2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Hep olumsuz yaziyorum izlenimi veriyor olabilirim ama, Ligin gol kralini cok dusuk bir rakama apar topar satinca, tranfser beklentisi otomatik olarak ust duzeye cikmis oldu. Modestenin olmayacagi belliydi ama ben konusulan isimlerden birinin aksine ismi cok gecmeyen orta halli bir forvet alinacagini dusunuyorum.

Ve cok gariptir ki bu bizim ligden birileri olacak. Tahminlerimi yazayim. Seleznov, Rodallega, ve belki Burak Yilmaz 3 lusunden biri.

Sabah Pato öğlen Modeste akşam Lacazette, herkes bişeyler sallıyor sosyal medyada, pek itibar etmeyin bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi de Marega ismi çıktı.
İtiraf edeyim ki Fatih Terim olduğu için first class bir golcü bekliyordum.
Ama açıkçası bende son 2 güne girilirken artık üst düzey bir forvet beklemiyorum.
Allah ne verdiyse artık...

Yaptigim simulasyonda bizim gruba City -Shaktar - Lyon geldi. 3 Beraberlik alirmiyiz emin olamadim. Kuralar birazdan baslayacak, hayirlisi olsun.

23 temmuzda simulasyon yapmisim sandim ki 24 temmuzda felan kuralar cekilecek :) Megersem bugunmus kura cekimleri. Umarim simulasyondan City gelmez.

Bjk - Fb forumlarinda, Barcelona - Dortmund - Liverpool gelsin diye yalvariyorlar adeta :)

Gonlumden gecen Tabi ki L.Moscov - Porto - Ajax - Ozlemisiz Avrupada mac heyacanini. Sans yanimizda olsun.

Juventus
Tottenham
Valencia
AEK

Group B​
Paris
Man United
CSKA
Internazionale

Group C​
Atlético
Dortmund
PSV
Galatasaray

Group D​
Barcelona
Benfica
Monaco
Hoffenheim

Group E​
Lokomotiv
Napoli
Lyon
Young Boys

Group F​
Bayern
Porto
Liverpool
Crvena zvezda

Group G​
Real Madrid
Shakhtar
Schalke
Club Brugge

Group H​
Man City
Roma
Ajax
Plzeň

Bugün de forvet açıklanmaz ise -ki zor gözüküyor malesef- yarına da transfer yetişmez.
Aynı Maicon da ki gibi.
O yüzden bence kritik gün bugün.
Umarım gerçekten Gomis'i aratmayacak biri gelir...

Bugün bence 2 forvetten biri kesin açıklanacak. Hem Zafer Bayramı hem de Şampiyonlar Ligi kuraları için taraftara bir moral mesajı dolayısıyla. Yarın da 1. forvet açıklanır diye düşünüyorum.

Normalde şimdiye kadar açıklanmalıydı.
Gomis'in gideceği ta en bastan belliydi.
Yerine en az 2-3 isim belirleyip, uygun isimleri kadroya katmalıydık.
Çok büyük bir hata yaptık.
MC yönetiminden ümidim yok zaten.
Ama Fatih Terim'e yakışmadı bu hata.
Umarım bir sıkıntı yaşamayız...

L.moskova
benfica
schalke
galatasaray gönlümden gecen

similasyon

Group A
Barcelona
Dortmund
PSV
Club Brugge
Group B
Lokomotiv
Porto
Lyon
AEK
Group C
Man City
Roma
Valencia
Crvena zvezda
Group D
Juventus
Shakhtar
Liverpool
Hoffenheim
Group E
Real Madrid
Napoli
CSKA
Plzeň
Group F
Atlético
Benfica
Monaco
Galatasaray
Group G
Bayern
Tottenham
Ajax
Group H
Paris
Man United
Schalke
Young Boys

Sonunda Forvet icin yeni bir isim düstü, güzel isim umarim olur..

"Sporting Lizbon'un ısrarla istediği Genoa'lı forvet Gianluca Lapadula için son bir kaç gündür Galatasaray da devrede." [XIX Secolo

Beşiktaşlılar gibi kek gruba gelip başarılı olduk diye caka satmak istemiyorum. En az 1 tane baş takımlardan biri gelsin isterim. Büyük takımla oynamak iyi şeyler de katar futbolculara, takıma. Zaten Fatih hocamın da böyle düşündüğünü tahmin ediyorum. Zira kendisi genelde büyük takımlarla oynayıp zaferler kazanmıştır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben grupta bir tane "Grubun ağası benim" diyecek takım istiyorum. Real Madrid ve Juve'li gruptan çıkmamızın bir nedeni de Real Madrid'in tulum çıkarmasıydı. 16 puan topladılar.

Şampiyonlar Ligi, Şampiyonlar Ligi takımlardan oluşur. Beşiktaş'ın grubu gibi bir grup istemiyorum.

Real Madrid - United - Ajax - Galatasaray.

Bu seçtiğim üç takım, kağıt üzerinde çok güçlüler fakat form durumları olarak aşağı giden takımlar. Real Madrid hem Zidane'ı hem de Ronaldo'yu kaybetti, üst üste şampiyonluktan dolayı da oyuncuları eskisi kadar aç değildir. Manchester United, ise baya karışık, oyun anlamında sıkıntıları var. Ajax ise hem içeride hem de dışarıda yenebileceğimiz bir takım. Böyle bir gruptan bir üst tura çıkma şansımız var, en kötü UEFA'ya gideriz. Ayrıca Real ve United sayesinde tüm güzler bu grubun üzerinde olur.

3. torbadan Liverpool ile eşleşmek istemiyorum. Şu an izlediğim en formda takım. Hepsi pirana gibi, hem hızlılar hem teknikler. Bize en ters gelecek takım olabilirler.

Ben nedense hala Modeste'nin transfer edileceğini düşünüyorum. Çünkü kendisi hala boşta. Kendisiyle Dortmund ve Köln ilgileniyordu. Dortmund Alcacer'i aldı. Köln de zaten 2. ligde ve onun isteyeceği paraları veremez. Geriye bir tek biz kalıyoruz. Bizim sistemimize cuk oturacak, leblebi gibi gol atacak bir forvet. Umarım beklediğimize değer ve gelir.

Çok geç kalınıyor, çok plansız davranılıyor. Temel sorunlarımız bunlar. Önce bir stoper, bir forvet deniliyor, sonra iki forvet de olabilir deniliyor ama zaman daraldıkça daralıyor. Tek güvencem Fatih Hoca transfer konusunda ısrarcı davranacaktır diye düşünüyorum ama o da yeterli olmuyor bence. Gomis gibi bir adamı satıyorsan, sattığında zaten yerini doldurmuş, onun yerine alacağın oyuncuyu bitirmiş olman gerekiyor. Bunlar hep plansızlık. İki tane çöp forvet gelirse eğer oldukça üzücü olacaktır bizler adına.. Gomisi satıyorsan en az onun kadar iyi bir oyuncu alman gerekiyor. Hiç kimseyi alamazlarsa da şaşırmam açıkçası. Bu yönetim söz konusu olduğunda beklentim sıfır. Okaka filan mı dolduracak Gomis'in yerini.. En son Okaka'ya kalıcaz herhalde.