Bizde de atamazsa ne olacak
Çok kötü transfer olur bence.
Ben onu esprisine yazdım. Vermezler zaten istesen de. Hem alacağın kimsenin gol atma garantisi yok.
Bizde de atamazsa ne olacak
Çok kötü transfer olur bence.
Fransa'dan rmc sport Modeste'nin Çin kulübüyle sözleşmeyi fesh ettiği bizimle maddi konularda anlaşma sağlanamadığını yazmış.
Menajerin oyunlari, futbolcusu icin yeni külüp bulma cabalari. 2020ye kadar sözlesmesi var. Transfermarkta hala Cin külübünün oyuncusu gözüküyor.
Chicharito veya Adebayor ikilisinden birisi gelicek bence
Chicharito ve Niasse ikilisi gelsin onların dışındaki isimler gelecekse Okaka, Diouf gibi ben Eren'le oynamamıza razıyım.
Okaka ve Dioufu bukadar kücümseme derim. Premier League cok farklidir. Erenle kiyaslaman hata. Ikiside Erenden daha cok katki saglar.
Bize bi ara Lucas Neill gelmisti stopere Premier Ligden 33 yasindami neydi, adam defansi nasil toparlimisti hala aklimda.
Bu saydığım isimler Galatasaray'ın 1. forveti olacak seviyede değil en fazla 2. forvet olabilirler. Bize Gomis kalitesinde takımın gol yükünü çekebilecek, sezonda en az +20 gol atacak makine gibi isim lazım. Modeste bu tanıma cuk oturuyordu. Okaka falan boş adamlar. Bizde 10 gol bile atamaz. Geçen sezon 16 maçta 1 gol atabilen birisinden bahsediyoruz. Ve üstelik hiçbir takımda 1 sezondan fazla oynayamamış.
Eren bence Okaka'dan falan net iyi bir oyuncu. Adam İsviçre milli takımında yıllarca as forvet olarak oynadı, Kasımpaşa'da iyi işler yaptı bizde de fena bir görüntüsü yok. Üstelik sezona da iyi başladı.
1. sınıf A kalite bir oyuncu gelmeyecekse kimse gelmesin sonra onu göndermek için uğraşacağız.