Bence 1. sınıf bir forvet alacağız yoksa Gomis'i satmazdık diye düşünüyorum.
Hoca oynatmak istemiyordu artik Gomisi. Gomisin zam talep etmesi, Sampiyonlukta en büyük pay sahibi benim felan demesi ipleri kopardi.
Bence 1. sınıf bir forvet alacağız yoksa Gomis'i satmazdık diye düşünüyorum.
Hoca oynatmak istemiyordu artik Gomisi. Gomisin zam talep etmesi, Sampiyonlukta en büyük pay sahibi benim felan demesi ipleri kopardi.
Orası öyle de 2 oyuncu alma riskine gireceğimize Gomis'e biraz zam yapardık oynatılırdı diye düşünüyorum. Şimdi kısa sürede 2 forvet almamız gerekiyor bunların 1'si de en az Gomis kadar kaliteli birisi olmak zorunda. Bakalım ben de merak ediyorum 2 gün içinde kimleri alacağız. Açıkçası Okaka gibi isimler taraftarı tatmin etmez bence. Mutlaka isim yapmış oyuncular zorlanmalı. Lacazette kiralanacakmış Arsenal tarafından. BBC'ye göre fantastik bir takıma kiralanacağı konuşuluyor. Acaba o fantastik takım biz miyiz diye merak etmiyor değilim. Dün diğer forumda bahsettiğim renktaş da Londra'dan oyuncu geleceğini söylüyordu. Welbeck veya Lacazette sürprizi gelir mi acaba.
Lacazette çok uçuk bir hayal.
İmkansız..
Gelirse eylül ayı boyunca forumda tek bir harf yazmam o derece imkansız
Batshuayi olabilir mi acaba Londra'dan? Galatasaray formalı fotoğrafları da vardı sosyal medyada. Olur mu olur belki...
Valencia'ya kiralandı bu sene Batshuayi.
Şaka maka topçu kalmadı piyasada. Llorente gelebilir o zaman Londra'da oynuyor o da.
Gelcek sene: Tarik Camdal, Selcuk Inan, Ryan Donk, Mugdat Celik, Eren Derdiyok, Martin Linnes - Sözlesmeleri bitiyor.
Onjekuru, Ndiaye kiralik eski takimlarine geri dönecekler. Bu demek oluyorki gelecek Dönem cok zor bir transfer sezonu bizi bekliyor. Cünkü gelecek sezonda sattigin kadar alabilirsin maddesi var. Cok zor gececek
Bonservissiz oyuncuları alırsak yani sözleşmesi biten oyuncularla sözleşme uzatırsak sattığın kadar al maddesine dahil oluyor mu? Ben olmuyor diye biliyorum. Öyleyse Linnes'le falan uzatırız bir sıkıntı olmaz. Diğer oyuncuların ayrılmasıyla iyi bir maaş bütçesi oluşur. Seneye zaten Maicon, Feghouli ve Belhanda kesin satılır. Tabii bunlar için önce şampiyon olmamız lazım.
Evet olmuyor, ama kaliteli bonservissiz oyuncu bulmak okadar kolay degilki. Kiralik desen, eger kiralama icin para öduyorsan oda FFPye dahil oluyor.
Gelecek sezon daha cok sayida oyuncu almamiz gerekecek ama bence Fatih Hoca ona göre iyi bi planlama yapar