaz. Diğer oyuncuların ayrılmasıyla iyi bir maaş bütçesi oluşur. Seneye zaten Maicon, Feghouli ve Belhanda kesin satılır. Tabii bunlar için önce şampiyon olmamız lazım.

Bonservissiz oyuncuları alırsak yani sözleşmesi biten oyuncularla sözleşme uzatırsak sattığın kadar al maddesine dahil oluyor mu? Ben olmuyor diye biliyorum. Öyleyse Linnes'le falan uzatırız bir sıkıntı olmaz. Diğer oyuncuların ayrılmasıyla iyi bir maaş bütçesi oluşur. Seneye zaten Maicon, Feghouli ve Belhanda kesin satılır. Tabii bunlar için önce şampiyon olmamız lazım.

Evet olmuyor, ama kaliteli bonservissiz oyuncu bulmak okadar kolay degilki. Kiralik desen, eger kiralama icin para öduyorsan oda FFPye dahil oluyor.
Gelecek sezon daha cok sayida oyuncu almamiz gerekecek ama bence Fatih Hoca ona göre iyi bi planlama yapar

Evet olmuyor, ama kaliteli bonservissiz oyuncu bulmak okadar kolay degilki. Kiralik desen, eger kiralama icin para öduyorsan oda FFPye dahil oluyor.
Gelecek sezon daha cok sayida oyuncu almamiz gerekecek ama bence Fatih Hoca ona göre iyi bi planlama yapar

Yunus ve Ozan seneye daha çok süreler alacak bu seneki gelişimleriyle buna inanıyorum. Hatta Atalay, Recep, Ahmet, Ali Yavuz gibi isimler de as kadroya çıkabilir. Bjk'nin yaptığı gibi kiralık isimlere yönelmek lazım. Onlar bu süreci Gomez, Aboubakar, Talisca gibi isimleri kiralayarak atlatmıştı. Allahtan 2019 yaz döneminde birçok önemli oyuncunun sözleşmesi sona eriyor da şanslıyız bonservissiz oyuncular bulabiliriz. Bu konuda endişem yok eğer şampiyon olamazsak o zaman sıkıntı başlar. Bu sene şampiyon olmak demek Bjk'nin ve Fb'nin ekonomik anlamda çökmesi demek.